|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 675
![]() |
![]() Vefasiz qiz
Bu gunahdirmi ki, sevmisem seni Dusundum hem sevib hem sevilerem Bexdim qara geldi sevdin ozgeni Bildim ki, cekerek qem sevilerem Vuruldum men sene sevgibaginda Sen bir Leyli oldun men ise Mecnun Bilirsen indi men sam isiginda Yaziram bu se'ri sakit ve yorgun Yuxuya getmisem bir bax tersliye Gezirik seninle fani dunyada Sonra kederlendim bilirsen niye? Elimden tutmusdun amma royada Ilahi bu yuxu olarmi gercek Yenede yuxudu faydasi yoxdur Seni ozgesile gozumle gorcek Bildim ki yuxunun menasi yoxdur Ne gecem var indi nede gunduzum Her gece her seher hesretindeyem Sene deyilesi az deyil sozum Bir bilsen ne qeder hesretindeyem Menim sozlermi cixartma yaddan Umudum vuqarim sevecek seni Bir zaman kocsemde fani dunyadan Torpaqda mezarim sevecek sen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sensizlik fakültesi | kronik | Aşk şiirleri | 263 | 25.05.2010 19:56 |
Aşk ve Şevk Nasıl Korunur | seva | Serbest Dini Konular | 2 | 12.01.2009 11:10 |
Sabiha Serin arkadaşımızın şiiri bestelendi | Çolaklı | Yarışmalar ve Aktiviteler | 0 | 29.10.2008 12:29 |
BÜLENT UYGUN'UN MİLLİ TAKIMA ŞİİRİ | yiğidoturan | Şiirler | 2 | 30.06.2008 00:57 |
HAZRET-İ EBÛ BEKR (RA)IN BİR ŞİİRİ | doğanay58 | İslami Şiirler | 1 | 21.05.2008 18:19 |