![]() |
#21 |
Yiğido
![]() ![]() UTKUM_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 27.09.2006
Tecrübe Puanı: 710
![]() |
![]() NE CABUKTA GECIYOR ZAMAN,SÖYLE BIR DÖNDÜMDE; KOSKACA 29 sene GECMIS,NE SEVINCLER NE ACILAR SIGDIRDIM CEYREK ASIRLIK DELI GÖNLUME,:( AKSAMLARI DUA EDERDIM SABAH OLSUNDA OKULA GIDIP ARKADASLARIMA KAVUSUM DIYE!!!SIMDI SABAH OLMASINDAN NEFRET EDIYORUM... DOYA DOYA YASARKEN HERSEYI HEVES ETTIGIMIZ AVRUPA HAYELLERI NE ANNE DINLEDI NE BABA NE KARDES NEDE ARKADAS:((YAVAS YAVAS ADIM ADIM KURUTUYOR FIDAN GIBI BOYUMU...EYY HAYALINI KUCUK UMUTLARIMLA BESLEDIGIM UZAKTAKI YAR,BENI SEN ETTIN BOYLE KADER NE ETSIN BANA YAR,SIMDI BENIM ACI GURBETIMM SENIN ISE MUTLU BIR YUVAN BIRDE OGLUN VAR YAR....SIMDI SOGUK BIR KAR FIRTINASININ ICINDEYIM; BILMIYORUM NEZAMAN DINICEK FIRTINA............ama ELBET BIRGUN BULUSCAZ; SEN OLSANDA OLMASANDA..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 825
![]() ![]() ![]() |
![]() SEN
Hiç selam sabahın yok Beni yok sayıyorsun Üzüyorsun hem de çok Mutlu mu oluyorsun ? Bana yüz vermiyorken Herkese gülüyorsun Seni çok seviyorken Nispet mi yapıyorsun ? Çok üzdüm belki seni İntikam alıyorsun Belki kırdım kalbini Sitem mi ediyorsun ? Geceleri rüyamda Yine sen çıkıyorsun Ummadığım bir anda Gafil mi avlıyorsun ? Ben hep aynı yerdeyim Ama sen gelmiyorsun Şimdi bir viraneyim Ceza mı veriyorsun ? 5 ŞUBAT 2008 - Sivas
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() DÜN GECE
Dün gece sokaklar bomboştu Hava soğuktu, kimseler yoktu Hafiften incecik kar yağıyordu Ben başkaydım, dünya başkaydı dün gece Dün gece içimde bir sıkıntı vardı Gurbet elde beni hasretler sardı Özlemim çoktu, dağlar kadardı Ben başkaydım, dünya başkaydı dün gece Dün gece canlandı anılarım Farketmeden geçmiş meğer yıllarım Bilmem bir daha düşer mi yollarım Ben başkaydım, dünya başkaydı dün gece Dün gece ağladım eve dönünce Kendimi aynada böyle görünce Bağdaş kurup kaldım öylece Ben başkaydım, dünya başkaydı dün gece Talha Gönülalan - Şubat 2009 - Sivas
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() BEN Korkuyor herkes yanıma gelmeye Gülmüyormuş yüzüm öyle diyorlar Ben böyle olmuşum , bilmemki niye Belki de acıyla dolduğumdandır Gözümden okunur pişmanlıklarım Bakışlarım herşeyi belli eder Paramparça olmuş hep duygularım Belki de kimsesiz kaldığımdandır Benim umut çiçeğim çabuk soldu Goncalar gül olmadı yüreğimde Hayallerim niçin tarumar oldu Belki de her söze kandığımdandır Geceleri hemen uyuyamam ben Gözlerim kapanmaz saatlerce Bu hallere düştüm kimbilir neden Belki de hasretle yandığımdandır Talha Gönülalan - 14 Şubat 2008 - Sivas
![]() |
#25 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() ''Anladım''
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ”Sana ihtiyacım var, gel!” diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana “git” dediğimde anladım.. Biri sana “git” dediğinde, “kalmak istiyorum” diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, “affet beni” diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() VATANSEVERİZ
Güzellikleriyle övündüğümüz Gurbetlerde iken dövündüğümüz Uğrunda göz kırpmadan öldüğümüz Vatanımız için vatanseveriz Bu cihanda bulunmaz senden yiğit Senin yiğitliğine tarih şahit Toprağa düşmüş milyonlarca şehit Yatanımız için vatanseveriz Uğruna güneşler batırdığımız Destanını yazıp haykırdığımız Al rengini al kandan aldığımız Bayrağımız için vatanseveriz Destanlaşan Seyit Onbaşıyız biz Yeminimize sonsuz bağlıyız biz Kuran'a Turana sevdalıyız biz Bu sevdamız için vatanseveriz Vazgeçmeyiz bu kutlu davamızdan Çıkaramaz kimseler yurdumuzdan Gönlümüze bu ülküyü dolduran Başbuğumuz için vatanseveriz
![]() |
#27 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() tavarih Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 617
![]() |
![]() Alıntı:
Tebrik ederim şiiriniz için. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() GüNey58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.03.2009 12:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() DAYANAMAM BU ACIYA ATAS KYODUMN YÜREGIME
MURADIM GÖZÜMDE KALDI YAZIK ETTIN GENCLIGIME MURADIM GÖZÜMDE KALDI OYOYOYO YAZIK ETTIN GENCLIGIME BILEYDIM SENI ICIN AGLARMIYDIM LELE BILEYDIM SANA GÖNÜL BAGLARMIYDIM BILEYDIM ASKIN ILE YANARMIYDIM OOOHH BILEYDIM AAAHH BILEYDIM BILEYDIM SANA GÖNÜL BAGLARMIYDIM LELE BILEYDIM SENI ICIN AGLARMIYDIM LE BILEYDIM ASKIN ILE YANARMIYDIM OOOHH BILEYDIM AAAHH BILEYDIM SEN GÖNLÜMÜN SULTANIYDIN SENIN ICIN YASIYORDUM YAR BEN SENI BU CANIMDAN HERSEYDEN COK SEVIYORDUM YAR BEN SENI BU CANIMDAN HERSEYDEN COK SEVIYORDUM BILEYDIM SENI ICIN AGLARMIYDIM BILEYDIM SANA GÖNÜL BAGLARMIYDIM BILEYDIM ASKIN ILE YANARMIYDIM OOOHH BILEYDIM AAAHH BILEYDIM BILEYDIM SANA GÖNÜL BAGLARMIYDIM LELE BILEYDIM SENI ICIN AGLARMIYDIM LE BILEYDIM ASKIN ILE YANARMIYDIM BILEYDIM AAAHH BILEYDIM BILEYDIM SANA GÖNÜL BAGLARMIYDIM LELE BILEYDIM SENI ICIN AGLARMIYDIM LE BILEYDIM ASKIN ILE YANARMIYDIM BILEYDIM AAAHH BILEYDIM
![]() |
#29 |
Yeni Yiğido
![]() GüNey58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.03.2009 12:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Hiç üzgün değilim,
Ama doğrusu çok özleyeceğim. Yaşadığım tek bir günde,koca bir ömrü seninle. Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın. Yalvarırım söz ver,bir gün olsun boş yere geçirme. Benim içinde sevgilim yaşa gönlünce hayat senin. Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın. Tüm hayallerimiz,kazandıklarımız, Yitirdiklerimiz,dostlarımız. Dolunaylar,şafaklar, Islandığımız yağmurlar. Şarkılar,filmler,bütün güzellikler sende artık. Yaşat dünyayı sevgilim. Gözüm arkada kalmasın… Yaşadığım tek bir günde,koca bir ömrü seninle. Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak… Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın. ne bu gün ne yarın unutmayacagım Adını dilimde hep anacagım..
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|