Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.02.2009, 14:17   #21
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 788 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Burçlar ve korkuları

İKİZLER:

İkizler burcu deyince akla ilk gelen pratik zeka ve konuşkanlık. Girdiği her ortamda kolayca varlığını hissettiren ikizlerin en büyük korkuları arasında konuşma yeteneğini ve ellerini kaybetmek yer alıyor.
burçlara inanıyorum haklı yonleri var ama bazen buclarla kısılar hakkında kötü youmlarda yapıla bilio..unutmamak gerekir ki ALLAH İNSANLARA İSLAmla İKİNCİ BİR FITRAT VERMİŞDİR...kimi ilkini kimi diğeri yüce ahlak üzere olanı sergiler dimi...bana dengesiz maymun iştahlı diyenler olmusduda...çok üzmüşdü beni bu tabırler...ikizlerde birde iki fıtrat oluo doğusdan ailesi islam fıtratı ile yetişdiriyorsa denilen gibi akıllı ve pratik konuskan olabiliolar isyankar bir aie ise imtihanları büyük olçüde o ailelerin çocukları ile oluo.konusma yeteneğinden mahrum spastik oluolar genelde....bunu da bir burçologdan duymusdum....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 14:18   #22
ERTAN0082
Yiğido

ERTAN0082 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERTAN0082 Şuan ERTAN0082 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2009 11:26

Tecrübe Puanı: 645 ERTAN0082 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

TERAZİ:

Uyumluk ve dengeli sevgi deyince ilk akla gelen Terazi burcunun en büyük korkusu yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk..
HAFİFTEN DOĞRULUK PAYI VAR
ERTAN0082 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 14:36   #23
kadir20
Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kadir20 Şuan kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2011 20:42

Tecrübe Puanı: 779 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

harbidende hep hastaliktan ve hasta olmaktan korkmusumdur.

SIVASLI DOGULUR
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 14:39   #24
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1098 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

KOVA:

Son derece insancıl olan Kova burcu her ne kadar bağımsız gibi görünse de yalnız kalmaktan oldukça fazla korkuyor.

aslında doğru, birde şansım 45 kuzenim 3 kardeşim var artık neredeyse yarısının birer ikişer çocuğu var , en sevdiğim şey kalabalık
hoş onun için yanlız değilim çünkü yiğidoyum

sevende var sevmeyende ama hepsi çok iyi sivaslilar net dostlarım var
Alt 12.02.2009, 15:24   #25
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 814 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BOĞA:

Amaca bağlılığından ve sadakatinden ödün vermeyen boğa burcu insanı dış sebeplerden dolayı huzurunu kaybetmekten korkuyor.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 15:43   #26
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
YENGEÇ:

Çevresine ve sevdiklerine karşı son derece koruyucu, duygusal, ve evcil olan yengeç burcu her ne kadar tuttuğunu koparan bir burç olsa da en büyük korkusu belaya bulaşmak…
ben alistim artik
uzak duruyorum birsey yapmiyorum yinede belalar hep beni buluyor
kurtulamiyorum nedense

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 17:00   #27
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 772 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İKİZLER:

İkizler burcu deyince akla ilk gelen pratik zeka ve konuşkanlık. Girdiği her ortamda kolayca varlığını hissettiren ikizlerin en büyük korkuları arasında konuşma yeteneğini ve ellerini kaybetmek yer alıyor.
burçlara inanıyorum haklı yonleri var ama bazen buclarla kısılar hakkında kötü youmlarda yapıla bilio..unutmamak gerekir ki ALLAH İNSANLARA İSLAmla İKİNCİ BİR FITRAT VERMİŞDİR...kimi ilkini kimi diğeri yüce ahlak üzere olanı sergiler dimi...bana dengesiz maymun iştahlı diyenler olmusduda...çok üzmüşdü beni bu tabırler...ikizlerde birde iki fıtrat oluo doğusdan ailesi islam fıtratı ile yetişdiriyorsa denilen gibi akıllı ve pratik konuskan olabiliolar isyankar bir aie ise imtihanları büyük olçüde o ailelerin çocukları ile oluo.konusma yeteneğinden mahrum spastik oluolar genelde....bunu da bir burçologdan duymusdum....
enteresan bir yaklaşım olmuş bu burçoloğuda merak ettim doğrusu...

kendimi tutmaya çalışıyorum ama ikizler burcuyuz işte,konuşmadan olmuyor.bu burç konusunu bile İSLAM'a bağlamışsınız ya.......
Alt 27.04.2009, 08:34   #28
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 07:57

Tecrübe Puanı: 830 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AKREP:

Kin, tutku ve gücün simgesi akrep burcu insanı en çok gücünü ve iktidaranı kaybetmekten korkuyor.

kim korkmazki bundan yani. evet korkuyorum
Alt 27.04.2009, 12:55   #29
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1422 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

TERAZİ:

Uyumluk ve dengeli sevgi deyince ilk akla gelen Terazi burcunun en büyük korkusu yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk..

Alt 27.04.2009, 13:04   #30
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5525 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

KOVA:

Son derece insancıl olan Kova burcu her ne kadar bağımsız gibi görünse de
yalnız kalmaktan oldukça fazla korkuyor.

Tam tersi yalnizligi severim ben

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)