![]() |
#11 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Halil beye Sivas`lilarin cok sayida bulundugu metropol olan Istanbul`da
böyle güzel bir restaurant actigi icin tesekkür ederim hem cok güzel görünüsü hemde menüdeki Sivas yemekleri icin tebrik ederim Memleketimizin tanitimi icin katkida bulunuyor insallah bu bir baslangic olur ve Sivas`li hemserilerimiz basarili olurlar Halil beye basarilar ve bol kazanclar dilerim röportajda emegi gecenlere ve röp. kabul eden Halil beye tesekkürler
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yiğido
![]() ![]() Fatih Bayrak Şuan
![]() Son Aktivite: 24.01.2011 12:07
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Halil Bey'e işlerinde başarılar diliyorum.
Sorulara açık yüreklilikle cevap vermiş kendisine teşekkür ediyorum. Röportajdanda anlaşildigi gibi Halil Uyan bey biz gurbetciler gibi bir Sivas aşigi. inşallah Sivas icin düsündükleri planlarida en kisa zamanda gercekleşir. Röportajı gerçekleştiren Ertuğrul ve Osman gardaşlarimin ellerine sağlık.
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Gogol Şuan
![]() Son Aktivite: 03.01.2009 02:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Haberin her bir satırını,bir sivaslı olarak imrenerek okudum.
Gözlerim doldu okurken,hemşerimin azimle,aşk ile neleri yaptığını,istedikten sonra nelerin başarılacağını bizlere göstermiş oldu. Ayrıca bu röportajı hazırlayarak biz site müdavimleri ile paylaşan arkadaşlarıda tebrik ederim.Bu değerlerimizi tespit etmeleri,çok güzel fotolar ile bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Yiğido
![]() divik Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2008 20:41
![]() |
![]() Bir Sivas'lı her zaman her işin eniyisini yapar.
Elleri,tırnakları ile kazıyarak sıfırdan buralara gelmek her babayiğidin harcı değil maalesef.Bu işadamımızSivas kültürünü eniyi şekilde özümseyerek,bu yaşına rağmen gurbet ellerde yaşamasına rağmen kültüründen birşey kaybetmemesi,üstelikte bunu yaşatma sevdası bir desdan,diğer hemşerilerimizede örnek olması gerek.İşlerinde başarılar dilerim. Sivaslı hemşerilerimizede iş vereceğini tahmin ediyorum. Sivaslılar net sitesinin bu gibi konuları bizlerle paylaşması,hemşerilerimizi dayanışmaya teşvik etmeside ayrı bir güzelliktir.Paylaşım için sağolun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Değerli hamşerim Halil Uyan'ı kutluyorum.Sivas aşkı ve sevgisi röportajda açıkça belli oluyor.Sivas mutfağını dünyaya tanıtma hedefi örnek bir haraket.İstanbulda böyle büyük ve moderrn bir tesiste Sivas yemeklerinin special menüde olması ve hemşerimizin işletmeciliğini yapması bizleri gururlandırdı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() Böylesi basarili is adamlarini sonuna kadar desteklemek lazim, hele birde hemserimiz olunca daha da bir yürekten geliyor bu tesekkürler...
insallah rabbim utandirmaz, bol kazanclar nasip eyler, umarim bu gibi restoranlari farkli fikirler ile daha da cogalir yurdumuzun her bir yaninda. Resimlerde harika bir ortam gözüküyor, gerek cocuklar icin düsünülmüs alanlar ya da aile ortamlari icin sunulan yerler. Esasinda cok güzel bir mekan olur orasi dügün ve insanlar icin, ya da aile günleri icin. Istanbula geldigimde umarim ugramak nasip olur...
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() Halil bey'e sivaslı duyarlılığı için öncelikle teşekkür ederim, bir sivaslı için görev olan hemşerimize başarı dileklerimize nezaketle özel mesaj atmış olması beni ayrıca gururlandırdı, beni birkez daha umutlandırdı Halil bey ve Haliç restaurantı başarılı kılacağına inanıyorum ve değerli işletme müdüresi Nihan Gönen hanıma teşekkürlerimi iletiyorum , başarılar diliyorum, kurban bayramlarını kutluyorum, ayrıca bu güzel röportajı bize kazandıran Ertuğrul kardeşime ve Osman kardeşime teşekkür ediyorum, iyi bayramlar diliyorum
![]() |
#18 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() Halil beyi tebrik ediyorum, özellikle Sivaslı tavrından ve Sivas sevgisinden dolayı kutluyor ve örnek alınması gerktiğini düşünüyorum. Allah yolunuzu açık etsin
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Halil Uyan beyi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. Bu arada bizede bi yemek felan ismalarmi acep ![]() gerci ben istanbula gitmem neyse artik benim yemegimide herhalde sivasa gönderir ![]()
![]() |
#20 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() NİHAT_EKİCİ Şuan
![]() Son Aktivite: 15.11.2010 09:49
![]() |
![]() SEVGİLİ HEMŞEHRİM HALİL BEY' İ SİVAS VE SİVASSPORA OLAN TUTKUSUNDAN DOLAYI KUTLUYORUM, İNŞALLAH DAHA BÜYÜK İŞLER BAŞARIR VE SİVASIMIZADA YATIRIM YAPAR, EN KISA ZAMANDA HALİÇ RESTAURANTA GİDECEM BÖYLECE SEVGİLİ HEMŞEHRİME BİRAZ OLSUN DESTEK VERMİŞ OLURUM. BOL KAZANÇLAR. TEMENNİM HİÇBİR ZAMAN ASLINI UNATMA
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|