![]() |
#881 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gecenin sırrı
Geceleri karanlık deyip de geçme sakın Onda ne bilinmez gizler,ne ağlayan gözler var... Karanlık var ise aydınlık da o nisbette yakın Karanlığın bittiği yerde mutlaka aydınlık başlar. Gün katili karanlık öldürüp teslim eder Gecenin süzgecinden geçip doğar aydın günler. Akıl ermez gecenin gizine,hikmetine Kul kavuştu gecenin o büyük nimetine Yüce Kitabını bile Allah bir gece indirdi Kararmış nice ruhu nurlandırıp sevindirdi. Kur'an' ın her hecesinde bir gece esrarı var Geceler sırları gizler,izinsiz çözülmez bu esrar. Bir gece gerçekleştirdi Yüce Allah, Mirac'ı O gece Habibine gösterdi İlâhî tahtı,tacı... Geceler doğurgandır,her gece bir anadır Kendi karanlıkta olsa bir ana evlâttan yanadır. O ana her sabah seherde aydınlıklar doğurur O yüzdendir asaleti,o yüzden ondaki bu haklı gurur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() SENİ SEVDİM ABLAM
Seni sevdim ablam,gün batımında, Gece karanlığa büründüğünde, Yıldızlar söndüğünde. Seni özledim ablam,uzağa baktığımda seni, Güneşe baktığımda saçlarını, Gökyüzüne baktığımda gözlerini gördüm. Ve seni sevdim ablam,aklımda adını, Kalbimde acını, Ellerimde ellerini hissettim. Ve seni gördüm ablam,aynada halimi, Yastığında kokunu, Gözlerimde hayalinigördüm. Ve yine seni sevdim ablam,okadar yazdığım mektubu, Dile getirdiğim adını, Ve her defasında seni sevdiğimi duydum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düsledigin gibi Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin Geceleri seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi Erkan kültekin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İNANIYORUM
Yıldızların ne kadar parlak olduğuna inanıyorsam, Gökyüzünün de ne kadar yüksek olduğuna inanıyorsam, Ve ölümün ne kadar yakın olduğuna inanıyorsam, Bilki seni sevdiğime de o kadar inanıyorum, Eğer inanıyorsan sende yıldızların parlaklığına , Gök yüzünün de ne kadar yüksek olduğuna, Ve ölümün ne kadar yakın olduğuna inanıyorsan, Sende beni seviyorsun !!! İNANIYORUM........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ESKI YARA Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Aşk Denince Sen Gelirsin Aklıma
Aşk denince sen gelirsin aklıma Gülleri kıskandıran kokun gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Tenin gelir toprak gölgene düşer o zaman Aşk denince sen gelirsin aklıma Deniz gelir gökyüzü gelir ikimize de Aşk denince sen gelirsin aklıma Bana rengim senden gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Karanlıklarımı aydınlatan gülüşün gelir Aşk denince sen gelirsin aklıma Bende ki çocuk merhaba der balon elinde Aşk denince sen gelirsin aklıma Yeni düşler gelir baş rolünde sen Aşk denince sen gelirsin aklıma Zaman durur….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 834
![]() YÜCE MEVLANA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlana Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlana İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlana Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlana Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlana Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlana Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlana SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Usta Yiğido
![]() YÜCE MEVLANA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlana Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlana İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlana Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlana Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlana Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlana Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlana SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Usta Yiğido
![]() YÜCE MEVLÂNA
Belh şehrinde doğdu sevgi güneşi Dünyada benzeri bulunmaz eşi Mümine Hatun’un gönül neşesi Gönül bahçesinin yazı Mevlâna Bahaeddin Veled gitti Kâbe’ye Yol uğradı düştü Şam, Larende’ye Ol Nişabur şehri sultanı diye Sevda bahçesinin özü Mevlâna İplikçi Medrese dolup taşardı Mevlana Hak için aşkla yaşardı Gönüller fethedip sevgi başardı Erenler kulağı gözü Mevlâna Hamdım piştim ile yandım diyerek Sevdası aşk için coştu bu yürek Hoş görü kardeşlik sevgi bilerek Dört mevsim baharın güzü Mevlâna Gönüllerde solmaz bir çiçekti o Kâbe’ye yüzünü sürecekti o Nur ile aşk için ölecekti o Güneşin gül açan yüzü Mevlâna Yaratana gönül veren nur, melek Kabrine gidenler adarlar dilek Aşk, sevgi, yolunda böyle bir yürek Hakka giden yolun izi Mevlâna Barış ve kardeşlik sembolü idi Âşık olan aşkla tanınır dedi Bunca nasihati kimler dinledi Birlik beraberlik sözü Mevlâna SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Şarkılarda Dinledim Seni
Şair: Sabiha Serin Dün gece şarkılarda dinledim seni Hepsinde sen vardın seni gördüm, hayalini Sanki yanımda oturup tutmuştun ellerimi Nağmeler arasında aradım gözlerinin rengini Dinledikçe şarkıları sana olan özlemimi Daha da artırdı güftelerin o eşsiz güzelliği Buğulanan gözlerimi sildiğim o mendilimi, Melekler getirsin gör sana olan sevgimi İçtiğim biranın yudumunda aradım teselliyi Sanki birlikte kaldırıyorduk kadehimi Geldim diyordun yanıma uzatıyordun ellerini Olsam da sevginle sarhoş unutamadım seni Daha da çok özledim seni ve gözlerini Nağmelerle coştuğum bu eşsiz geceyi Yıldızlarla paylaştım sabaha kadar sevgini Sevginle kor olmuş bu zavallı yüreğimi Atabilsem mavi denizlere unutabilsem seni Sen gemini vurdun sahile, kustun bana sevgini Coştun ırmak gibi çağladın, akıttın yüreğini Dinledim hep ah ederek, hüzün dolu sevgini Bense kördüğüm olan dilimde ki bu heceyi Söyleyemiyorum asla seni ne çok sevdiğimi Unutmak kolay mı sandın böylesine bir sevgiyi Özleminle yoğrulmuş bu yaralı yüreğimi Ne şarkılar teselli etti nede güftelerin güzelliği Dün gece şarkılarda dinledimse seni Meleklerle paylaştım sana olan sevgimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |