![]() |
#11 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni dönemde tekrardan aday olan Sami beye zamanını ayırıp arkadaşlarımızın sorularını içtenlikle cevapladığı için teşekkür ederim.
Bu güzel ve başarılı röportajı gerçekleştiren arkadaşlarımız Osman, Bekir ve Onur' a çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Ben röportajı güzel ve başarılı fakat yetersiz buldum. Biz gurbette yaşayanlar için daha detaylı bilgiler lazım olduğu için çok fazla doyurucu gelmedi. Fikrimi beyan etme özgürlüğüm olduğu için söylüyorum ama röportajı gerçekleştiren kardeşlerime ve samimi açıklamalarda bulunan başkanımız Sami beyede çokkk teşekkür ederim.
Sayın başkanımıza da ayrıca yaptığı başarılı çalışmalar ve gerçekçi hedefler için teşekkür ediyorum. Yalnız ben isterdim ki, Sivas'ımızın kültürel ve turizm açısından bir kalkınma planı olsun ve bu 1 yıl içerisinde faaliyete geçirilsin. Neden diyeceksiniz? Ben şöyle açıklayayım belki dikkate alınır. Ben Ege bölgesinde (İzmir’de) yaşıyorum. Buradan Karadeniz’e, Doğu’ya, Güneydoğu’ya 1 haftalık, 10 günlük turlar düzenleniyor, Karadeniz turunda Tokat’a bile uğranıp taa Artvin’e kadar gidiliyor, Doğu Anadolu turunda Kayseri’den Malatya’dan geçilip Kars’a kadar gidiliyor, Güneydoğu Anadolu turunda Diyarbakır’dan tekrar Erzurum’a, Erzincan’a oradan Kayseri-Konya’ya uğranılıyor, FAKAT hiç birinde SİVAS’ımıza girilmiyor. Bu kadar mı, SİVAS’ımızın gezilecek, görülecek yeri, yaşanacak eğlenceleri, tadılacak yemekleri yok. Ben burada ki bir tur ile görüştüm, kalacak yer problemi, Sivas’ta ki turizmcilerin duyarsız olduklarını söyledi, şaşırdım. Başkanımızdan rica ediyorum. Kalınacak otellerin kalitesi ve sayısı arttırılsın, restaurantlarda kaliteli hizmet ve çalışanların kalitesi arttırılsın, kültür evleri oluşturulsun buralarda âşıklar gecesi, Sivas gecesi gibi etkinlikler arttırılsın, yalnız Sivas’ta değil ilçelerimizde de bu çalışmalar yapılsın, gezilecek, görülecek yerlerin tanıtımı yapılsın. Sonra’da turizm firmalarıyla oturulup buralarda ki turizm şirketleriyle görüşülsün. Bakın o zaman nasıl para geliyor Sivas'a, nasıl işsizliğe küçükte olsa bir sektör oluşuyor. Sivasspor'umuz tüm dikkatleri Sivas'ımızın üzerine çekmişken bunu değerlendirelim. Fırsatı kâr’a çevirelim. Bu bir eleştiri olarak algılanmasın sadece Belediye Başkanlığına öneri olarak görülsün. Bir Sivas’lı olarak içimden geçeni söyledim. Saygılarımla. Yalçın KINIK İzmir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() Bekir abi osman ve onur güzel ropörtaj olmuş emeğinize sağlık
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() asiLkiz Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2009 08:49
Tecrübe Puanı: 623
![]() |
![]() hayırlı ugurlu olsun tüm sivaslılar için
![]() |
#15 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aman aman aman Osman ağabeyimizde orada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adaylığının kesinleşmesinin ardından ilk röportajını sitemiz ile yapan Sivas Belediye Başkanımız Sayın Sami Aydın beye sitemize duyduğu güven ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu röportaj aracılığı ile bir çok bilgiyi ilk defa öğrenmiş olduk. Mesela Kale projesi tıpkı Kent Meydanı projesi gibi şehrin çehresini değiştirecek, tarihe ışık tutacak bir çalışma... Raylı Sistem hakkında ilk defa Başkanımız açıklama yaptı ve metrobüslerin Sivas'ta faliyet göstereceği müjdesini ilk defa sitemiz aracılığı ile hemşerilerimize duyurdu. Sivasspor inşaallah Türkiye kupasını kaldırdığında Belediyemizin bu efsane Kadronun heykelini dikme teklifide Yiğidoları heycanlandıracak bir bayanattır. Turizm konusuda Sami beyin gelecek dönem hedefleri arasında 1. sırayı aldığı röportajdan açıkça gözlenebiliyor. Bu konuda Sivas ne yazık ki çok çok gerilerde ve bu yüzden çok hızlı haraket etmesi gerekiyor. SivasTuning Yaz organizasyonuna ve bu tür aktivitelere Belediyemizin bakış açısıda çok olumlu, Başkanın şimdiden 2009 SivasTuning Yaz Organizasyonu için destek sözünde bulunmasıda bizleri ayrıca sevindirdi. Belediye Başkanımızın yoğun programı nedeniyle kısa sürede çok sayıda önemli konuyu gündeme getiren Bekir Bayrak, Osman (besyo_cu), Onur(Cortez) arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:02
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
![]() Çok güzel röportaj olmuş. Adaylığı açıklandıktan sonra ilk röportajı Başkanın sitemize vermesi çok çok güzel, demek ki sitemizin önemi Başkanımız tarafından da biliniyormuş. Röportajı gerçekleştiren hemşerilerimizi tebrik ediyorum.
![]() |
#18 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seçim sürecine girildi artık Sami Bey'in adaylığı kesinleşti ve bu röportajda tekrar seçilmesi durumunda projelerini anlatmış. Açıkcası söyledikleri önemli konular metrobüs, raylı sistem bunlar Sivas için önü açık projeler. Artık alt yapı çalışmalarının bittiğini söylüyor Başkan seçilmesi halinde bu dönemki çalışmaları merakla bekliyoruz.
Röportajı gerçekleştiren besyo_cu, Bekir Bayrak ve Cortez'e teşekkürler. Güzel bir çalışma olmuş ve seçim öncesi sorular yerinde seçilmiş.
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tskfn Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 745
![]() |
![]() Cok güzel bir roportaj olmuş emeği gecenleri tebrik ederim... İnşallah yiğidolarımızın heykelini görürüz... Sami beye başarılar dilerim
![]() |
#20 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() giants Şuan
![]() Son Aktivite: 21.10.2009 12:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() siyasal anlamda sayin baskandan farkili düsünüyorum. Ama sayin baskani sahsindan dolayi destekliyorum umarim yeniden kazanir. saygilarimla.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
İCADLAR ve BULUŞLAR KRONOLOJİSİ | selocan58 | Serbest Kürsü | 0 | 26.12.2008 22:08 |
Yeniden ilk 10'dayız !.. | veysel | Milli Takım | 0 | 17.12.2008 20:26 |
Baro Başk. Av. Mustafa Coşkun İle Röportaj | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 06.09.2008 03:51 |
HAYATLA RÖPORTAJ | sonbahar5803 | Arşiv | 0 | 21.04.2008 11:23 |