Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Başbakan Rest Çekti!!! - Sayfa 10 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.01.2009, 10:36   #91
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 900 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Sonucu ne olursa olsun yapılması gereken bir hareketti ve yaptı.70 milyonun duygularına tercüman oldu Başbakanımız ne zararı olursa olsun.Bakınız Osmanlı Müslüman olmayan ülkeler bile savaşta yardım istediğinde yardım ediyordu.Biz böyle bir milletin torunlarıyız.Bazılarının zoruna gidiyor ama napalım.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 10:50   #92
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4542 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İsrail Devlet Başkanı (Terör Devletinin Devlet Başkanı) Dünyanın gözü önünde bizim Başbakanımıza bağırarak konuşmasını, kahraman başbakamnımızın Osmanlı tokatını kalkıp diplamap nezaketsizliği diye gösteren CNN Türk'ü ve Mehmet Ali Birandı Kınıyorum
Alt 31.01.2009, 10:52   #93
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben ve birçok insan belki o kelimeyi göremiyoruz ama edilen bu telefonun ve yapılan konuşmanın özür anlamına geldiğini biliyoruz. Ben bu tavrın ülkeye büyük artı kazandığın düşünüyorum, ama siz zararı olur diyorsunuz. ben başlbakana helal olsun diyorum ama siz sevmediğinz biri olduğu için eleştiri için bu olayı siyasete çeviriyorsunuz. Neyse o sizin tarzınız ve düşünceniz bende sizin düşüncenize saygı duyuyorum.
Konuyu özünden uzaklaştırmak istemiyorum ancak, cevap cevabı doğurduğundan yazıyorum. "Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre" Baştada da söyledik herkesin görüşüne saygılı olmalıyız diye, burada görüşlerimizi medeni bir şekilde söylüyor yada yazıyoruz. Sen olumlu bakarsın ben bakmam bir başkası farklı bakar bunlar ayrı şeyler.
Yalnız, sevmediğniz için diyorsun yapıyorsun bunu, o halde sende sevdiğin için bile bile yapıyorsun, dememmi lazım şimdi? Lütfen bu siyaset değil. Bu bir ülkenin dünya gözü önünde segilediği tutumdur. Senin ülken farklı benim ülkem farklı değil.Böyle yaparak siyaseti sen kattın simdi.
Bir başkan sadece kendi partisini temsil etmez, o ülkenin tüm breyleri içindir ki, bir vatandaş olarakta eleştirmek herkesinde hakkı , başbakan diye her yaptığı doğru anlamına gelmez, eleştriden korkmamak gerek, her türlü eleştirye açık olmak, insanın doğruları bulmasında büyük rolü vardır. Eleştireceğiz, eleştirileceğiz ki ne yaptığımızı bilelim. Bende senin görüşüne saygı duyuyorum.

.
Alt 31.01.2009, 11:14   #94
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 818 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Elbetteki herkesin görüşüne saygım var, önce başkalarının görüşüne saygı duyulmalıki, başkasıda senin görüşüne saygı duysun.
Bu davranış şekli bazılarının gururunu okşasa da, bence böyle uluslararası son derece önemli bir toplantıda bu hal ve haraketi segilemek yalnıştı. Oturumu yönetene itiraz edebilirsiniz, zamanı eşit kullanmadığı için veya söz hakkı vermediği için söynenirsiniz ona birşey diyemeyiz.

Ben şuna bakarım, burada kim ne kazandı, bu kimin işine yaradı?
Bu haraketten ben Türkiye'nin kaybetmesinden başka bir kazanç göremiyorum. Uluslar arası arenada aksine prestijini kaybetmiştir.Biz kendi gözümüzde göklere çıkaralım, Dünya gözünde bir açık oturuma dahi katılamazlar izlenimi doğurmuştur. Yakın bir gelecekte puanımız düşecek ve başına iş açacak bunun hertürlü ceremesini yine biz Türk halkı çekecektr.

Bunda kazanan yerel seçim öncesi başbakanın partisi olmuştur. Bunu bunun içinmi yapmıştır, bilemeyiz. Bu olayı iç siyaset için kullananlarıda kınıyorum.
Bu haraket ne işe yarar? Siz istediğiniz kadar bağırın çağırın toplantıyı terk edin. Orada o haraketi yapıyor, sonrada İsrail'le her türlü işbirliğimiz ve ticari işlerimiz devam etmekte ve edecektir diye açıklama yapılıyor, bir sorun olamdığı açıklaması yapılıyor, sonra başbakan Peres'le telefonda görüştük olaylardan özür değil üzüntü duyduğunu söyledi diyor
Eee şimdi bunlar madem bu şekilde devam edecekti o harakete ne gerek vardı? Demezlermi "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" Ben sadece bazı şeyler kendi çıkarları uğruna Türkiyem üzerinden kullanıldığı için üzülmekteyim.Yoksa isteyen istediği şeyi yapar yada yazar hiç problem değil.

.
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Konuyu özünden uzaklaştırmak istemiyorum ancak, cevap cevabı doğurduğundan yazıyorum. "Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre" Baştada da söyledik herkesin görüşüne saygılı olmalıyız diye, burada görüşlerimizi medeni bir şekilde söylüyor yada yazıyoruz. Sen olumlu bakarsın ben bakmam bir başkası farklı bakar bunlar ayrı şeyler.
Yalnız, sevmediğniz için diyorsun yapıyorsun bunu, o halde sende sevdiğin için bile bile yapıyorsun, dememmi lazım şimdi? Lütfen bu siyaset değil. Bu bir ülkenin dünya gözü önünde segilediği tutumdur. Senin ülken farklı benim ülkem farklı değil.Böyle yaparak siyaseti sen kattın simdi.
Bir başkan sadece kendi partisini temsil etmez, o ülkenin tüm breyleri içindir ki, bir vatandaş olarakta eleştirmek herkesinde hakkı , başbakan diye her yaptığı doğru anlamına gelmez, eleştriden korkmamak gerek, her türlü eleştirye açık olmak, insanın doğruları bulmasında büyük rolü vardır. Eleştireceğiz, eleştirileceğiz ki ne yaptığımızı bilelim. Bende senin görüşüne saygı duyuyorum.

.

abi siyasete ilk döken sensin altını çizmek isterim.
Alt 31.01.2009, 11:14   #95
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 764 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
İsrail Devlet Başkanı (Terör Devletinin Devlet Başkanı) Dünyanın gözü önünde bizim Başbakanımıza bağırarak konuşmasını, kahraman başbakamnımızın Osmanlı tokatını kalkıp diplamap nezaketsizliği diye gösteren CNN Türk ve Mehmet Ali Birandı Kınıyorum
CNN Türk'ü ve Mehmet Ali Birand da israil yardakcısı değilmi nasıl tepki vermeleri beklenirki Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yapılması gerekeni yaptı başta türkler olmak üzere bütün dünya halkının takdirini toplamıştır. Sayın Başbakanımızı bu tutum ve davranışından dolayı saygıyla selamlıyorum.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 11:19   #96
altuntas58
Usta Yiğido

bu ülkede yapılan her iyi şey sarfedilen her güzel söz verilen her yerinde tepki seçim yatırımı diye nitelendiriliyor. Elbette bazı kesimlerin bunları böyle yorumlaması doğal zaten mecburlar böyle yorumlamaya Takdir duygularından arınmış siyaset anlayışının gereği de budur.
Alt 31.01.2009, 11:48   #97
KOÇTÜRK
Yeni Yiğido

KOÇTÜRK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KOÇTÜRK Şuan KOÇTÜRK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.12.2010 12:14

Tecrübe Puanı: 0 KOÇTÜRK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

VALLA HELEL OLSUN BİR ÜLKENİN BAŞBAKANINI SEVERSİNİZ YADA SEVMEZSİNİZ SİYASİ OLARAK DESTEKLERSİNİZ YADA DESTEKLEMEZSİNİZ Kİ BUSİYASİ BİR MESELE DEĞİL ZATEN ALKIŞLAMAKTAN ELLERİM AĞRIDI ÇOK TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM
KOÇTÜRK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 11:49   #98
srilanka
Tecrübeli Yiğido

srilanka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

srilanka Şuan srilanka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2009 13:23

Tecrübe Puanı: 641 srilanka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başbakan ne yapsada bazı insanların gözünde daima küçüktür ne yapsada yaranamaz bazılarına...çünkü bazı insanlar hep tek bi bakış açısıyla bakarlar olaya onun bu davranışını seçimlerde oy kzanmak oy sayısını artırmak için yaptığını söylerler ya biraz insaf edin ya!!adam ne yapsa yaranamıyr orda oturup sesini çıkarmasa kedi gibiydi varlığı yokluğu belli değildi bizi iyi temsil etmedi diye düşüecekti bazıları eee adam sesini çıkardı tepkisini verdi yinede yaranamadı bazıları başbakanımıza zaten tepki göstrmek için zaten şartlanmışlar n yapsanızda onların bu fikirleri sabit kalacaktır...
Alt 31.01.2009, 11:54   #99
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 900 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
srilanka Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
başbakan ne yapsada bazı insanların gözünde daima küçüktür ne yapsada yaranamaz bazılarına...çünkü bazı insanlar hep tek bi bakış açısıyla bakarlar olaya onun bu davranışını seçimlerde oy kzanmak oy sayısını artırmak için yaptığını söylerler ya biraz insaf edin ya!!adam ne yapsa yaranamıyr orda oturup sesini çıkarmasa kedi gibiydi varlığı yokluğu belli değildi bizi iyi temsil etmedi diye düşüecekti bazıları eee adam sesini çıkardı tepkisini verdi yinede yaranamadı bazıları başbakanımıza zaten tepki göstrmek için zaten şartlanmışlar n yapsanızda onların bu fikirleri sabit kalacaktır...
Çekemediklerinden dolayı kardeşim bunlarÖzelliklede bazı kesim ve bazı kanallar.Ama artık böyle.Milyonların duygularına tercüman oldu sağol sun başbakanımız.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 11:54   #100
altuntas58
Usta Yiğido

Sayın Başbakanımızı buradan tebrik ediyorum çok yerinde tepkiler verdi adaletsizliğin olduğu yerde bir Türk'ün daha fazla kalıp onları onurlandırması anlamsız olurdu Peres çok agresif moderatör ise taraflıydı Bu taraflılığı belkide Ermeni esıllı olmasından ileri geliyordur

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)