![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Otobüs şöförüyüm diyorsun her gün bilmem kaç defa uğradınğın yerin tel nosunu bilmiyorsun.
![]()
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() Bugün üniversite hattında çalışan bir otobüsün şöförünü görünce resmen küçük dilimi yuttum,Sivaslılığımdan utandım,yazıklar olsun dedim..
Bir tane genç,dapdar bir badi giymiş,afedersiniz göğüs kıllarını apaçık birşekilde gösteren bir yakayla ,acayip bir top sakalla arabayı kullanıyordu..Yazıklar olsun..Ulan sizin kız kardeşiniz,eşiniz,dostunuz üniversitede okumuyor mu? Allah'ım bu ne cehalet! Sırf bu yüzden oyumu vermeyeceğim Ak partiye...Deli oldum resmen!!
![]() |
#33 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sinx58 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2009 17:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() kaç numaralı halk otobüsü söyleyebilirmisin merak ettim,aşağı yukarı tanıyorum çoğunuda ,burda problem şu hocam sabah 6 gece 12-1 binen bir şöför kardeşimin öğlen çocuğu hastalanmışsa veya akşam bir ailevi problemi olduysa 1*2 sıra bir arkadaşına vermiş olabilir,birde merak ettiğim şu kılık kıyafete senin bakış açının başörtülülere bakış açıları malum olan şahıslardan yök v.s den ne farkı var merak ettim şimdi?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() Kardeş ben asla ve asla siyasi düşünmedim sadece ahlaki olarak baktım..
Numarasına değil ama plakası 0244 idi sonu ya da 244... Üniversite minibüslerine bir sürü genç bayan biniyor..Benim bacım,kardeşim,kuzenim ya da yeğenim,kim olursa olsun..O şöförün göğüs kıllarını görmek zorunda mı?..Daha düzgün bir kıyafet yok muydu!!
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1068
![]() otobüs şoförü arkadaşların çoğu dolmuşculuktan geldiği için hala dolmuşcu havası var kendilerini düzeltmeleri biraz zaman alacak galiba
![]() |
#37 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sinx58 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2009 17:50
![]() |
![]() evet haklısın hocam göğüs kıllarını kimse görmek zorunda değil,yada ne bileyim yağlı güreşi kimse izlemek zorunda değil,ama benim demek istediğim istisnalar yüzünden belediyenin ha babam otobüs esnafına yüklenmesi,yani yaşın yanında kuruda yanıyo,244 numara kümbet durağından gelme bir arkadaş ,muhabbetim fazla yok ama söylerim ,şikayet edecekler seni kendine çeki düzen verirsen iyi olur diye herşeyin bir çözüm yolu vardır arkadaşlar yeterki olaylara art niyetle yaklaşmıyalım,250 otobüs en az 2500-3000 kişi ekmek yiyor bu işten sanayii si benzinliği,ıvırı zıvırı saymıyorum,ve şunuda iddia ediyorum,gidin maliyeden araştırın kentkart dolayısıyla en fazla vergi veren kurum ss 39 nolu özel halk otobüsü kooperatifimi yoksa,marketi,inşaat şirketi olan koskoca milyon dolarlık şirketlermi, merak ettim??
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() Bir zahmet şu Çiçekli arabalarına da söyle kafalarına göre dakika koymasınlar...
![]() |
#39 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() hakiki_sivasli Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2009 12:35
![]() |
![]() arkadaşım kimsin bilmiyorum ama ilk başta yazdığın ulan kelimesi sana yakışmıyooo heralde üniversiteokuyosun ama hala cahilsin terbiyesizlik yapma
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() hakiki_sivasli Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2009 12:35
![]() |
![]() ayrıca herkesin giyimi seni ilgilendirmez eğer istemiyosan kendine bi taksi tutarsın yok arkadaşım işte giyim tarzı yok çiçekli arabalarına dakika koymasınlar kimsin sen ne cisin işte senin gibilerinin yüzünden bu sivas gelişmiyooo artı oo badiyi giymite ayıp bişey yapmamış ya anana bacına yiğenine herneyse namusuna laf mı atmış gereksiz işler den uzak dur bu kafayla fazla yaşamazsın heralde
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
SİVAS HAKKINDA BİLGİLER | sivaslısedat | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 7 | 09.02.2010 22:18 |
Sivaslıyık dedik ya Gardaş ! | izmirliyigido | Hertelden | 19 | 18.07.2009 18:49 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |