![]() |
#311 |
Yeni Yiğido
![]() ^MUHAMMET^ Şuan
![]() Son Aktivite: 15.01.2009 10:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() s.A ARKADASLAR BEN SIVASTAYDIM 5. PIYADE ER EGITIM TUGAYINDA ORASI ICIN KOTU DIYENLER KESINLIKLE YALAN SOLUYO BIDE (ALI OSMAN KUSKONMAZ KOMUTAN ) SEKER GIBI BI ADAM ONU SOLEYEN YALAN SOLEMIS BEN COK IYI TANIYORUMOADAMI BEN 2. BOLUKTEYDIM . TAKIMDA KOMUTANLAR CIOK IYI HEPSI COK RAHAT EGITIM YOK KORKMAYIN YEMEGIDIR YATMASIDIR FALAN HERSEY 4/4 LUK BI ACEMI BIRLIGI BENBIMUSTA BIRLIGIM (MARDIN MIDYATA CIKTI KESINLIKLE ICINZDE KORKU OLMASIN SUPER BIYER 28 GUN ACEMILIK 9.UNDA YEMIN TORENIM VARDI AILEM GELDI OGUN CIKTIM BEN 10.DA EVDEYDIM COK GUSEL GECTI YANI KENDINISE IYI BAKIN ARKADASIN SOLEDIGI GIBI SIVIL ESYA GOTURMEYIN BIDE OKADAR SOGUK DEGIL -17 DEN FAZLA GORMEDIM BEN GECE GUNDUZ EGITIM ICIN HAVAN TEPEDIYE BIYER VAR BI ORAYA CIKARSINIZ BIDE ORDA 2.BOLUKTE IZMIRLI ABIDIN AKIN VAR COK GIRGIR BI ADAM VAR 2.BOLUGE DUSAERSENIZ ZAMANIN NASIKL GECTIGINI FARKEDEMEZSINIZ ARKADASLAR
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Yeni Yiğido
![]() ^MUHAMMET^ Şuan
![]() |
![]() KOMANDO SECILIRSENIZ DOGUYA GITME IMKANINIZ %90 YANI BELLI OLMUYO HERYERE YLLUYO
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() scorpion_67 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.01.2009 15:23
![]() |
![]() Arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı tezkereler.Nasip olursa ayın 17 sinde bende Sivasta yım.88/4-B olarak.Acemiliği bitipte Sivas hakkında bilgi veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ben de yavaş yavaş kara kara düşünmeye başlamıştım.Soğuk bir yandan eğitimin zorluğu bir yandan falan derken yazdıklarınız iyi geldi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sahbaz Şuan
![]() Son Aktivite: 13.01.2009 01:35
![]() |
![]() arkadaslar bende ocak 9 da bıtırdım acemılıgı sıvasa gıdecek ıcın yazıorum 4u boluge dustunuz yasadınız ama bıtane bascavus harıc ıstersenız tırsmayın adamın gotunu kesıo ben super bı askerlık yaptım cavusumun sayesınde tlf bıle kullanıodum ama tabı hersey karsılıklıydı onların yapması gereken acemı askerlerın evraklarını ben yapıodum ben yazıodum ne bı kogus nobetı nede bı mıntıka yaptım kebaptı sukurler olsun onun ıcın sız sız olun cavusunuzun gozune gırın onla iyi gecinin ama ne olursa olsun o sugugu yokmu o bıtırıo adamı ıste neyse ALLAHA sukur ben sag salım evime geldim sizlerde ins gelirsiniz usta bırlıgımde kıbrıs herkez 4 ayak ustune dustun dio ama bakacas ALLAHIM hayırlısını nasip etsin sivası aratmasın ins. hadiii hayırlı teskerelerrrr
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ramazannaca Şuan
![]() Son Aktivite: 18.02.2009 14:51
![]() |
![]() arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim sizin bonservis dediğiniz okuldan aldığımız diploma falan mı yoksa herhengi bir eğitim sertifikası mı bilgi verirmisiniz can kardeşim bende bursa lıyım msn e eklersen sevinirim ramazannaca@hotmail.com
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() arkadaşlar bir allahın kulu cvp yazmıyor sorulara
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() 737-800 Şuan
![]() Son Aktivite: 31.10.2009 13:17
![]() |
![]() ramazan kardesim bi memleketlimi gormekten mutlu oldum kızma hemen pc bozuktu yeni yapıldı 1 sivas cok guzel bi yer cok sanslısın sğuk dısında 2 bon servis dediğim garsonluk barmenlik gibi meslekler ama bunu sülüs e işletmen gerekiyodu anladın yapmadıysan gec kaldın demektir ama varsa gotur oradada işine yaraya bilir secmeler oluyo 3oradayken eğer yapabilirsen yazıcı yani takımının işlerini evraklarını yazıyosun onu yapmaya bak rahat edersin ne bir bot nobeti nede koğus nobeti rahat edersin 4yanında ıslak mendil gotur dusta bazen arıza oluyo ya cok sıcak akar yada soğuk yani arası yok mecburen benim gibi ıslak mendille dus alırsın 5gittikten 1 hafta sonra yemin toreni tarihi belli olur mumkunse ist a ucak bileti aldır ailene sun expresten yoksa izninden 1 gun yersin ben ole yaptım yani ucak la 4 saat te bursa da idim bilet erken alırsan pahalı değil ben sahsen 54 tl ye uctum 6 acemilikte hiç bişeyi kafana takma saygılı ol orada ezilmessin ve acemilik rahat geçer ve son olarak 2.boluge dusersen komutanlara ve diğer ustlere selamlar simdiden hayırlı teskereler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() sağol can bilgiler için bonservis konusuna gelince malesf yok ama bilgisayar için katıldığım seminerler falan var oralardan adığım belgeler var ve fotoğraf makinesi tanıtımı resim çekmek için aldığım bir belge var bunlar işe yararsa götüreyim birde burdan giderken götürmem gereken neler var çantamı daha toparlamadım eher eksik varsa toparlıyım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Yeni Yiğido
![]() ^MUHAMMET^ Şuan
![]() |
![]() ARKADASLAR BEN 17 SINDE USTA BIRLIGIME GIDIYORUM NASIPSE UCAKLA GIDICEM MARDIN MIDYAT SOLEMISTIM USTA BIRLIGI DUSAN VARSA GORUSELIM
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() burakk__17 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.01.2009 09:29
![]() |
![]() mrb arkadaşlar ben acemi birliğimi sivas 5. piyade eğitim merkezinde yaptım orada komando seçildik şimdi siirt e teslim olacağım , sivas güzel yer askeriye güzel ama çok soğuk yanınıza soğuktan korunmak için ne varsa alın çünkü orada çok arayacaksınız hastalanacaksınız boğazlarınız acıyacak ama güzel bi dönem geçireceksiniz yani biz çok güzel bi dönem geçirdik bir sürü güzel arkadaşlıklar edindik komutanlar genelde iyidi hele ki çavuşlarımız , celal kaya davut çavuş , murat çavuş , adil şimşit hepsine sonsuz teşekkürler özellikle CELAL BABA onun hakkını kimse ödeyemez neyse sivasa düşen iyi vakit geçirmeye çalışsın... şimdiden hepinşze hayırlı teskereler....... şafak karanlık
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|