Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2009, 13:02   #9
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4581 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: TRT 6

Alıntı:
ibrahimergin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugün elini veren yarın kolunu kaptırır güzel bir sözdür. Ama bence buradaki durum şudur, biz Türkler sağ elsek Kürtler sol eldir ve iki elde aynı bedene aittir. O yüzden biri kendi elini tutunca bir zarar gelmez. Ama derseniz ki benim sol kolum yaralı ve onun için doktora gitmek pek mantıklı değil sarsak geçer. Bu yanlış bir mantıktır. Şunu unutmamk gerekir bu topraklarda herkes birdir. .
Almanya da oturdugum köyde en az 10 tane kürt komsum var, yakinlari ile beraber 100 aile taniyorum, onlar bnizim ne sag elimiz nede sol elimiz. Vererek bir sonuca ulasamazsiniz. Bugün dünyanin en modern ülkelerinde bile devlet radyo ve TV.leri sadece kendi dilinde yayin yapar. Bu PKK`ya verilmis bir tavizdir. Burada ki PKK yandaslari bunu kutladi ve bu onlar icin baska tavizler istemek icin cesaret verdi. Özel bir TV acilabilirdi ama devletin bunu yapmasi yanlis. Yarin kürtce egitime baslanir vs. Bunun sonu kötüye gidiyor. Siz ister inanin ister inanmayin.

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)