|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() atlantis Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 11:03
Tecrübe Puanı: 603
![]() |
![]() herkese merhaba.
kendi köyümün şenlik haberini burdada duyurmak istedim. aslında,hepimiz sivaslıyız bundan öteside yoktur. sivasın bütün köyleri bana göre aynıdır,farklı görmedim hiç. ilgilenecek herkesi bekleriz,sevgiyle kalın. DERNEĞİMİZİN 2009 YILINA YÖNELİK YAPACAĞI ETKİNLİKLERDEN BİRİDE, HEMEN HEMEN HERKESİN AKLINDAN GEÇEN "SAĞA SOLA SAVRULMUŞ TÜM KÖYLÜLERİMİZİ BİR GÜNLÜĞÜNEDE OLSA KÖYDE BULUŞTURABİLSEK" DÜŞÜNCESİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK OLACAK. ÇOĞUMUZUN HAYAL DAHİ EDEMEYECEĞİ YURT İÇİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN DÖRT KUŞAK SERTMAHMUTLULARI 01-02/08/2009 TARİHLERİNDE CENNEYİN ÇAYIRINDA,SÜLEYMANIN ÇAYIRINDA BİR ARAYA GETİRİP, HALAYLARLA TÜRKÜLERLE TECER DAĞININ AKUSTİK ORTAMIYLA TÜM VADİYİ VE VADİDEKİ TÜM KÖYLERİ SERTMAHMUTLULARA HAYRAN BIRAKACAĞIZ..... DERNEK BAŞKANIMIZ RAMAZAN SUKAN HEMEN HEMEN TÜM MESAYİSİNİ BU KONUYA HARCAYARAK, ŞENLİĞİMİZİN KUSURSUZ VE EKSİKSİZ GEÇMESİ İÇİN YOĞUN BİR ÇABA İÇERİSİNE GİRMİŞTİR.YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ NİHAT ŞAHİN ETKİNLİĞİMİZİN A DAN Z YE HER AŞAMASININ TÜM SORUMLULUĞUNU ÜZERİNE ALMIŞ İNSAN ÜSTÜ BİR GAYRETLE ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞTIR.AYRICA YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ ATAKAN NAMETTEPE KATKILAR SUNMAKTADIR.... BU KONUDAKİ GELİŞMELERİ SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. BİLİNDİĞİ GİBİ BU TİP ETKİNLİKLERDE SADECE BİR KAÇ KİŞİNİN ÇABASI YETERLİ OLAMAYABİLİYOR,BU NEDENLE HER KÖYLÜMÜZÜN MUTLAKA YAPABİLECEĞİ BİR ŞEYLER VARDIR.ÖNÜMÜZDE UZUN BİR SÜRE OLMASINA RAĞMEN ŞİMDİDEN HERKESİN NE GİBİ KATKILAR SUNACAĞI (FİKİR,ÖNERİ,MADDİ,MANEVİ) BİLİNMELİDİR..........SAYGILAR IMIZLA ---------------------------------- Köyümüzde şenlik yapılacağını duyan herkesden olumlu tepkiler almaktayız.Şenliğimize sponsor olmak isteyen sivaslı bir çok firmadan teklifler gelmektedir.Yurtdışı ve yurtiçinde yaşayan köylülerimiz şenliğimizin güzel geçmesi için bağış yapmaya başlamışlardır.Bundan böyle sitemiz ana sayfasından herzaman yayınlanacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |