![]() |
#5071 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ağlanmaz Mı Sensiz Geçen Günlere
Bir haberin bile gelmiyor artık Gelemedim senin gittiğin yere Ne küstüm seninle nede darıldım Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Tospembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok sende Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil mahşerde bile Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Tospembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok sende Ağlanmazmı sensiz geçen günlere |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar karabelalı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5072 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fevzireiscoşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2010 08:30
Tecrübe Puanı: 631
![]() |
![]() dert dinliyorum başka ne dinleye bilirisiniz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5073 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() |
![]() Bekle Sevgilim
Bekle sevgilim döneceğim Sana mutluluk vereceğim Bu hasret biter kavuşursak Senin yolunda öleceğim Uzat elini tutacağım Sana ömrümce tapacağım Kapkaranlık evrenine Güneş gibi doğacağım Bekle sevgilim geleceğim Seni ömrümce seveceğim Bu hasret biter kavuşursak Senin yolunda öleceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5074 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 636
![]() |
![]() Sebahat AKKİRAZ --->> Kudret Kandilinde Parlayıp Duran
Muhammed Ali'nin Nuru dur Billah . . .
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Kangallı...'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5075 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() geceler karanlık kabuslar üzerimde
yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik neden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok zor senle dolu günlerimi kalbime gömdüm içimde kalan sevgi seni düşlüyor sensiz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor günahım neydi tanrım hasretin çekilmiyor yüzünü görmeden acılarım tükenmiyor vurdun gittin insafsız hiçmi için YANMIYOR.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harbikiz58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5076 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() |
![]() Bir Mana Var Sözlerinde
BAKIŞLARIN BİR OK SANKİ KEDER SENİN GÖZLERİNDE HANÇER GİBİ YARALIYOR BİR MANA VAR SÖZLERİNDE BİZ SENİNLE AŞK ARARKEN DAĞLAR KADAR DERDİ BULDUM NE BİR BAŞKA AŞK İSTERİM NE DE BAŞKA BİR MUTLULUK GÜLMEK BİZİM HAKKIMIZDI BU DÜNYADA YAŞIYORSAK NEDEN AYRI KALDIK BİLMEM ÖLESİYE SEVİYORSAK BİR ÇİLE VAR BİR NEŞE VAR ŞU AN ÖLÜP KURTULUŞ VAR SONUNA DEK SENİ SEVİP ÖMÜR BOYU KAHROLUŞ VAR ÜMİT ETTİK ISRAR OLDU İKİ GENÇLİK ZİYAN OLDU NE YAPTIKTA FELEK VURDU BİLMEM NEDEN BÖYLE OLDU BİZ SENİNLE AŞK ARARKEN DAĞLAR KADAR DERDİ BULDUM NE BİR BAŞKA AŞK İSTERİM NE DE BAŞKA BİR MUTLULUK GÜLMEK BİZİM HAKKIMIZDI BU DÜNYADA YAŞIYORSAK NEDEN AYRI KALDIK BİLMEM ÖLESİYE SEVİYORSAK BİR ÇİLE VAR BİR NEŞE VAR ŞU AN ÖLÜP KURTULUŞ VAR SONUNA DEK SENİ SEVİP ÖMÜR BOYU KAHROLUŞ VAR... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5077 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() çok çektim çok benim kadar çekme sakın
sevmekmi zor sevilmemkmi benim hakkım daha fazla taşıyamam bilmen lazım habersizce çok sevildim imkansızım ölsemde bil gülsemde bil beni küçük göresende bil sessiz sessiz arayan o kişi benim bıraktın o güllerin hepsi senin cadde cadde sokak sokak yazdı elim seviyorum kes cezamı sevgilim sessiz sessiz arayan o kişi benim bıraktın o güllerin hepsi senin cadde cadde sokak sokak yazdı elim seviyorum kes cezamı sevgilim çok çektim çok benim kadar çekme sakın sevmekmi zor sevilmemkmi benim hakkım daha fazla taşıyamam bilmen lazım habersizce çok sevildim imkansızım ölsemde bil gülsemde bil beni küçük göresende bil sessiz sessiz arayan o kişi benim bıraktın o güllerin hepsi senin cadde cadde sokak sokak yazdı elim seviyorum kes cezamı sevgilim sessin o arayan kişi benim bıraktın o güllerin hepsi senin cadde cadde sokak sokak yazdı elim seviyorum kes cezamı sevgilim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5078 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2212
![]() |
![]() müslüm baba söylesin hayranları dinlesin-sadece
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5079 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Mümkün değil benim sensiz yaşamam Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5080 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() MÜSLÜM BABAAAA Askin var oldukca umit kayboldu Hergun biraz daha dertleniyorum Hasretin icimi kemiriyor bak Dinle beni sana sesleniyorum Senin hasretin varken bu sehirde yasanmaz Boyle devam ederse sensiz hayat olamaz Yasamak yasamak yasamak Degil yasamak Kalbim biliyorsa neden sakliyor Bu kacinci feryat sabrim kalmadi -2- Baska bir yol varmi?Baska bir yol varmi? Sevmenin baska turlu sekli varmi? sevildigini bil sevdigimi bil Ya tam sev ya birak askin ask degil Hergun cile cekmek yasamak degil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|