![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sabiha Gökçen hanfendi emeğinize,yüreğinize sağlık.
Bir Şairi yazarı anlamak için onun ne dediğini anlamak yeterli değil.Şairin Yazarın üretken olması yaşadığı mekan ve çevreye olan tutkusu önemlidir. Şaiiri mekan ve çevre besler ilham olur malzeme olur.Görüyorum ki Sabiha hanım bütün malzemesini Sivas dan Sivasa olan sevdasından alıyor.Efendim sizi biraz geç tanıdım şimdiden bu açığı kapatma çabasındayım.Başarılarınızın devamını dileyerek Sivas sevdanızın hiç bitmeden devam etmesini dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yine Sabiha hanım'dan Bayram merasimi olarak güzel bir şiir.Teşekkür ederiz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİTSİN ARTIK BU AYRILIK
Son kez öptüm desen bile güle güle diyemezsin Böyle bir aşk silinemez, bırakıp ta gidemezsin Sana olan şu sevgimi haykırsam da bilemezsin Haydi, gel tut ellerimi, bitsin artık bu ayrılık Kenetlenmiş ellerimiz gül sarmaşık örerken Nasıl veda edeceğiz, henüz vakit çok erken Ne gündüzüm ne gecemde gitmiyorsun içimdesin Özlüyorum nefesini, kulağımda o hoş sesin Saklıyorum son buseni, yanağımda gül bahçesin Haydi, gel tut ellerimi bitsin artık bu ayrılık Kenetlenmiş ellerimiz gül sarmaşık örerken Nasıl veda edeceğiz, henüz vakit çok erken Anıların yeter bana tek resmini öpüyorum Suskun gecelerde seni, düşlerimde görüyorum Yokluğunda her mevsim de biraz daha ölüyorum Haydi, gel tut ellerimi, bitsin artık bu ayrılık Kenetlenmiş ellerimiz gül sarmaşık örerken Nasıl veda edeceğiz, henüz vakit çok erken Ayırsa da kader bizi yüreğimde izlerin var Gizem dolu şu yıllarda yağdı saçlarımıza kar Kor ateşsin küllenmedin, kalbimin sahibi yar Haydi, gel tut ellerimi, bitsin artık bu ayrılık Kenetlenmiş ellerimiz gül sarmaşık örerken Nasıl veda edeceğiz, henüz vakit çok erken SABİHA SERİN Şair Araştırmacı Yazar SİVAS Not:İki farklı bestekar tarafından bestelenen HOŞÇAKAL GİDİYORUM başlıklı şiirimi yazmıştım. Ardından bu şiirime GÜLE GÜLE anlamında SON KEZ ÖPÜYORUM GİT GÜLE GÜLE adlı şiirimi yazdım. Daha sonra bu iki şiirimin devamı olarak BİTSİN ARTIK BU AYRILIK adlı şiirimi yazdım ve üç ayrı başlıkta iki kişinin birbirine veda edişini canlandırarak üç şiirimi bütünleyip farklı bir çalışmamı sundum sizlere. Sizlerle paylaşmaktan onur duyarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Yiğido
![]() takip5855 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.07.2009 15:53
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
![]() Sabiha hanım şiiriniz çok güzel ama
Biz Sivas,tan uzaklardayız bu ayrılık devam edecek ancak kensimizi bu köşelerde avunduracağız ben Sivas,lıyım diye söylemlerde buluncağız gibi geliyor Bizler dönsek çocuklarımız dönmez mecburen bizde ayrılığa razı olma durmundayız selemlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yine güzel bir şiir,yine Sabiha Serin hanım.
Ablacım çok güzel bir parça olmuş,teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güzel bir çalışma olmuş, tebrikler,
Tüm ayrılıkların bitmesi dileğiyle...
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() HASRETİM SANA CAN
Aldığım nefesimde yanı başımdasın Yediğim ekmeğimde bütün aşımdasın Gündüzümde gecemde sanki karşımdasın Özlemin yüreğimde hasretim sana can Bahar gelir kış gelir unutamam seni İstesem de koşarak tutamam elini Sende düşünür müsün böylesine beni Hayalin hayalimde hasretim sana can Ne yaz gördüm ne bahar sensiz tat almadım Sevgin dünyalar kadar kalbimden atmadım Yağsa da saçıma kar sevginden bıkmadım Hecede şiirimde hasretim sana can Dün gece yine tuttun düşümde elimi Silmiştin sana akan gözyaşı selimi Okşadın saçlarımı kokladın tenimi Uykumda düşlerimde hasretim sana can Solsa da şu bedenim yine seveceğim Özleminle gözlerim açık gideceğim Mahşerde kavuşursak belki güleceğim Soluduğum her yerde hasretim sana can Gülüşünde bir sevda gözünde hasret var Kahkahanda bir veda sözünde nefret var Duruşunda bir eda bakışta hayret var Susuz topraklar gibi hasretim sana can SABİHA SERİN Güfte: Sabiha SERİN Beste: Aslan BAYKARA (Türk Halk Müziği dalında bestelenmiştir) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() SUSADIM SEVGİLİM HASRETİM SANA
İlk aşkım sevgilim kavuşmak varken Nedir bu çilemiz benim değilsin Seninle soluyup yaşlanmak varken Sevda denizinde serap gibisin Leyla’dan bin beter çılgınlar gibi Seviyor yüreğim aşığım sana Çölde kum tanesi topraklar gibi Susadım sevgilim hasretim sana Yanında olmaya gözüne bakmaya Elini tutmaya fedadır canım Dizinde yatmaya sesini duymaya Ölmeye razıyım aksa da kanım Yıllardır hayalin yaşar benimle Süsler düşlerimi ahu bakışın Aldığın son buse izi tenimle Nasıl gül açtı bak beni yakışın Sanma unuturum sonsuza kadar Kalbimin sahibi bil ki hep sensin Solsa da bedenim mezara kadar Tek seni severim sevdiğim sensin SABİHA SERİN Söz: Sabiha Serin Beste: Aslan Baykara Türk Halk Müziği dalında bestelenmiştir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Değerli eserlerinizi bizlerle Paylaşımınız için teşekkürler
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() BİR KAR TANESİ OLSAM
Bulutlara gizlenip bir kar tanesi olsam Lapa lapa yağarak dolsam avuçlarına Şimdi uzaklardayım her dem seni anarım Suskun gecelerimde hayalinle yaşarım Figan eder sümbüller ilahi aşkımıza Aşıklar eşlik eder yeni bir şarkımıza Şimdi uzaklardayım her dem seni anarım Suskun gecelerimde hayalinle yaşarım SABİHA SERİN Söz : Sabiha SERİN Beste : Naim İlgün SOYSEV Makam:Hicazkar-Semai (Türk Sanat Müziği dalında bestelenmiştir) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir Sen Yoksun Yanımda | ErdalGüler | Arşiv | 0 | 27.09.2007 11:00 |