|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Samandıra Belediye Başkanı hemşerimiz Yusuf Büyük’ün bayramlaşma törenine Sivaslılar büyük ilgi gösterdi. Bayramlaşma adeta Sivaslıların gövde gösterisi halini aldı. İstanbul'da yaşayan Sivaslılar hemşerileri Samandıra Belediye Başkanı Sayın Yusuf Büyük’e yerel seçimlerde katkıda bulunmak ve yeni kurulan Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan adaylığına destek olmak için bayramlaşma törenine akın etti. Sivaslı Derneklerin ve Şehrin renkli simalarının da destek verdiği Yusuf Büyük Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan aday adaylığını da coşkulu kalabalık karşında açıkladı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere Sivaslılar da Yusuf Büyük’e destek olmak için tören alanında yerlerini aldılar . Sivaslilar.Net yöneticileri, İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği yetkileri,Nasırlılar Köyü Derneği Başkanı Mehmet Üstüngül ve dernek üyeleri ile beraber çok sayıda Sivil Toplum Örgütü Sivaslı adaylara destek olacaklarını, bu destekte hiç bir parti ve ideoloji ayrımı gözetmeyeceklerini açıkladılar. Sivaslilar.Net Özel Haberi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
![]() İstanbuldaki Sivaslılar birlik ve beraberlik içinde hareket edebilirse İstanbulu sallar ve istedikleri adayı seçebilirler. Başkana destek olan dernekleri, Sivaslilar.net yöneticilerini kutluyorum. Çok güzel bir organizasyon olmuş, tebrikler ....
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() Fatih Bayrak Şuan
![]() Son Aktivite: 24.01.2011 12:07
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Cok yerinde bir organizasyon olmus.
Bu sekilde Belediyeye aday hemserilerimize ulasip onlarin Sivasliliklarini ön plana cikarip hemserimize destegi saglamaliyiz. Emegi gecen Sivaslilar.Net yöneticileri, İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği yetkileri arkadaslara tesekkürler.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yaklaşan yeni dönem içersinde hemşerilerimize olan desteklerimizi arttırmalı hemşerilerimizin yanında olduğumuzu göstermeliyiz...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Emegi gecen arkadaslara tesekkür ve tebrik ederim.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() evet bu tür hemsehri milliyetçiliğini ön planda tutucu organızeler yapılırken baska türlülerine tehamul edebileceğimiz kadarı yapılmalı bence..aynı türden baska bi il olsa sahsen bnm pek hosuma gitmez..ha yemekde olmuş sporda olmuş eywallah ama siyasette olunca biraz olmuyo sanırım....ama su da bi gerçek sivaslılar kadar hemsehri milliyetçisi görmedim...kendimde dahıl olmak uzere
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gurbette hemşehri desteği çok önemli. Orada Sivaslıların olduğunu bilmesi ona artı bir moraldir kuvvettir. Hemşehrimizi orada destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Yiğido
![]() RECEP_YÜKSEL Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 12:05
Tecrübe Puanı: 725
![]() |
![]() Evet kişiler vardır farklı çalışmalar yapar kişiler vardır dağa farklı çalışmalar yapar evet ben Recep YÜKSEL olarak hep maç organizasyonları yapardım çünkü ben sporun içinde yetişdiğim için hep maç düşünürüm
ama bazı kişiler sosyal düşünür ve o sosyal düşünen arkadaşlar sağolsun onların sayesinde güzellikler yaşamaya başladık yani kısaca Ertuğrul (CAHAR) kardeşimiz Okulu bitimde İstanbula gelmesiyle Osman Günay kardeşimizle beraber güzel çalışmalara el attılar bu çalışmalarada Hakan kardeşimizin (Albina) çok katkıları var bu çalışmalarada aramıza bir senedir katılan ama her zaman maddi ve manevi desteğini bizden esirgemeyen Murat SARI (sarılartekstil) abimiz var tabiki bu çalışmaları yapmamızı sağlayan bizlerin bir araya gelmemizi sağlayan tanışmamızı sağlayan Sivasspor.com'un kurucusu Rüştü ELMAS Kardeşimizinde çok büyük katkıları var yani burda kimse bireysel değil burda bir aile var burda güven var burda birlik var diyorum ya biz bir aileyiz sitedeki herkez bize güvenen bizle beraber olan bizleri hiçbir zaman yalnız Bırakmayan abilerimiz var tek tek yazarasam bidahki KURBAN BAYRAMINA bitmez onun için ki burda emeği geçen tüm yiğidolarara ve yiğidelere çok teşekür ediyorum VE DİYORUMKİ SÖYLEMLERDE DEĞİL EYLEMLERDE SİVASLIYIZ VE SİVASSPORLUYUZ
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melankolia Şuan
![]() Son Aktivite: 01.08.2009 13:07
![]() |
![]() Annaaaaaaa Bizim Buraa
![]()
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() RECEP_YÜKSEL Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 12:05
![]() |
![]() Evet bayramın ikinci günü ziyeret edecek çok yerimiz olduğu halde
bizler hemserimiz sayın samandıra belediye Başkanı Sayın Yusuf BÜYÜK Başkanı desteklemeye gittik bu destekte yanımızda olan İSTDER'e Teşekür ederiz bizler Sivas'ın Zara ilçesi Nasır köyü olarak ordaydık ve gerçekten büyük başkana büyük destek vardı bu desteklerin tüm hemşerilerimize süreceğini herzaman onların yanında olacağımızı bilmelerini isteriz ve hep orda olacağız bizim için bir çivi çakmasalarda SİVASLI OLAN TÜM BAŞKANLARI DESTEKLEME KARARI ALDIĞIMIZI BİLDİRİRİZ ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|