|
|
#4921 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
zeki erdem - beni sevmek yürek ister
Beni sevmek yürek ister, Bilsen icim neler gizler, Kanimda ki cilgin hisler, Seversem dünyayi yakar gecer. Bilmeyecegim gel cözersen, Adam gibi seveceksen, Gölge gibi pesinden gelirim, Kalbime bir girersen. Benzeyemem baskasina, Meydanlar okurum bir basima, Cilginim deliyim seversem divaneyim. Beni sevmek yürek ister, Bilsen icim neler gizler, Kanimda ki cilgin hisler, Seversem dünyayi yakar gecer. Yalan söze hic gelemem, Ihantei ben cekemem, Beni bir gün aglatirsan hircinim yakarim affedem, Aci tatli her günümde, Olacaksin sen benimle, Düsünmeden bir an olsun giderim seninle ölüme. Benzeyemem baskasina, Meydanlar okurum bir basima, Cilginim deliyim seversem divaneyim. Beni sevmek yürek ister, Bilsen icim neler gizler, Kanimda ki cilgin hisler, Seversem dünyayi yakar gecer. Beni sevmek yürek ister, Bilsen icim neler gizler, Kanimda ki cilgin hisler, Seversem dünyayi yakar gecer. |
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Usta Yiğido
![]() |
--------------------------------------------------------------------------------
Zara - Son Fasıl Yüreğimde bir hüzün haykırır olsa, Ellerim ellerine kavuşursa. Yaz günü temmuzda kar yağar mı? Sevdiğim bir tanem gel sar beni. Gün doğar, gül açar, bülbül ağlar. Şu yaralı gönlümü sar sevdiğim. Yıllar, sensiz mi geçecek? Yürek dayanır mı sensiz acılara? Ağla ey şarkı, son mısra bak. Fasıl bu son fasıl da sevdiğim gelecek. Yaz günü temmuzda kar yağar mı? Sevdiğim bir tanem gel sar beni. Gün doğar, gül açar, bülbül ağlar. Şu yaralı gönlümü sar sevdiğim. |
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Senden Sonra senden Sonra Kimseye Aşkımsın Diyemedim senden Sonra Kimseyle Yağmurda Yürümedim senden Sonra Yüreğim Bir Gün Mutlu Olmadı gittiğin Günden Beri İnan Yerin Dolmadı sen Hala Aklımdasın Sen Hala Saklımdasın sen Hala Aklımdasın Sen Hala Saklımdasın sana Öyle Düşkümün Ki Sen Bunun Farkındasın senden Sonra Senden Sonra sevemedim Senden Sonra şu Ateşe Kör Bakayım yanmadım Senden Sonra senden Sonra Senden Sonra sevemedim Senden Sonra şu Ateşe Kör Bakayım yanmadım Senden Sonra Yalanım Yok Sevemedim Senden Sonra Senden Başka Kimsenin Dizinde Ağlamadım O Hain Sanci Hiç Kıvrandırmadı Senden Sonra Hatırlar Mısn En Çok Gülüşümü Severdin Ne Çok Güldürürdün Beni Senden Sonra Hic Gülmedim. Önlü Arkalı Bir Kasete Çektigimiz O Şarkıyı Bir Daha Dinlemedim Dinleyemedim Senden Snra Çay İçmedim Vapurlarda Sinemaya Gitmedim Denize Taş Atmadım. Bir Şiiri Şişesine Kalbimi Koyup Sulara Bıraktım Ne O Şiiri Bula Buldum Ne De Kalbimi Şimdi Hayatın İmdat Frenini Çekiyorum Ve Artık Durduruorum Meçhule Giden Treni Senden Sonra Senden Sonra Sevemedm Senden Sonra Şu Ateşe Kör Bakayım Yanmadım Senden Sonra senden Sonra Senden Sonra sevemedim Senden Sonra şu Ateşe Kör Bakayım yanmadım Senden Sonra seVmE bEnİ nE oLuR,, EğEr BeNi ÜzEcEkSeN,, BıRaKıP GiDeceksen baNa AcI vErEcEkSeN YüReĞiMi YaKaCaKsA GöZyAŞıArImI aKıTacaKsAn BiRgÜn BıRaKıP BaşkAsInIn OLAcAkSAn SEVME BENİ NE OLUR! |
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
veysel uluagac-sivas caddesi..................
|
|
|
|
|
|
#4925 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
![]() |
Ferdi Baba-herseyi bitirdik...
oofff offffffffffffffffff....süpeeer rrrrrrrrrrr :( |
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
![]() |
Gönül Fikret Kızılok
Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Fikret Kızılok Gönül şarkı sözü şarkısının sözl delüüü gıbı sewıyorummm yawww |
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
altın hizmaa .
|
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
oooooooooooooof oooooooooooooooooof
güler duman : öl deseydın ölmezmiydimmmm KülTÜRKÜ !!! |
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Usta Yiğido
![]() |
bir dilek tutum gönül bagimda
seni aradim o kayip yarinlarda tek carem senmisin yar hergün üzersin bumu senin sevgin hain benligimi unuttum ben benden olmusum sen degermi bildin zalim inanmak zor benmiyim bu haldeki her mevsim baharimda binbir kir cicegi dur sakin sarilma kokun siner kanima dur sakin konusmayar gözümden anla tuna tabu süperrr |
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() figen-58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2012 21:11
Tecrübe Puanı: 671
![]() |