|
|
#4381 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ibrahim Tatlises
Bir kulunu cok sevdim Döndüm kibleye dogru açtim ellerimi Yalvardim Allahima duysun diye beni Damla damla gözyasim dökülürken gözümden Çektigim acilari yasiyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artik geri vermiyor Elim kolum baglanmis çaresizim Allahim Bu canimi sen verdin benden almak istiyor Hor gören su gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdügün yetmezmi Iyi niyet ugruna yasiyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye degmezmi.......... |
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Navigator
Ibrahim Tatlises Bulamadim Sen gidince öksüz kaldim Basimi belaya saldim Olur olmaz kapi çaldim Ask aradim mesk aradim Ama bulamadim... Bulamadim bulamadim yar Bulamadim bulamadim yar Gittigin günden bu yana Hep seni soran sorana Bu sehir dar geldi cana Basim alip dört bir yana Ama kaçamadim... Kaçamadim kaçamadim yar Kaçamadim kaçamadim yar................! |
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Navigator
Ibrahim Tatlises
Kal Benim Için Ayriliktan yana kaç sarki varsa hepsini bu aksam çal benim için tüm zarar ziyanin hesabi bende birkaç sitem daha kal benim için pismanlik duyup da bir gün anarsan 'nerdeyim, nasilim' diye sorarsan bir ayrilik sarkisi seç sessizce çal benim için yüregin ellerimde öylece kal benim için aynanin karsisina geç yüzüne bak benim için eger ki agliyorsan bu yaslar bizim için bende emanetin her neyin varsa al da mabed'imi yik benim için böyle paramparça yasamaktansa kalbime bir kursun sik benim için... |
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Navigator
Ibrahim Tatlises Kara üzüm habbesi Kara üzüm habbesi Le le le canim Gönlüm sevmez herkesi Esmersen güzelsin Olursa o kiz olsun Le le le canim Esmerler hovardasi Esmersin güzelsin Ipin ucu bendedir Le le le canim Bir ucu bedendedir Esmersin güzelsin El bilir dünya bilir Le le le canim Benim gönlüm sendedir Esmersen güzelsin Kalk gidek böylesine Le le le canim Garipler mahlesine Esmersin güzelsin Orda bir garip ölmüs Le le le canim Kalkin gidek yasina Esmersen güzelsen Gelme biye küstüm siye Bir öpücük vermedin Vallah huylandim siye..... ![]() |
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Yiğido
![]() ![]() ibrahimergin Şuan
Son Aktivite: 05.09.2010 23:52
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Kazancı Bedih- Nerden çıktın sen karşıma
|
|
|
#4386 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 14:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ismail yk-nerdesinnnnn
|
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Yiğido
![]() |
Erkan Oğur- Bülbülüm Altın Kafeste
|
|
|
#4388 |
|
Yiğido
![]() |
Bülbülüm altın kafeste
Öter aheste aheste Ötme bülbül yarim hasta Ah neyleyim şu gönlüme Hasret kaldım sevdiğime Ben sana dayanamam Yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam Yarim ben sana katlanamam Bülbülleri har ağlatır Aşıkları yar ağlatır Ben felege neylemi^im Beni her bahar ağlatır Ben sana dayanamam Yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam Yarim ben sana katlanamam
|
|
|
#4389 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali Kinik _ Senden sonrasi kiyamettimdir
|
|
|
#4390 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çamur - YARA
bak burda ne var bir derin yara bir bakış baktın yüreğim, döndü de kora hangi aydaydık, günlerden neydi bir gülüş güldün; tüm güller boynunu eğdi bir acayip haldeyim dinle bunları bize demişler serseri severim onları ne güzel olmuş gök mavi, yeryüzü sarı sen iste gelsin, gönlümün ilkbaharı.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|