|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 650
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
kusura bakmayın ama internet adabından anlamam.saygınında ne demek olduğunu çok iyi bilecek yaştayım.ALLAH'tan(c.c.)başka kimsedende korkmam. dünyada kriz olduğunu unutmayın demişsiniz.hergün iç içe olduğumuz bir durumu unutmak gibi bir şansımız yok maalesef.sonra konumuz yönetim değil ki.yazılan yorumlarada baktım.tek sorumlu yönetim gibi bir yorum okuyamadım. bu sizin düşünceniz olsa gerek.
![]() |
![]() |
#32 |
Yiğido
![]() ![]() benign Şuan
![]() Son Aktivite: 09.05.2009 16:11
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() Pek saygılı gördüm sizi
![]() ![]() Yorumlarım geneldi bilginize...
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() akifeker2 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2009 15:32
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 650
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
yorumlarınıza gelince bende o genelin içinde bulunduğumdan kendi yorumumu yazdım.bilginize....
![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() İkinci çocuğuna hamile kalan kadının cinneti 15 Aralık 2008
A.A Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, 16 yaşındaki 4 aylık hamile kadın, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişiye ait ruhsatsız tabancayla karnına ateş etti. Yaralı kadın kurtarılırken, karnındaki bebek öldü. İddiaya göre, Millet Mahallesi'nde oturan Z.P (16), evinin yatak odasında imam nikahıyla birlikte yaşadığı Şeref B'ye (22) ait ruhsatsız tabancayı karnına dayayarak ateş etti. Diğer odada bulunan Şeref B, silah sesinin ardından babasıyla birlikte odaya girdiğinde, 4 aylık hamile Z.P'yi yaralı halde buldu. Şeref B, tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Genç kadın, ameliyatla kurtarılırken, karnındaki bebeği öldü. Bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Epilepsi hastası olduğu ve 10 aylık bir erkek bebeği daha bulunduğu öğrenilen Z.P'nin olaydan önce yakınlarına, “Eşim gündelik işlerde çalışıyor. Maddi durumumuz kötü. İkinci bir bebeğe nasıl bakarız?” dediği öne sürüldü. Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. kriz falan yok önce dramı okuyun sonra alttan ikinci satrı bir daha okuyun
![]() |
#36 |
Yiğido
![]() ![]() Nazligül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.04.2009 10:10
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 16 yasinda hasta bir bayandan bahsediyorsunuz. Ve krizden etkilendigi icin karnindaki bebegi öldürmek icin kendine ates ediyor.
1. Cahil ve yasi cok kücük bir bayan 2. bir senenin icinde 2 cocugun pskolojisini kaldiramaycak bir insan 3. hasta bir bayan daha hangisini sayimki? Herseyin bir bahanesi vardir, krizde tuzu biberi olmus bunun. Ama diyorum ya sizin basiniza tas yagsa Krizden bilirsiniz ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|