Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.12.2008, 20:18   #1
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 723 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart KRİZMİ FIRSATÇILIKMI

Dünya’ı saran kıriz sonunda ülkemizde etkisi altına almış durumda gözüküyor

Değerli insanlarımız evet kriz var kriz varda askari ücretli çalışanlara kriz var.
çocuklarını alın teriyle kazanmaya çalıştığı üç beş kuruşla okutmaya çalışanlara kriz var.
Kriz ev sizlere, işsizlere,emekli dul ve yetimlere kriz var.
Evet krizin faturasını ödeyen emekçilere kriz var.
Ülkemizde istihdam yaratmak için yatırım yapıp borçlanan iş adamlarımıza kriz var. Bunları anladıkta ya diğerleri ne oluyor. Ülkemizde suni bir kriz yaratılarak yüzlerce işçi işten çıkarılıyor.
Başka yatırımlara geçmek arzusu ve hayali içinde olan işletmeler kırizi bahane ederek kapılarına kepenk vuruyor.
Bazı firmalar konkordo ilan ediyor. Yine bu arada krizi kullanarak hem devleti hem de tüyü bitmemiş yetimin haklarını gasp ediyorlar.
Şöyle bir alış veriş merkezlerindeki hareketliliği gözlemleyiniz, hele milyon dolarlık oto şovları bir gözlemleyiniz lüks tüketimdeki savurganlıkları bir izleyiniz.
Hem kontrolsüz bir harcama yapanlar hem de bu harcamayı yapanların kriz naraları. Bunu anlamak sizlerce de mümkün mü.
hele kriz adını duyup ta durmadan elektrik ten suya ekmekten şekere kadar düşüncesizce (zalimce) fırsatçılıkla yapılan zamlara ne demeli. Demek ki yine her şeyin cezasını da çeken bedelini de ödeyen o ezilen sömürülen ama hiç te sesi çıkmayan garip insanlarımıza kriz var digerleri sadece kriz prokobandası yapan çıkarcılardır. Onlar her zaman olduğu gibi yine dul ,yetim ve emekçinin sırtına binerek kriz tellallığı yapmaktan kaçınmıyorlar. Sonuç olarak evet kriz var varda yeni değil ki yıllardan beri kriz var ne odluda böle bir iki ay içinde birden bire her taraf kilitledi. Sizce de biraz garip değil mi?????????

Ramazan Tan

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Benim dilimden anlamiyorsunuz, insallah bu sekil anlayabilmisdirsiniz?????

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2008, 20:24   #2
benign
Yiğido

benign - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benign Şuan benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 17:11

Tecrübe Puanı: 609 benign FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KRİZMİ FIRSATÇILIKMI

İyiniyetinize sığınarak bu yazar kim diye sorabilir miyim? Yani Ramazan Tan... Konuya bir diyeceğim yok ama bu kadar imla hatası yapabilen birinin bir gazetede yazar olduğunu düşünemiyorum her ne kadar kaynakta öyle görünüyorsa da....
Alt 15.12.2008, 21:22   #3
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 723 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: KRİZMİ FIRSATÇILIKMI

Hatalarini bende farkettim. Ama sonucda söyledikleri dogru olan birsey.

Alinti yazisinin üzerine tiklarsaniz, nerden kopyalayip yapistiridigimi görürsünüz.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)