|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
04.03.2009, 17:57 | #21 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Hedefimiz Türkiye'de Derece Yapmak
Porsuk çayını aynı şekilde veya daha güzelini bir Ak Parti belediyesi yapsaydı bu kadar över miydiniz. Hayır. Büyükerşen kaç dönemdir başkanlık yapıyor. Sami Aydın kaç dönemdir yapıyor. Eskişehirin ekonomik gücü ile Sivasın ekonomik gücü aynı mı. Sivas ayarında bir şehrin sol belediyesi ( varsa) ile karşılaştırın bakalım.
abircan abi de bizimki gelsin kurs alsın Büyükerşen den diyor. Yandaş medyanızdan aldıgınız haberlerle yargılamayın Sivası. Sivasta yaşayın yaşayarak görün değişimi...
05.03.2009, 00:11 | #22 | |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2175
|
Alıntı:
Ama birde şu fark var Sivas a göre gelişmiş bi il
05.03.2009, 01:19 | #23 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Alıntı:
-Burada da yazdım AKSU projesi kötü değil, en kötü ihtimalle eski hali gibi kalmasındansa bu şekilde islah edilmesi turizm, sağlık, koku ve en önemlisi çevre açısından iyi olmuştur.... YANİ; -Bırakın Porsuk'u AKP'li bir belediyenin yapmasını AKSU'yu yapan belediyeyi bile tebrik ediyorum... -Sivas ayarında bir sol belediyeyi kıyaslamak yerine eğer tartıştığımız sağ sol ideoloji ayrımı ise, müdahil olmamak istemesemde 1980'e kadar Sivas'a yapılanlarla (CHP dönemi), 1980 sonrası (ANAP-Refah- Fazilet-Saadet ve AKP) yapılanları kıyaslayalım... -Eskişehir'le Sivas'ın ekonomik gücü bir olmamak ile birlikte şehirlerin büyüklüğü, nüfusu ve belediye başkanının üzerine düşen görevler de aynı değildir. -Büyükerşen 2 dönem Sami Aydın 1 dönemdir başkanlık yapıyor... Konu porsuk olduğundan söyleyeyim Porsuk projesi 2003'te başladı... Abircan abiye söylediğini de o cevaplandırsın ama bencede sadece Sami Bey'in değil, Kocaoğlu'ndan, Gökçek'e, Topbaş'tan, Karayalçın'a herkesin Yılmaz Hoca'dan öğreneceği çok şey var..... Saygılar sevgili kardeşim....
05.03.2009, 03:07 | #24 | |
Tecrübeli Yiğido
Duhan58 Şuan
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30
Tecrübe Puanı: 733
|
Alıntı:
sen bu ülkeye neden yönetici olmuyorsun o kadar çok biliyorsunda ideolojine kimde yatişemiyor neden sürünüyorsun bizleri daha iyi yerlere getirmek varken çamur atmak daha iyimi geliyor yoksa egonumu tatmin ediyorsun belediye şeçimlerine adaaylığını koysaydında seni seçseydikya |
|
05.03.2009, 03:56 | #25 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Alıntı:
Kimseye çamur attığım yok ağzını topla, terbiyeni takın, üçüncü kişi olma bence, Berat'a söylediğim şeyi üstüne alma, gocunma, onunla birbirimize kızarız ama kesin çözeriz, sana ne oluyor!!! Terbiyesiz terbiyesiz laflar ediyorsun birde..... Benim üslubum ortada biraz dikkatli konuş, yazılarını devamlı okuyorum bu üslupla devam edersen düşüncene çok kayıplar verdirirsin.... Tekrar söylüyorum ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın, hele senin benim ideolojime hayallerin yetmez... Tamam mı... Kimse ideoloji konuşmuyor burada... Kendince konuyu oraya getirmeye çalışma... İdeoloji konuşulacak olursa zaten konuşurum o zaman da söyleyecek söz bulamazsın karşımda. Terbiyeni takın, orda dur, benim bildiğim tek ego Ankara Belediyesine bağlı bir kurumdur, o kadar mütevaziyimdir... Beni bilen biliyor, sen de çok sürmez 4-5 seneye kadar oy verdiğinde tanırsın... Bu konuda bana cevap verme, zira cevap vermeni gerektirecek birşey yazmadım, yazsanda bu üslubun sürdüğü müddetçe polemiğe girmeyeceğim seninle bilgin olsun.... Saygılar...
07.03.2009, 09:37 | #26 |
Usta Yiğido
goramaz Şuan
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1331
|
sami aydın bence yüzde 50 nin üzerinde oy ile tekrar seçilecek...inşallah sivas için hayırlı olur.kişiler gelip geçer önemli olan SİVASIMIZDIR...
|
|