![]() |
#3371 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Oguz Aksac - Cicekli Yaz
Çiçekli yaz bahar olsa bahane Nidem benim gülüm solduktan sonra Benim için dünya bir çilehane Hasret kıyamete kaldıktan sonra Kahpe felek bu mu idi dileğin Ömür boyu yaşam boyu çileyim Bana gül diyorlar canım nasıl güleyim Dost ağlayıp düşman güldükten sonra Aşığım ben güzele dost demem Bülbülüm gül ağlamazsa gam yemem Cennet huri gılman verse istemem Ben o dosttan ayrı kaldıktan sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Damla damla:
Damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle? yoksa sen de taşıyamazda dökermisin beni yerlere? yağmur olsam yağsam sana ıslatır mısın kendini benimle? yoksa sen de dayanmazda kaçar mısın en kuytu yerlere? yada bir gün düşsem kalsam yaşamaktan bir an yorulsam, en karmaşık hallerimde kalırmısın benimle birlikte? yoksa sen de dayanamazda kaçar mısın bambaşka ellere? iyi günümde kötü günümde hayatımın her yerinde, aşk denilen bu resimde duru musun benimle birlikte? yoksa sende dayanamazda gider misin bambaşka düşlere? seviyorum seni desem; sever misin sende bilmem. tutar mısın ellerimden, sana doğru düşersem. gözümün nurusun desem; sever misin sende bilmem. tutar mısın ellerimden, sana sonsuz güvensem… Orhan Ölmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Yeni Yiğido
![]() kartane Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2009 17:25
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() gülay **********istanbul ağlıyor****
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Navigator
![]() Sibel Pamuk
Al Yazmalım: Şu gönlüme ateş düştü Ne yapayım ne edeyim Sensiz hayatı neyleyim Allı gelin telli gelin Dağlarında kar olsaydım Gelin sana yar olsaydım Dağ çiçeğim yaban gülüm Dalında bülbül olsaydım Allamışlar pullamışlar Seni ele yollamışlar Canımdan canım almışlar Allı gelin telli gelin....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2018 11:32
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() Oğuz BORAN
Haydi KALBİM ...................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Mustafa Yıldızdoğan - Aşan Bilir .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Navigator
![]() Oy beni beni:
NazLi Yarim Benden Ayri gezeLi. NazLi Canim Benden Ayri gezeLi. Birgün oLsun yüzüm, güLmedim Benim güLmedi benim. Kurudu yüregim, gözyasim geLmez. Kurudu GözLerim, gözyasim geLmez. FeLegede sözüm gecmiyor benim, gecmedi benim. FeLegede sözüm gecmiyor benim, gecmedi benim. Ah Beni Beni Beni, DagLar Oy Beni. Beni Beni Beni, ZaLim Yar Beni. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. Ah Beni Beni Beni, DagLar Oy Beni. Beni Beni Beni, ZaLim Yar Beni. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. Sevdan gitmez yar oy, benim akLimdan. Sevdan gitmez yar oy, benim akLimdan. Senden Baska kimse, yar oLmaz bana, dost oLmaz bana. Bir Kursun sIksaydin, su garip cana. Bir Kursun sIksaydin, su garip cana. FeLege birakmayip, vursaydin beni vursaydin beni. FeLege birakmayip, vursaydin beni vursaydin beni. Ah Beni Beni Beni, DagLar Oy Beni. Beni Beni Beni, ZaLim Yar Beni. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. Ah Beni Beni Beni, DagLar Oy Beni. Beni Beni Beni, ZaLim Yar Beni. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. AtesLere attin gittin gideLi, gittin gideLi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Serdar Ortaç - HEYECAN 2008.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Navigator
![]() Felek Çakmağını Üstüme Çaktı
Felek çakmağını üstüme çaktı Beni bir onulmaz derde bıraktı Vücudum şehrini odlara yaktı Yandım ataşına su leyli leyli Felek çakmağını eyledi çengel Yare gidem dedimkoymuyor engel Ölürsem kabrime sevdiğimsen gel Gözün yaşı ile yu leyli leyli Her an dilimizde dostun kelamı Uğra dost köyüne eyle selamı Tenhada görürsen Emrah cananı Daim ezberimde o leyli leyli ERZURUMLU EMRAH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Emre Altuğ - Neyleyim
neyleyim üç günlük ömrümü bu gönül sensiz hiç güldü mü sevgilim önüme ölümü sunsan ben içerim kendimden geçerim senin için senden vazgeçerim senin için benden vazgeçerim ben yağmuru gözlerinde bülbülü dillerinde günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim dönmüyor yedi cihan esirin olmuş zaman şarabı dudağından içip öyle sevmişim seni öyle sevmişim |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|