|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 905
![]() ![]() ![]() ![]() |
FİLİSTİNLİ MERYEM ( 1 )
Damlar mı yüreğinize bir katre gözyaşım Ben Filistinli Meryem Daha dün kaybettim annemi Dizlerimin üstünde başı Bir şarapnel parçasının dağladığı gögsünden Hırıltıyla karışık son sözleri Kulagımda çınlayarak ' kardeşine iyi bak kızım , o daha küçük Salma onu yapayalnız sokaga ' diyordu Ben Filistinli Meryem Daha dün kaybettin annemi Son bakışı gözlerimde Nerden bileceksiniz Anne kaybını Bir şarapnel parçasıyla Kapandi kucagimda annemin gözleri ? Hiç iri siyah gözleri çakılı kaldı mı Gözlerinize bir ölünün Ben Filistinli Meryem Bu yaşımda aşsızım,İşsizim Annesiz , kimsesizim Her an tepemde bir namlu Yanımda bir ölüm beklemedeyim Siz nerden bileceksiniz Çaresizim Hiç çaresiz kaldınız mı ? NASIL ACIMASIN CANIMIZ KARDEŞİM :( Konu MeLody58 tarafından (02.01.2009 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Lanet OLsun saNa İsraiL.... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
BEN FİLİSTİNLİ MERYEM (2)
Ben Filistinli Meryem Kimsesiz kardeşimin kimsesi Ben Filistinli Meryem Yok olan bir halkın sesi Duyabilir misiniz sesimi Nerden duyacaksınız Hiç halkınız yok olmadi ki ? Ben Filistinli Meryem Sıgındım kimsesizler kimsesine Nerden bileceksiniz sıgınmayı Kalbi burkan acıyı İnsan avlayan avcıyı Siz nerden bileceksiniz ? Gözleriniz görüyor kulaklarınız duyuyor mu Hala kalbiniz yerinde mi acaba ? Ben Filistinli , kulaklarınız duyuyor mu Hala kalbiniz yerinde mi acaba ? Ben Filistinli , Ben Iraklı , Ben Afganistanlı , Ben Afrikalı Meryem Kucagınıza aldıgınız çoçugunuz sarılırken boynunuza İliklerinizde hissederken sıcaklığı Masumluğu Nutkunuz var mı insan hakları için ? Hala aynalarda yüzünüz var mı ? Size gülümseyen Hala vicdanınız rahat mı ? Akşam haberlerinde İnsan avlayan avcıyı seyrederken Bir çoçuk annesinin gözleri gözlerinde Gecenin bilmem hangi saatinde Sabahı beklerken Hala rahat mı uykularınız Bir millet yok olurken ? ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
Rabbimiz bizleri, azgınların ve sapkınların yoluna değil, istikamet üzere olanların yoluna eriştir. İntikamımızı biz aciz kulların adına hain ve zalim Siyonistlerden al. - - -
Peygamber katillerini peygamber toprakları üzerinde hükümran kılma. DÜŞTÜGÜMÜZ ZİLLETTEN BİZLERİ İZZETE ULAŞTIR Ey Rabbimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mümin kullarına yardım et. Biz Filistin'den, din kardeşlerimizden bihaber Müslümanlar, kendimizi sana şikayet ediyoruz. Halimizi sana arz ediyoruz. Ey şanı yüce Rabbimiz, vaat ettiğin gün gelip çattığında, sabit dağlar yürüdüğünde, o kaçınılmaz dehşet gününde yüzlerimizi kıblenden ayırma. Kıyamet sabahına kadar bizleri Mescid- i Aksaya sahip ve bekçi kıl. Bu vesileyle başta Filistin'deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünya mazlumlarını zalimlerin şerrinden koru. Ey Allah'ım, Senin dostlarına, salih kullarına, Peygamberinin yolundan gidenlere yardım et Ey Allah'ım, onlara karşı ilahi gücünü ve kudretini bize göster Küfür askerlerini, Firavun'u ve Semud'u helake uğratan Allah'ım! Yahudileri ve mü'minlere karşı onlara dost olanları sana havale ediyoruz Ey duaları işiten Allah'ım, Gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza merhamet eyle, Ellerimizi sana açtık, sana yöneldik ve sana dua ediyoruz Ey Allah'ım, sen ilahımızsın, yücesin, halimsin, Ey Allah'ım, sen ihlasla sana yönelen elleri boş çevirmezsin, Ey Allah'ım Filistin ellerini sana açtı, Ey Musa'yı kurtaran Rabbimiz! TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARINI KORU Ey Muhammed'i (sav) kurtaran Rabbimiz! Başta Filistin olmak üzere Azerbaycan' da, Keşmir'de, Çeçenistan'da, Afganistan'da ve Irak'taki kardeşlerimize yardım et Ey Allah'ım bize kötülük ve fenalık düşünenlerin planlarını kendilerine çevir Onları kendi dertleriyle meşgul eyle Ey Allah'ım, bizi uyumayan gözlerinle koru Bizi şu içinde bulunduğumuz durumdan kurtar, bize bir kurtuluş kapısı göster Ey Rabbimiz, ey Allah'ımız, ey Rahman, ey Rahim, ey göklerin ve yerin düzenini koruyan, Ey istekte bulunulanların en hayırlısı, Dua edilmesini emreden ve duaya icabet edeceğini bildiren, Bizim de duamızı kabul eyle. AMİN |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Yiğido
![]() selahattin2008 Şuan
Son Aktivite: 16.01.2009 19:06
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
YA RABBİ BU ZALİM YAHUDİ TOPLULUGUNA FIRSAT VERME ADININ HÜRMETİNE KAHRU PERİŞAN EYLE ELİMİZDEN GELEN DUADIR SEN KABUL EYLE
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
FİLİSTİNE DESTEK İÇİN ARKADAŞLAR Filistin yazıp 5777 gönderebilirsiniz kimse yokmu aracılıgıyla yardımlarımız ulaşıyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Yiğido
![]() ILSAVIS27 Şuan
Son Aktivite: 23.02.2009 01:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Allahım Kuran-ı Keriminde bildirdiğin israil oğullarının helakını gün gözüyle göster ya rabbi filistinli kardeşlerimizi koru
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
Amin kardeşim amin inşallah artık bebeler öksüz yetim kalmasın aglamasınlar :(
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu vahşeti görüpte sesiz kalan ülkeler acaba dünyada değilde uzayda felanmı yaşıyorlar?resmen bir katliam yaşanıyor Nerde insanlık nerde bu birleşmiş milletler
|
|
|
#19 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
Bak Filistinlim!
Yalnız sana değil zalimin zulmü; Hangi dönemde dökmedi ki gözler yaş? ... Hangi dönemde akıltılmadı ki müslüman kanı? ... İslâm gözyaşıyla doğdu, gözyaşıyla büyüdü! ... Bilir misin? Kaç kez titreşti, kaç kez kaynaştı gökyüzü! Ahıyla mazlumun... İnan Filistinlim! Zalimin zulmü hesapsız kalmaz! Nasıl helâk olup gitmişse dünün zalimleri! Çağdaş zalimler de kahrolacaklar! Kahrolacaklar elbet! Yeter ki Hakk'a sarıl, hikmete ram ol! Ey Filistinlim! Vatan için, Din için, Allah için, Şerefin için... Savaş ve sabret! Hem kurtar vatanını hem de ölümsüzleş! ... ALINTI |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|