Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.01.2009, 09:12   #21
AYTAÇ-58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

AYTAÇ-58 Şuan AYTAÇ-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.01.2010 14:19

Tecrübe Puanı: 0 AYTAÇ-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Adaylıktan Sonraki İlk Röportaj!

İnanın sivasın o kadar büyük bir tarih zenginligi varki anlatılamaz.Bize düşen bunları tanıtmak bu konuda tarihi mirası bozmadan modern şehir anlayışıyla hareket eden sayın sami aydına edirneden selam olsun bende trakya üniversiesinde yeni mezun oldum inşallah bende onun gibi güzel şeyler yaparım memleketime.saygılarımla
AYTAÇ-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 09:37   #22
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2305 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sayın Belediye başkanımız Sami Aydın'nı başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz inşALLAH tekrar seçildiğinde Sivas için daha iyi şeyler yapacağından eminim.
Alt 02.01.2009, 10:49   #23
akademik
Yiğido
NO AVATAR

akademik Şuan akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 14:28

Tecrübe Puanı: 723 akademik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu adamı sevmiyorum fakat Sivas için tahammül etmemiz gerektiğini düşünüyorum
akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 12:10   #24
vahap16
Yeni Yiğido

vahap16 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vahap16 Şuan vahap16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.02.2010 16:09

Tecrübe Puanı: 0 vahap16 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet şehrimiz gerçekten bunları çoktan haketmiştir ne yazıkki siyasi birtakım oyunlardan her zaman geri plana çekilmiştir neden bir kayseri gibi olmayalım tabiki metroda yakışır metrobüste inşallah bunların daha fazlası olacağına yürekten inanıyorum emek veren tüm insanları kutluyor yeni yılın başarı mutluluk getirmesi dileği ile sevgi ve saygılarımı iletiyorum vahap körpi muğla.
vahap16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 13:53   #25
kaplann
Yeni Yiğido
NO AVATAR

kaplann Şuan kaplann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.01.2010 12:58

Tecrübe Puanı: 0 kaplann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben izmirden soruyorum şu sıcak çermiğin hali ne olacak.şahsen ben hersene ayaklarıma iyi geldiği için 1 aylığına geliyordum.şu 4 senedir kalın belediyesine geçtiğinden berridir gelemiyorum.bu konudaki çalışmalarını çok merak ediyorum.eskisi gibi çadır ve barakalar olacakmı.yine cıvıl cıvıl olacakmı
kaplann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 16:19   #26
ByKaRaM
Yiğido

ByKaRaM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ByKaRaM Şuan ByKaRaM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.02.2016 22:01

Tecrübe Puanı: 655 ByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İnşallah başkanımızın vaadleri gerçek olur Güzel bir röportaj olmuş emeği geçen herkese teşekkürler iyi çalışmalar arkadaşlar..
ByKaRaM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 16:47   #27
yusi
Yeni Yiğido
NO AVATAR

yusi Şuan yusi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2009 20:20

Tecrübe Puanı: 0 yusi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas için en hayırlisi
yusi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 17:41   #28
HaZeYN
Yeni Yiğido

HaZeYN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZeYN Şuan HaZeYN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.04.2009 18:25

Tecrübe Puanı: 0 HaZeYN FAZLA SÖZE GEREK YOKHaZeYN FAZLA SÖZE GEREK YOKHaZeYN FAZLA SÖZE GEREK YOK

başkanımız kusura bakmasın daha malisef sivasta yaklasık 3000 kişinin oyunu kacırdı nasıl mı ? kısacası şöyle anlatayım ve ufak bir hesap sivasda esnaflık yapan yaklaşık 1000 aile var ve bunlardan 500 pazarcı gecen sene içerisinde yapmıs olduğu ve kendince haklı olarak düzenleme diyelim pazar yerlerini değiştirdi şimdi ben eskiden bir esnaf olarak sunu düşünüyorum pazar yerleri değiştiğinde manavlara mahkum olan halk her alıs verişe cıktığında eksi bir not verecek sahsen ben ve pazarcı arkadslarım ve aileleri ki buda 3000 kişiye tekamül eden bir sayı bence hiçde azımsanacak bi sayı değil genede ii sanslar
Alt 02.01.2009, 18:23   #29
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 805 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Biraz kolaya kaçma olacak ama [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] da bu ropörtaj için yazdığım yorumu buraya ekliyorum:

Sayın Sami Aydın'ı yeniden aday gösterildiği için tebrik ederim. Siyasi herhangi bir düşünce taşımadan açık bir şekilde ifade etmeliyim ki kendisi proje adamı olduğu, rutin faaliyetlerin dışına çıkabildiği, şehri büyütmeyi ve güzelleştirmeyi sınırları zorlayarak başardığı için Sivasımız açısından önemli bir değerdir.

Röportajda bahsi geçen projelerden 'Kent Meydanı ve Selçuklu Park' projesi tek kelimeyle muhteşem bir projedir ve Sivas'a hakettiği tarihi ve kültürel değerin verilmesini sağlayacaktır. Tarihi eserlerin civarında gölgelenmek için ağaç arayanlar da bir zahmet şehir içerisindeki muhtelif parklara gitsinler efendim! Burası yeşil alan değil, orman hiç değil! Burası tarihi zenginliklerimizin, abidelerimizin sergilenecekleri bir bölge. Bu proje için Sayın Belediye Başkanımızdan isteğimiz bir an evvel adliye sarayı, nüfus müdürlüğü, mevcut belediye binası, askeri lojmanların da yıkılarak bu güzel projenin genişletilmesi; Aliağa Camii ve Postane binasının bu alana dahil edilmesi, tarihi Jandarma binasının da çevresinin açılarak bu binanın kültürel bir faaliyet için tahsis edilmesidir.

'Kent meydanı ve Selçuklu Park' projesinin Sivassporumuzla ilgili olan kısmına gelecek olursak, Sayın Belediye Başkanımızdan istirhamımız yapılmakta olan otoparkın gelirlerinin kulübe verilmesidir. Kaynakları kıt olan ve yıllık düzenli bir geliri olmayan Sivassporumuz için az da olsa sabit bir gelirin bu şekilde gelecek olması ilerleyen yıllarda kulübümüze ve Sivas'a artı değer olarak dönecektir.

Aksu projesine gelirsek, bu proje iyidir, güzeldir, hoştur ancak geçen dört buçuk yıl içerisinde sadece küçük bir kısmı faaliyete ancak geçirilebilmiştir. Umarım önümüzdeki yıl kısa sürede projenin tamamlandığına şahit oluruz.

Diğer bir çok projeden bahsedebiliriz ancak taraftar sitesinde bu kadarla yetinelim. Zaten Sayın Belediye Başkanımıza Kuzey çevre yolu, Otogarın satışı ve yeni otogarın şehir dışına yapılması, Eğri Köprü'den Kesik Köprü'ye Kızılırmak projesi vb projelerde duyduğumu güven tamdır. Bu güveni Sivaslı kendisine eminim sandıkta hissettirecektir. Bu durumda kendisinin sırtındaki yükün daha da ağırlaştığını hissetmesi gerekir.

Diğer bir husus Sivasspor taraftarları olarak yapılacak olan yeni stadyumumuz için belediyeden azami derecede üzerine düşen işleri hızlandırmasını, gerekli yardımları yapmasını istiyoruz.

Son olarak nasıl Büyük Başkan Mecnun Odyakmaz artık 7 milyon Sivaslı için bir sivil toplum önderi olmuş ve yüklendiği misyon Sivasspor başkanlığını aşmışsa, Sayın Sami Aydın'da benzer konuma kendisini getirmeli ve Sivası ilgilendiren ama belediyenin doğrudan ilgi alanında olmayan birçok konuda müdahil olmasını bilmeli, gerektiğinde bu şehre yatırımcı çekmeli, gerektiğinde bu şehrin turizmiyle, kültürel faaliyetleriyle ilgilenmeli, ilçesinden köyüne bütün Sivas'ı kucaklamaya çalışmalı.

Toptan kalkınma için en temel şart: El birliği, az uyumak, çok çalışmak!
Alt 02.01.2009, 18:56   #30
benek
Tecrübeli Yiğido

benek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benek Şuan benek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2015 15:51

Tecrübe Puanı: 690 benek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasımız için hayırlı uğurlu olsun. Röportaj yapan arkadaşlarada teşekkür ederiz. Emeklerine sağlık.

Alıntı:
çılgın_türk Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
he en süperi sivasspor kadrosunun heykelinin dikilecek olması tabi şampiyonluktan sonra kaç kişi var yaw zor bi çalışma
benek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)