![]() |
#5021 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 879
![]() |
![]() Sibel Alaş - Adam
sevip de söyleyemediğim şarkılar var, bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler, keşke keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları düşlerim var.. uyandığımda yalnızca başını hatırladığım ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim.. bir adam var düşümde tam dokunacakken uyandırıldı. bir adam..sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim düşümde bir adam var..benim mi bilemediğim, bi adam var diyorum..düşünüp; düşümden ayrı kaldığım... durup da söyleyemediğim bir adımsa gizli kapaklı sevda türküleri tuttursam da ben telli duvaklı yanıma korlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile yanar elim dudağım seni bana yar ederler mi seni bana yar ederler mi yağmur bulutu unutursa dalında çiçeği kurutursa yar benden utanırsa düşündüm düşümden ayrı kaldım
![]() ![]() |
![]() |
#5022 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() NuRi SeSiGüZel-ÖkSüz OgLan
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 875
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bergen Sen affetsen
TANRIM KÖTÜ KULLARINI SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM BÜTÜN ZALIM OLANLARI SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM SEN TANRISIN AFFEDERSIN BAGISLARSIN KULUM DERSIN NELER CEKTIM SEN BILIRSIN SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM AGLATIPTA GÜLENLERI TERKEDIPTE GIDENLERI SEVILP SEVMEYENLERI SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM ÜMIDIMI YIKANLARI BU DÜNYAYI YAKANLARI DARGÜNDE BIRAKANLARI SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
![]() |
![]() GöKhan TürkMen-Büyük Insan
At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5025 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 879
![]() |
![]() Hakan Tunçbilek - Bal Renkli
Elimde değil,seni silemem Terk edip gitmene rağmen Bekliyorum hala,donebilirsen, Saçından bir tel verirsen Sen bal renkli kız, Ben yapa yalnız bir adam Katlanamam buna Yenildim sana, Yenildim tamam Düşün bir baştan Umut yok mu bu aşktan bize? Dön bal renkli kız Dön,yapayalnız bu adam Katlanamam buna
![]() ![]() |
![]() |
#5026 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() aşık veysel uzun ince bir yoldayım
Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Şaşar Veysel işbu hale gah ağlayı gah güle Yetişmek için menzile gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece.......................... .......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferda anıl yarkın ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ÜZÜLME
Ağlama ne olur sen Acıyı gel bende gör Elveda derken sana İsyanım var olanlara Seninle olduğum gün Kopamam bir kez daha Bilirsin çok çılgınım Bir sana kıyamadım Üzülme üzülme Unutmam ayrılık var diye Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Üzülme üzülme Seni ağlarken görmek Zordur gönlüme Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() yine onur akin dinliyorum -seviyorum seniiiii
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
![]() |
![]() seweceksen birini sev
Çırpınır yüreğim,martı misali Karanlık geceler,yarin hayali Nereye baksam o,durur şemali Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Anılar canlanır,fotoğraflarda Sesin yankılanır,hep duvarlarda Hayalin dolaşır,boş odalarda Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Maziyi ararım,boş kadehlerde Yok oldu anılar,hor ellerimde İki damla yaş var,yar gözlerimde Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Ağlasam duymazsın,gelmezsin geri Duydum unutmuşsun,çoktandır beni Yeni bir sevgili,öpmüş tenini Ömür geçip gitti,aladı gözüm Satırlara döktüm,şimdi aşkımı Şarkılara yazdım,bilki adını Kalbime hapsettim,duygularımı Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Yağmur olup düştün,sıcak tenime Süzüldün gizliden,hücrelerime Esir ettin beni,hüzünlerime Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Yalvardım tanrıya,dönersin diye Diz çöküp önünde,ağlarım yine Mahrum ettin beni,gülüşlerine Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Hayata küstüm ben,yoruldum artık Yarin yüreğinden,kovuldum artık Azrail geldi yar,tanındım artık Ömür geçip gitti,ağladı gözüm.YADA HEÇ SEWME YAW |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5030 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ferdi Tayfur >> Her Kadeh
seni cok seviyorum 2 seni cok ozluyorum kavusmamiz imkansiz imkansiz biliyorum her kadeh tutusumda 2 bir lokma kasigimda istesem istemesem de seni bulurum karsimda gecen yillarima 2 inan ki yanmiyorum kestim senden umidi ben kendimi ariyorum her kadeh tutusumda 2 bir lokma kasigimda istesem istemesem de seni bulurum karsimda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|