|
|
#181 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ala Gözlü Benli Dilber - Aşık Veysel
Ala gözlü benli dilber Bir gün gelsen bize doğru Seni sevdim can u dilden Çekme kendini naza doğru Ne pervam var ne de perdem Sanma beni hali bir dem Söyler seni teller her dem Kulak versen saza doğru Aşığa zülfükar isen Gülşende güle zar isen Hakikatli bir yar isen Ben geleyim size doğru Gönülleri bir edelim Gayrileri biz nidelim İkimiz de bir gidelim Yürüyelim ize doğru Bir gün için feryadı zar Bülbül eder her dem seher Aç sinemi gel gör ne var Arttı derdim yüze doğru Kafi derdim bin dert katma Veysel'i yabana atma Kerem eyle çok uzatma Kavuşalım yaza doğru |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUTSİ - KONUŞMAYACAĞIM
Artik bir daha seni Ne arar ne sorarim Sana verdigim sansi Iyi kullanamadin Kendi düsen aglamaz Etme bulma dünyasi Sön sözüm sonrasi yok Simdi hesap sirasi kim demis ki ben sevmedim diye özlemem diye oooff Sonrasi çok daha agir hasar yikilmasi anilarda Ilk ve son ayrilan ben olmayacagim Ölene kadar da yas ta tutamam Her geçen günün bedelini ödedim Yukarda Allah var, KONUSMAYACAGIM... |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
CEYLAN - SİVASLIYMIŞ
ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
ÇETİN ÇETİNKAYA - OO MİLLİ TAKIM OLEY
Oo milli takımım holey holey Kırmızı beyaz, kırmızı beyaz, kırmızı beyaz,gool Hep beraber açarız o yolları Kırmızı beyaza doldu karalar Bir yürekte bin yürekte Seninleyiz bizz Oo milli takımım holey holey Kırmızı beyaz,kırmızı beyaz,kırmızı beyaz,gooooooool. Her nefeste senin yanında Gönlümüzdesin her adımda En kötü günümüz böyle ola Muhabbetin hep coş oralarda Alem elalem olayı da burda Helalin olsun her kupa Aman da kırmızı beyazın bolda Son 2,3,4 yola babam O milli takımım holey holey Kırımzı beyaz,kırmızı beyaz,kırmızı beyaz,goooooool. |
|
|
|
|
|
#185 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinhani Sebeb-i Sihri Peri
küçüktüm büyüdüm en sonunda biri şarkı söylüyor ruhumda kalbimin hızı o metronomda sözleri bir bir çözdü beni çözümler getirdi bana kendimi derin uçsuz bu duygu bende yeni esiyor kavak yelleri başımda dostlarım da var aşkın yanında hayatımda… geçiyor zaman acımasız dönmez geri umudum masallardaki gibi sevse beni… içimdeki sevinçlerden bizi sevdim ben boşa değil gülüşlerden onu seçtiysem yana yana hüzünlerden mutlu geldiysem sebebi sihri peri masalda gizli… |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kar hazır inmeye saçlarıma beklemedim ki beklemedim
Geçsin ömrümün yaz baharı istemedim ki istemedim Gençliğimin gül bahçesinde aldı telaş beni ellerine Sen bırakma beni kalbimin gerçeği Düştüm aşkının ayağına durma durmaz geceler Durma durmaz çileler durma dursun yüreğim Sana binlerce kez öleceğim Bozulur yasaklar kurallar Sevişmek bağışlanmaz affetme beni İçimde korku heyecan Aşkınla başım dönerken vursalar ölemem YILDIZ TİLBE -VURSALAR ÖLEMEM
|
|
|
#187 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Deniz Seki - Adaletsiz Seçim
dünyada inanmazdım biteceğine beni böyle bırakıp gideceğine şarkıların günahı yok acıtan sensin içini hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi hayalin kırılınca imkansızı umunca korkular gerçek olunca göz yaşım ahh kurumuyor bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor
|
|
|
#188 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
--------------------------------------------------------------------------------
HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ (Hakan Altun ) UNUTMAYA BEŞ KALA GÖZLERİNİ VE SANA DAİR NE VARSA BİTMEYE YAKIN İŞTE BUGÜN BEN HERŞEYİMİ SENDE BIRAKTIM SIRF AŞKIMI ALDIM YANIMA ONUDA KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR SORMADIM KİMSEYE UNUTMALIYDIM ÇAREYİ KENDİMCE BULURUM SANDIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM FARZET ÇOK UZAKLARDAYDIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM VAZGEÇMEK DEĞİL BU ÇARESİZ KALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam
|
|
|
#190 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
ADINI YOLLARA YAZDIM (BAHA)
Benim yaprağımda benim dalımda Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim dilimde benim elimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Her gün kollarım da ol her gün yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım Unutur kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Belki bırakıpda gidersin diye Ben şindiden seni yollara yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Her gün kollarım da ol her gün yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|