![]() |
#4451 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() love_me_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 00:31
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() tarkan - dön bebeğim
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SEN HİÇMİ BAHAR GÖRMEDİN...Müge sarıkurt
Yangın Yangın bakışların saçların rüzgar rüzgar Savur alevini yansın gözlerine konan turnalar Savur alevini yansın gözlerine düşen damlalar Sen hiçmi bahar görmedin Yüreğini aşka sermedin Beni kovsan gitmem derdi. Yaban kokusuz yalancı Şehirde eskimiz yandı gittin. Deva bulmam gözlerime degdi Şimdi kupkuru çöl gibi sözlerin Yaban kokusuz yalancı... SANA GELDİM SONA SENDE YERYÜZÜDÜR GÖLDE VURAN EY SULARININ SONSUZLUĞU BAKIŞLARIM DEMİR ALSIN GÖZLERİNİN LİMANINA FIRTINALAR YORGUNU YÜREĞİM SANA BÜTÜN SABAHLARIM SESİNDE AĞARSIN KEDER TIRMANMASIN YÜZÜME BİR DAHA SARMAŞIK GİBİ ÖPÜŞLERİN DAMLASIN ÇÖL DUDAKLARIMA BİLİYORUM YÜREĞİM DURGUN SUDUR DİNDİĞİM KORKU KIYILARIMI SİLDİĞİM SANA GELDİM SUSTUM VE YUMDUM İKİ DAMLA ATEŞ DÜŞÜRDÜN GÖZLERİME AL USLANDIR KORSAN BEDENİMİ GECE KANAT ÇIRPSIN PARMAKLARIMDA BİRBİRİMİZDEN KAÇIRACAK YERİMİZ KALMASIN BİRLEŞSİN YAĞMUR SUYUNDA ELLERİMİZ BIRAK ÖPÜŞLERİM AĞZINI KAPASIN UZUN UZADIYA SUSARAK KALALIM BİRBİRİMİZDE SABAHA SÖYLEYECEK SÖZ BIRAKMAYALIM KÖPEKLER GİBİ HAYLAYAN ACILARIMIZ SUSSUN SEVDA ÇÖZMESİN KENDİNİ BİZDEN SULARCA GÜLÜŞELİM YÜREĞİM ALI KOYSUN GİTMELERİNİ SANA GELDİM SANA... En kaynar su bile olsan ateşini söndürürdün Yüreğine bir sorabilseydin bu zulümü bitirirdin Yangınına el olanın umutları fot olur Bir ömür yangınsızda yanar yanar kül olur Sen hiç mi bahar görmedin beni kovsan gitmem derdin Yaban kokusuz yalancı Şehirde eskimiz yandı gitti. Deva bulmam gözlerine değdi Şimdi kupkuru çöl gibi sözlerin Yaban kokusuz yalancı
![]() |
#4453 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Hasretinle yanip kül oldugum gün
Yapilmis Nisanin kurulmus Dügün Annan seni Ele verdigi o Gün isteyenim var diyemedin mi ? istemediler, istemediler kavusmamizi istemediler Dillerim Allah'tan mutlu olursun, benim olmani istemediler Beklemezdim bunu inanki senden kurdugum hayaller yikildi birden Beyaz gelinligi atip üstünden isteyenim var diyemedin mi ? istemediler, istemediler kavusmamizi istemediler Dillerim Allah'tan mutlu olursun, benim olmani istemediler istemediler, istemediler kavusmamizi istemediler Dillerim Allah'tan mutlu olursun, benim olmani istemediler istemediler, istemediler kavusmamizi istemediler [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() feraha Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2010 20:47
Tecrübe Puanı: 652
![]() |
![]() berker gül bakışlım...
![]() |
#4455 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bana mutlulugu tattiracak Elimden gidince çıldıracak Dünyalara bile sataşacak Bir tanrı kuluna bende kul oldum Mezarda bitmez bu tutkum İnan kendimi unuttum Hiç birşeyi görmez oldum Mezarda bitmez bu sevda Yaradan verdi bu canı Kulu göz koydu canıma Bu an kalırmı yanına Yaşatmaz öldürmez sevda Tek sen sevildin Tek ben mi sevdim Neden birine ben Ilk defa yenildim Yaşanır mı sensiz Yaşanır mı böyle Bu can sensizliğe Yemin dayanamaz Seni seviyorum derken inan yalan söylemedim Yalan söylerken ise ben seni seviyorum hiç demedim Ve ben seni tahmin edebileceğin kadar çok değil Tahammül edemeyeceğin kadar çok sevmiştim Suçum ölümüne sevmek Çözüm seni ölümden sonra yani mezarda bile affetmemek [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4456 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayten Alpman / Ben Varım........
![]() ![]() |
![]() |