|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Kangal Kangal İlçesi ve Köyleri |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() kekom Şuan
Son Aktivite: 05.04.2009 00:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
AMCAM HAYDAR'A
Dıraklin şirketde kepçe Sivas'ta Ölüm yakışırmı amca sana bu yaşta Demirexport durdu işçiler yasta Gelmez yola gidiyosun sen amca Gitmez olaydım Tavşan çalına Kamyon yuvarlandı toprak altına Kepçe bükülüp geçti boynuma Gelmez yola gidiyosun sen amca Eşim E.... karaları bağlasın EŞO anam ciğerini dağlasın Bacılarım gardaş diye ağlasın Gelmez yola gidiyosun sen amca Yiğenlerim İsmail,Sakin,Hasan Yokluğumu belli etmen aman Mezarıma uğran her zaman Gelmez yola gidiyosun sen amca Amcalarım Hasan,Hüseyin,Hacım Bütün işlerimiz kaldı yarım Deligazil yolunda birde arsa aldım Gelmez yola gidiyosun sen amca Köyüm yakındır haber tez gider Bacılarım Hatca,Döndü'yle Yeter Altı yetim bıraktım size hediye Gelmez yola gitdin sen amca Oğlum Murat nüfustan kaydım aldırsın Şu DERDO,ya şiirimi yazdırsın Çocuklarım hayrımı yaptırsın Gelmez yola gidiyosun sen amca.... Şekerpınar'lı DERDO |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() kekom Şuan
Son Aktivite: 05.04.2009 00:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
SYN MEMET EMMİ HELAL OLSUN SANA OKADAR GÜZEL YAZMIŞINKİ SORMA
O KÖYÜ SİZİN KURMANIZ (NE KADAR)DOGRU BİLİNMEZ CÜNKÜ O KÖYÜN EN YAŞLI İNSANI!!!!! :EŞO HINTEDİR:BENCE ONUN BİLGİSİNE BAŞVURALIM GERÇİ BİZ KÜRTLÜĞÜ TARTIŞMIYORUZ AMA O KÖYÜN TAMAMI KÜRTDÜR 2=MEMET EMMİ BU KÖYÜN ÜNİVERSİTE MEZUNU (15)i BULMUYOR SÜREKLİ MEZUN VERMEKTEDİR DEMİŞİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 3=MEMET EMMİ BİZ ŞEKERPINAR LILAR BİRBİRİYLE DİDİŞMEKTEN BAŞKA NE YAPMIŞ??????? GURBETCİLERDE DAHİL KÖYÜMÜZE BİR ÇİVİ ÇAKAN YOK (Yaşarın su setdi hariç) SİZ&BİZ KURMUŞUZ BOŞ İŞ AMA GELECEK NESİLE DOĞRU BİLGİ VERELİM BEN SADECE DOGRULARI OĞRENMEK ICIN CVP YAZDIM Saygılar DERDO |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|