Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.12.2008, 22:53   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Senden özür diliyoruz

Bebeğe "Yaman" adı verilmiş.Daha doğduğu gün hayatan ilk golünü yiyen bebecik,diğer golleri savuşturacak kadar yaman olsun diye.
O soğukta bebeği bırakmayı hangi vicdanı sistem kabul eder bilemiyorum.
Artık SHÇEK'te büyüyecek.Allah her daim yardımcısı olsun inşallah
Alt 19.12.2008, 23:30   #12
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2195 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
COBANYILDIZI Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
neden atıldıgı gayet acık ve barız bı sekılde bellı yasak ılıskıden baska bır sebep olamaz bence bır anne ne olur sa olsun acından olecek olsa dahı yavrusuna kıyamaz barız ortada bu yasak ılıskı sonucu olan bısey malesef
seva senın yazılarına baktıgm zaman gayet mantıklı yazıların oluyo
3 u besı bos verde
hadisi hatırla ne diyor guzeller guzelı efendımız ben ahırette ummetımın coklugu ıle ovunecegım dıyor ve evlenıp coalın dıyor ...
zevkten annelik nedir bilmezlerki zaten

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 10:12   #13
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Vicdansızlar

Sivas'ta plastik bir su kovasına konarak sokağa terk edilen göbek bağı henüz kesilmemiş bebek, donmak üzereyken bulundu.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde polis ekiplerini arayan bir vatandaş, Altuntabak Mahallesi Altuntabak Caddesi'nde yol kenarında plastik bir su kovası içinde battaniyeye sarılmış bir canlının olduğunu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, olay yerine gittiğinde kova içinde çıplak vaziyette üzerine bir örtü ve battaniye sarılmış bebek olduğunu fark etti. Bebeği soğuktan korumak için hemen polis aracının içine alan ekipler, olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri, kovanın içindeki bebeği araca aldı. Bebeği dikkatle kovanın içerisinden çıkaran ekipler, erkek olduğu ve göbek bağı bile henüz kesilmediği anlaşılan, vücudunda morluklar görülen bebeğe ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Bebek daha sonra Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuk acil servisinde kontrolden geçirilen bebek, buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.Yenidoğan servisinde tedavi altına alınan bebeğin hastaneye getirildiğinde kötü olan sağlık durumunun şimdi iyiye gittiği bildirildi.

BULUNMASAYDI DONABİLİRDİ
Yetkililer, hava sıcaklığının zaman zaman sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü ve son günlerde soğuk havanın etkisini gösterdiği Sivas'ta kova içerisinde sokağa terk edilen bebeğin fark edilmemesi halinde donma tehlikesi geçirebileceğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirten yetkililer, bebeğin ailesinin bulunması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 10:25   #14
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
insanda ar namus kaLmadıktan Sonra ekonomik durumu ne kadar iyi oLurSa oLsun yine cocukLar sokakLara atıLır ...Bunun 3 cocuk yapmakLa aLakası yoq...Bunun evLilik dıŞı birLeşmeyLe hayasız namussuz Zevk düşkünü insanLarLa aLakası var..insan demek ne kadar doğruySa.
Doğum oranlarının artırmak için maddi destek sağlanan, çocuk bakımı için maaş bağlanan Avrupayı düşününce, sanırım en çokta bu bebek özrü hak ediyor. Ne dersiniz?

Konuyu açan arkadaşımın yukarıdaki sözlerine istinaden bu yorumda bulundum, tektabanca,
Elbetteki insanlığın onuru ar, namus, dünyada insan onlar için yaşar, buna uymayanlarda var elbetteki, ancak ekonomik nedenlerden dolayı, günah diye önlemeyi reddedip Allah ne verdiyse devam edenlerin çoğunluk olduğu bir memlekette yaşıyoruz,
Sen hiç duymadınmı bakamıyorum gücüm yetmiyor deyip not yazıp cami avlularına,parklara, hastanelere bırakılan bebekleri. Bakamıyorum diye çocukarını satan aileleri sonrada pişman olup geriye almak isteyenleri adliyelik olduklarını hiç duymadın hiç okumadınmı? Yoksa farklı farklı bir ülkedemi yasiyorsun?
Alt 20.12.2008, 10:59   #15
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Vicdansızlar

Bu soğukta hiç mi insafınız yok ? Afedersiniz ama köpek bile yavrusunu bırakmıyor...! Sizin gibi düşüncesizler yüzünden ülkemiz'in vay haline vay....
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 11:03   #16
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47

Tecrübe Puanı: 622 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğum oranlarının artırmak için maddi destek sağlanan, çocuk bakımı için maaş bağlanan Avrupayı düşününce, sanırım en çokta bu bebek özrü hak ediyor. Ne dersiniz?

Konuyu açan arkadaşımın yukarıdaki sözlerine istinaden bu yorumda bulundum, tektabanca,
Elbetteki insanlığın onuru ar, namus, dünyada insan onlar için yaşar, buna uymayanlarda var elbetteki, ancak ekonomik nedenlerden dolayı, günah diye önlemeyi reddedip Allah ne verdiyse devam edenlerin çoğunluk olduğu bir memlekette yaşıyoruz,
Sen hiç duymadınmı bakamıyorum gücüm yetmiyor deyip not yazıp cami avlularına,parklara, hastanelere bırakılan bebekleri. Bakamıyorum diye çocukarını satan aileleri sonrada pişman olup geriye almak isteyenleri adliyelik olduklarını hiç duymadın hiç okumadınmı? Yoksa farklı farklı bir ülkedemi yasiyorsun?

Bakamayacağını düŞünen kişiLer Çocuk yapmasınLar....Hangi siyasi görüşü savunduğunuzu biLmiyorum ama tarafsız oLusanız başbakanın herkes çocuk yapsın zengin fakir ne olursanız olun çocuk yapın demek istemediğini anlarsınız...Ben akpLi değiLim Sadece biraz mantıkLı düşünüyorum...Bu devirde Çocuk bakmanın zor oLduğunu çocukLar biLe biLirken başbakanın herkes çoçuk yapsın demek istediğini nasıL düşünebiLirSiniz...BakabiLecek durumda oLanLar bencede en az 3 çocuk yapmaLıLar....Ben Siteye yeni üye oLdum dikkat ettim konu ne oLursa oLsun bir şekiLde DevLete bağLanıLıyor sonu Ve akp ye yükLeniLiyor...Ekonomik kriz konusu aÇıLmıŞ akp nin yaptığı atamaLardan söz ediLiyor...TerkediLmiş çocuk konusu aÇıLıyor akp ye yükLeniLiyor...Burası siyasi bir arena değiL gidin tepkinizi sandıkLarda gösterin...Zevk ve şevket iÇin birLeşip onun ürünü oLan bebecikLeri terkeden ahLaksızLardan hiç bahsetmeden direk başbakana yada siyasi bi görüşe yükLenmek haksızLık..

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 11:09   #17
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1108 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Vicdansızlar

bunu yapanlar insan olamaz
nasıl bir vicdandır anlamadım
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 11:47   #18
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Bakamayacağını düŞünen kişiLer Çocuk yapmasınLar....Hangi siyasi görüşü savunduğunuzu biLmiyorum ama tarafsız oLusanız başbakanın herkes çocuk yapsın zengin fakir ne olursanız olun çocuk yapın demek istemediğini anlarsınız...Ben akpLi değiLim Sadece biraz mantıkLı düşünüyorum...Bu devirde Çocuk bakmanın zor oLduğunu çocukLar biLe biLirken başbakanın herkes çoçuk yapsın demek istediğini nasıL düşünebiLirSiniz...BakabiLecek durumda oLanLar bencede en az 3 çocuk yapmaLıLar....Ben Siteye yeni üye oLdum dikkat ettim konu ne oLursa oLsun bir şekiLde DevLete bağLanıLıyor sonu Ve akp ye yükLeniLiyor...Ekonomik kriz konusu aÇıLmıŞ akp nin yaptığı atamaLardan söz ediLiyor...TerkediLmiş çocuk konusu aÇıLıyor akp ye yükLeniLiyor...Burası siyasi bir arena değiL gidin tepkinizi sandıkLarda gösterin...Zevk ve şevket iÇin birLeşip onun ürünü oLan bebecikLeri terkeden ahLaksızLardan hiç bahsetmeden direk başbakana yada siyasi bi görüşe yükLenmek haksızLık..
Konumuz siyaset değil elbetteki, ama olursada o konuyu "serbest kürsü"
veya "siyaset meydanı"
diye konumuz var orada rahatlıkla dile getirebilirsin, benim hangi siyasi görüşü benimsemem önemli değil, ancak sen ben akp'li değilim diyorsun ama, bir akp'liden daha cok savunuyorun.
"bu ne lahana bu ne perhiz turşusu"
Ne o yani şimdi sen mantıklı oldun, biz mantıksızmı olduk,
Senin mantıklılığın;
Zenginin yanında olmak,
paran varsa yaşa yoksa öl mantığımı.
Fakirsen çocuk yapma, Zenginsen çocuk yap mantığımı,
O zaman çok savunduğun başbakan çıkıp, ey zenginler nasıl olsa durumunuz iyi yapabildiğiniz kadar çocuk yapın, fakirler sizde sakın ha hiç çocuk yapmayın çocuk sizin neyinize deseydi, tam senin mantığına uyumlu bir mantık olurdu kesin.
Şuna yükleniyor buna yükleniyor diye birşey yok, bugün kim iş başındaysa babamın oğluda olsa ben onu tanırım. Şuan beni kim yönetiyorsa o sorumludur.Biz nereye ne yazacağımızı iyi biliriz çok üstün zekalıya benziyorsun anlaşılan, fakat fazlasıda biraz cilde zararlıdır.
Alt 20.12.2008, 11:52   #19
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47

Tecrübe Puanı: 622 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Konumuz siyaset değil elbetteki, ama olursada o konuyu "serbest kürsü"
veya "siyaset meydanı"
diye konumuz var orada rahatlıkla dile getirebilirsin, benim hangi siyasi görüşü benimsemem önemli değil, ancak sen ben akp'li değilim diyorsun ama, bir akp'liden daha cok savunuyorun.
"bu ne lahana bu ne perhiz turşusu"
Ne o yani şimdi sen mantıklı oldun, biz mantıksızmı olduk,
Senin mantıklılığın;
Zenginin yanında olmak,
paran varsa yaşa yoksa öl mantığımı.
Fakirsen çocuk yapma, Zenginsen çocuk yap mantığımı,
O zaman çok savunduğun başbakan çıkıp, ey zenginler nasıl olsa durumunuz iyi yapabildiğiniz kadar çocuk yapın, fakirler sizde sakın ha hiç çocuk yapmayın çocuk sizin neyinize deseydi, tam senin mantığına uyumlu bir mantık olurdu kesin.
Şuna yükleniyor buna yükleniyor diye birşey yok, bugün kim iş başındaysa babamın oğluda olsa ben onu tanırım. Şuan beni kim yönetiyorsa o sorumludur.Biz nereye ne yazacağımızı iyi biliriz çok üstün zekalıya benziyorsun anlaşılan, fakat fazlasıda biraz cilde zararlıdır.

Üstün zekanın CiLde bir zararı yoktur Sende üstün zekaLı oLsaydın anLarDın ama ne yazık ki anLayamazsın .!Cocuk yapın diyor diye kötüLüyorSun...Sonrada FakirLerin cocuk yapmaya hakkı yok mu zenginLerin mi yaşamaya çocuk yapmaya hakkı var diyorsun bu ÇeLiŞ ki ne ??? Neyi savunduğun biLe beLLi değiL...

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 12:30   #20
Arif Coşkun
Moderator

Alıntı:
Üstün zekanın CiLde bir zararı yoktur Sende üstün zekaLı oLsaydın anLarDın ama ne yazık ki anLayamazsın .!Cocuk yapın diyor diye kötüLüyorSun...Sonrada FakirLerin cocuk yapmaya hakkı yok mu zenginLerin mi yaşamaya çocuk yapmaya hakkı var diyorsun bu ÇeLiŞ ki ne ??? Neyi savunduğun biLe beLLi değiL...

Konuyu saptırıp demogoji yapma!!!!
Sen daha neyi savunduğunu bilmiyorsun... Anlaşılan kafan karışmış üstün zekalılıktan, sonra burası görüş belirtmek için, onun bunun yazsını kopya yapıp cevaplamak zorunda değilsin.
Yazdığımı birkez daha oku,üstün zekandan dolayı iyi anlayamamışın sanırım tekrarında daha iyi anlayacaksın!!!
Çocuk yapın demek kimsenin haddine değil, herkes bilir çocuk yapacağını yapmayacağını!!!
Bir başbakanın çocukların geleceğiyle, onların sorunlarıyla onların işleriyle sıkıntılarıyla işiyle uğraşır, yatak odasıyla değil...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)