|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 710
![]() |
valla ben gördüm gittim ... çok ustaca yapılmadığını biliyorum ... aslına bakarsanız bu işin ustası kalmadı türkiyede bir iki tane varmış onlarda burdamı çalışıyor bilmiyorum... gök medreseye gittim orasıda onarıldı ve bence harika oldu desem yeridir... bence buranında bitirilmesini beklemeliyiz ..... çokta kötü görünmüyordu...
bu restoreden önce zaten çokta iç açıcı bir hali yoktu içerisi çarşı pazar satış yerler iile doldurulmuş mafyaların elinde bulunuyordu ve tahribata kimse ses çıkaramıyordu açıkçası... şimdi öyle olmayacağını umuyorum çünkü tükanlar dışarılara yapılmış bence çok güzel bir yenilikolmuş.... çevresinde o kadar ağır bir çalışma da yapılmadığı için mekanların çok zarar gördüklerini sanmıyorum... yanından baktım iskeleyi nasıl kurmuşlar diye çifte minarenin üstüne gelen yerler ile tahtalar rasına halıflex parçaları sıkıştırmışlar ... ama mecburen bazı yerleri çok zararlı olamayack şekilde telle sabitlemişler.... çokta tahribat yok bence herşey çok güzel olacak .... saygılar
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1240
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Dediğin çok doğru hatta Yahya Demirel yeni değil 70'lerde de çok yemiş ülkeyi Süleyman Demirel'in başbakanlığı sırasında... Uğur Mumcu'nun o zamanlar yazdığı bir kitap var elimde orda yazıyor... Saygılarımla
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
değerli abim bu ülkede yemeyen bakanmı kaldııııı hepside yemiştir yemeyen yalan söyler kimileri inşaattan kimi gemi kimide yumurta şirketinden pay alıyor
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|