|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() mithat sarikaya Şuan
![]() Son Aktivite: 27.11.2010 10:38
Tecrübe Puanı: 628
![]() ![]() |
![]() [quote=By_CharisMa_15;382045]HEMŞERİM BU GÜNE KADAR GÖKMENGİL KÖPEK DEGILMIYDI SEN ACIK YAZMAMISSIN BEN YAZIYORUM... SİZLER BUGUN MU KADAR ZALIMLERI NEDEN ALLAH' A HAVALE ETMEDINIZ... SENİN AMCALARIN AMCA COCUKLARIN ZALIMLERIN YANINDA... SEN YADA SENIN GIBI KISILER NEYIN PESINDESINIZ GUMUSDERE YI KANDIRMAYA MI CALISIYONUZ HATTA KAYINPEDERIN ZALIMLERIN YANINDA SIZIN ALAGEYIK OLDUGUNUZ
sevgli hemserim sen hic hayatinda MESNEVI SERIF okudunmu ben osozleri kasitli olarakta yazmadim hem HZ MEVLANADA senin yonlendirdigin taraf icin yazdigini dusunmuyorum geyiklerden bahsediyorsun demekki? ben cok sey yazarim burayada terbiyem musade etmedi kim oldugunuda merak etmiyorum zaten kendini cok iyitanimlamisin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=mithat sarikaya;382429]
Alıntı:
vay be gümüşderede mesneviyi okuyanlarda varmış birader sana benden +++ rep ![]() ![]() ![]() çok terbiyelisin bide ondan veriyim rep gücüm çok nede olsa : ) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ______________________________ ______________________________ ________________ espirimi yaptın ben buna sabaha kadar gülerim şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |