31.01.2009, 11:14
|
|
Usta Yiğido
ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5
Tecrübe Puanı: 817 
|
Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Elbetteki herkesin görüşüne saygım var, önce başkalarının görüşüne saygı duyulmalıki, başkasıda senin görüşüne saygı duysun.
Bu davranış şekli bazılarının gururunu okşasa da, bence böyle uluslararası son derece önemli bir toplantıda bu hal ve haraketi segilemek yalnıştı. Oturumu yönetene itiraz edebilirsiniz, zamanı eşit kullanmadığı için veya söz hakkı vermediği için söynenirsiniz ona birşey diyemeyiz.
Ben şuna bakarım, burada kim ne kazandı, bu kimin işine yaradı?
Bu haraketten ben Türkiye'nin kaybetmesinden başka bir kazanç göremiyorum. Uluslar arası arenada aksine prestijini kaybetmiştir.Biz kendi gözümüzde göklere çıkaralım, Dünya gözünde bir açık oturuma dahi katılamazlar izlenimi doğurmuştur. Yakın bir gelecekte puanımız düşecek ve başına iş açacak bunun hertürlü ceremesini yine biz Türk halkı çekecektr.
Bunda kazanan yerel seçim öncesi başbakanın partisi olmuştur. Bunu bunun içinmi yapmıştır, bilemeyiz. Bu olayı iç siyaset için kullananlarıda kınıyorum.
Bu haraket ne işe yarar? Siz istediğiniz kadar bağırın çağırın toplantıyı terk edin. Orada o haraketi yapıyor, sonrada İsrail'le her türlü işbirliğimiz ve ticari işlerimiz devam etmekte ve edecektir diye açıklama yapılıyor, bir sorun olamdığı açıklaması yapılıyor, sonra başbakan Peres'le telefonda görüştük olaylardan özür değil üzüntü duyduğunu söyledi diyor
Eee şimdi bunlar madem bu şekilde devam edecekti o harakete ne gerek vardı? Demezlermi "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" Ben sadece bazı şeyler kendi çıkarları uğruna Türkiyem üzerinden kullanıldığı için üzülmekteyim.Yoksa isteyen istediği şeyi yapar yada yazar hiç problem değil.
.
|
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Konuyu özünden uzaklaştırmak istemiyorum ancak, cevap cevabı doğurduğundan yazıyorum. "Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre" Baştada da söyledik herkesin görüşüne saygılı olmalıyız diye, burada görüşlerimizi medeni bir şekilde söylüyor yada yazıyoruz. Sen olumlu bakarsın ben bakmam bir başkası farklı bakar bunlar ayrı şeyler.
Yalnız, sevmediğniz için diyorsun yapıyorsun bunu, o halde sende sevdiğin için bile bile yapıyorsun, dememmi lazım şimdi? Lütfen bu siyaset değil. Bu bir ülkenin dünya gözü önünde segilediği tutumdur. Senin ülken farklı benim ülkem farklı değil.Böyle yaparak siyaseti sen kattın simdi.
Bir başkan sadece kendi partisini temsil etmez, o ülkenin tüm breyleri içindir ki, bir vatandaş olarakta eleştirmek herkesinde hakkı , başbakan diye her yaptığı doğru anlamına gelmez, eleştriden korkmamak gerek, her türlü eleştirye açık olmak, insanın doğruları bulmasında büyük rolü vardır. Eleştireceğiz, eleştirileceğiz ki ne yaptığımızı bilelim. Bende senin görüşüne saygı duyuyorum.
.
|
abi siyasete ilk döken sensin altını çizmek isterim.
|