|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ŞİMDİ BÜYÜK BİR İKİLEM İÇİNDEYİM
GİTMEK VE KALMAK ÇOKTAN ELVEDA DEMİŞİM MUTLULUĞUMA HAYATIN DİKENLİ YOLLARINDA YORULMUŞUM GERÇEK AŞKI BULMAK UĞRUNA AMA NAFİLEE KİM KAYBETMİŞKİ ONU BEN BULAYIM!! PİYANGODAN ÇIKAKCAK KADAR UZAK BNA AŞK! VE BİLİYORUM ASLA KAPIMI ÇALACAK KADAR YAKIN OLMAYACAK ŞİMDİ KOYU BİR YALNIZLIKTAYIM VE BENİM İÇİN 2 YOL VAR YA GENÇLİĞİMİ VERDİĞİM BU ŞEHİRDEN KAÇMAK YADA ŞİMDİYE KADAR BULAMADIĞIM GERCEK AŞKI ARAMAK BİLİYORUM HİÇ KİMSE DÜŞÜRDÜĞÜNÜ BULAMAZ AMA SON BİÇARE BEN YİNEDE ARIYORUM!! VE YİNE BULAMAYACAĞIM BİLİYORUM!!1 ARKADAŞLAR BU SATIRLAR BİRAZ ÖNCE DİREKSİYONDAYKEN AKLIMA GELDİ VE BENDE İÇERİ GİRER GİRMEZ BURADA SİZLERLE PAYLAŞTIM (YAĞLAMA VE YIKAMAYA GEREK GÖRMEDEN ![]()
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2217
![]() |
![]() düşüncem arayan bulur mevlasınıda ...
![]() bulunca haber et tamammı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() EYWALLAH GARDAŞIM SENDE OLMASAN NETE GİRMEYECEM WALLA
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ebu bekir umarım alınmıyorsun şakasına takıldım!!bu depresyon halini at üzerinden yaw relakkksss ol
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() bu kadar karamsar olma kardeş. hayata olumlu bak. Emeğine yüreğine sağlık
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() Bugün senden vazgeçtim artık
Sevmelerden de vazgeçtim Boşaymış onca dökülen yaşlar Hani sen giderken oturup çocuklar gibi ağlamıştım ya bende Herkes teselli etmeye çalışmıştı beni İşte o yaşlar boşaymış Keşke boşa giden o yaşlar olsa sadece Senin için vazgeçtiklerim Ve senin için ölmeyi düşündüğüm İmkansızlıları yendiğim o günler Boşaymış Bunların üstüne birde senin için çektiğim acıları Umutla geçen,hasretle beklediğim o günleri, Eklersek işte, işte o zaman Benim için değerini anlarsın Ama boşaymış uykusuz seni öylesine düşünmek Ama boşaymış acılar,beklemeler Zaten giderken belliydi Hayatın seni benden alacığı Ben önceden bunları almıştım göze Önce bakışlarındaki sıcaklığı Sonra tavrın En sonunda da bana olan sevgin bitip tükendi Herhalde Sevmelerden vaz geçtim Senden de vaz geçtim artık Yorgun düştüm bu sevgiye Ne yapalım her şeyin bir sonu olurmuş Aşkın, sevginin de Artık gözlerime mil çekiyorum Düşüncelerime de Tıpkı senin ismimin üzerine çektiğin gibi Artık seni düşünmeyeceğim yemin ettim artık yoksun hayatımda şimdi senden bana kalan sonunu getiremediğim,sabahı bulamadığım acıların gecelerde. Sonunu bilmediğim katran gecelere doğru Gidiyorum Bu dizeleri okurken belki Gözyaşlarını tutamicaksın Beklide gülüp geçeceksin Beklide ben bu dünyadan çoktan gitmiş olacağım Yanımda ol isterdim ama çok geç artık yoksun Elveda hiçbir zaman diyemediğim Demeye çalışırken nefesimin düğümlendiği Ellerin olduğu, hiçbir zaman benim olmayan sevgilim elveda Cennette buluşuruz belki canına yandığım Sevgilim elveda Allah günahlarımızı affetsin Hoşçakal…!!!
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() hayatta neyimiz olduki olumlu bakalım be gardaş
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() Bir sabah sen uyurken bir çığlık kopacak
Bu çığlık seni ve herkesi uyandıracak Kalkıp nerden geliyor diye bakacaksın Baktığında bizim evden geldiğini anlayacaksın Sen daha şaşkınlığını atamadığın bir anda Bir sela sesi çınlayacak bu şehrin sokaklarında Tüm insanlar toplanacak birden oraya Benim öldüğümü söyleyecekler sana İnanmak istemeyeceksin onlara Sonra koşup geleceksin bizim eve Sarmışlar beni bir beyaz çarşafa Bir hoca dua edecek baş ucumda Derken tabuta koymak isteyecekler beni Vermemek için tutacaksın beyaz kefenimi Yalvaran gözlerle bakacaksın onlara Dokunmayın diyeceksin ne olur dokunmayın ona Ben koyarım onu tabutuna Ellerin varmayacak beni tabuta koymaya Mecbur olduğunu anlayacaksın bir anda Koyacaksın beni o uzun sandığa ve dönüp onlara Beni sevdiğini söyleyeceksin sonra dönüp bana inan bu söylediklerim yalan değil diyeceksin Sarılıp tabutuma bir of çekeceksin İşte o an benim aylarca çektiğimi sen bir anda çekeceksin Geçte olsa hatanı anlayacaksın Bir anda yaşlı gözlerle bana bakacaksın Bak sana döndüm diye yalvaracaksın Mecburen seni seveni beyaz kefeninde bırakacaksın ve O günden sonra insanalrın dilinde (GEÇ DÖNEN SEVGİLİ OLARAK ANILACAKSIN)
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hayatın tekmeleri hep düşenedir dostlar!düşünce ne kadar cabuk kalkarsanız okadar az tekme yemiş okadar az hasarla ayaga kalkmış olursunuz!sen yerde yatmaya devam edersen hoş hayatta tekme tokat devam eder bilmem anlatabildimmi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Şimdi......Olmak Vardı? | EyüphanAydın | Arşiv | 83 | 11.12.2008 21:26 |
Bedava diye sattı şimdi para istiyor | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 07.08.2008 12:01 |
KAFKASKAR'in siir kösesi | KAFKASKAR | Şiirler | 18 | 07.02.2008 10:51 |
Fratt'dan siirler | fratt | Şiirler | 83 | 09.11.2007 12:28 |