Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.03.2009, 16:11   #31
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART

Otobüs şöförüyüm diyorsun her gün bilmem kaç defa uğradınğın yerin tel nosunu bilmiyorsun.
Alt 05.03.2009, 17:05   #32
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bugün üniversite hattında çalışan bir otobüsün şöförünü görünce resmen küçük dilimi yuttum,Sivaslılığımdan utandım,yazıklar olsun dedim..

Bir tane genç,dapdar bir badi giymiş,afedersiniz göğüs kıllarını apaçık birşekilde gösteren bir yakayla ,acayip bir top sakalla arabayı kullanıyordu..Yazıklar olsun..Ulan sizin kız kardeşiniz,eşiniz,dostunuz üniversitede okumuyor mu?

Allah'ım bu ne cehalet!
Sırf bu yüzden oyumu vermeyeceğim Ak partiye...Deli oldum resmen!!
Alt 05.03.2009, 17:38   #33
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugün üniversite hattında çalışan bir otobüsün şöförünü görünce resmen küçük dilimi yuttum,Sivaslılığımdan utandım,yazıklar olsun dedim..

Bir tane genç,dapdar bir badi giymiş,afedersiniz göğüs kıllarını apaçık birşekilde gösteren bir yakayla ,acayip bir top sakalla arabayı kullanıyordu..Yazıklar olsun..Ulan sizin kız kardeşiniz,eşiniz,dostunuz üniversitede okumuyor mu?

Allah'ım bu ne cehalet!
Sırf bu yüzden oyumu vermeyeceğim Ak partiye...Deli oldum resmen!!
Otobüs şoförlerine bir giyim standartı getirilmelidir. Bir ara uygulandı ama kısa sürdü.
Alt 05.03.2009, 20:24   #34
sinx58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sinx58 Şuan sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2009 17:50

Tecrübe Puanı: 0 sinx58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaç numaralı halk otobüsü söyleyebilirmisin merak ettim,aşağı yukarı tanıyorum çoğunuda ,burda problem şu hocam sabah 6 gece 12-1 binen bir şöför kardeşimin öğlen çocuğu hastalanmışsa veya akşam bir ailevi problemi olduysa 1*2 sıra bir arkadaşına vermiş olabilir,birde merak ettiğim şu kılık kıyafete senin bakış açının başörtülülere bakış açıları malum olan şahıslardan yök v.s den ne farkı var merak ettim şimdi?
sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 21:14   #35
LaEdri
Usta Yiğido

Kardeş ben asla ve asla siyasi düşünmedim sadece ahlaki olarak baktım..

Numarasına değil ama plakası 0244 idi sonu ya da 244...

Üniversite minibüslerine bir sürü genç bayan biniyor..Benim bacım,kardeşim,kuzenim ya da yeğenim,kim olursa olsun..O şöförün göğüs kıllarını görmek zorunda mı?..Daha düzgün bir kıyafet yok muydu!!
Alt 05.03.2009, 21:23   #36
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1068 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

otobüs şoförü arkadaşların çoğu dolmuşculuktan geldiği için hala dolmuşcu havası var kendilerini düzeltmeleri biraz zaman alacak galiba
Alt 06.03.2009, 08:38   #37
sinx58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sinx58 Şuan sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2009 17:50

Tecrübe Puanı: 0 sinx58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet haklısın hocam göğüs kıllarını kimse görmek zorunda değil,yada ne bileyim yağlı güreşi kimse izlemek zorunda değil,ama benim demek istediğim istisnalar yüzünden belediyenin ha babam otobüs esnafına yüklenmesi,yani yaşın yanında kuruda yanıyo,244 numara kümbet durağından gelme bir arkadaş ,muhabbetim fazla yok ama söylerim ,şikayet edecekler seni kendine çeki düzen verirsen iyi olur diye herşeyin bir çözüm yolu vardır arkadaşlar yeterki olaylara art niyetle yaklaşmıyalım,250 otobüs en az 2500-3000 kişi ekmek yiyor bu işten sanayii si benzinliği,ıvırı zıvırı saymıyorum,ve şunuda iddia ediyorum,gidin maliyeden araştırın kentkart dolayısıyla en fazla vergi veren kurum ss 39 nolu özel halk otobüsü kooperatifimi yoksa,marketi,inşaat şirketi olan koskoca milyon dolarlık şirketlermi, merak ettim??
sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009, 16:28   #38
LaEdri
Usta Yiğido

Bir zahmet şu Çiçekli arabalarına da söyle kafalarına göre dakika koymasınlar...
Alt 07.03.2009, 16:57   #39
hakiki_sivasli
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hakiki_sivasli Şuan hakiki_sivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2009 12:35

Tecrübe Puanı: 0 hakiki_sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşım kimsin bilmiyorum ama ilk başta yazdığın ulan kelimesi sana yakışmıyooo heralde üniversiteokuyosun ama hala cahilsin terbiyesizlik yapma
hakiki_sivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 17:00   #40
hakiki_sivasli
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hakiki_sivasli Şuan hakiki_sivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2009 12:35

Tecrübe Puanı: 0 hakiki_sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıca herkesin giyimi seni ilgilendirmez eğer istemiyosan kendine bi taksi tutarsın yok arkadaşım işte giyim tarzı yok çiçekli arabalarına dakika koymasınlar kimsin sen ne cisin işte senin gibilerinin yüzünden bu sivas gelişmiyooo artı oo badiyi giymite ayıp bişey yapmamış ya anana bacına yiğenine herneyse namusuna laf mı atmış gereksiz işler den uzak dur bu kafayla fazla yaşamazsın heralde
hakiki_sivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)