|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Tayinimi sivasa aldırıp yine Ankarada oturmaya devem mı etsem. Sabah 06:30 da binsem 08:30 da işteyim.
![]()
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
cley takıldım kusura bakama ama laf söylemeden geçemezdim bu arada hızlı tren hayırlı olsun, temelini değil açıllışını bekliyoruz artıkkk
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Rüyalarımız gercek olacak ben uzun yıllar evvel 1977-1979 yıllarında 2 sene kadar avrupanın bir kac ülkesinde kaldım avrupa bu hızlı tren işini 50 sene önce halletmiş o zaman derdimki şu hızlı tren bizim ülkemize ne zaman yapılır acaba felan diyordum aradan çok uzun yıllar gecti nihayet bu hayalimize kavuştuk gelmiş gecmiş hükümetler bu konu üzerinde hiç durmadılar sadece cukkalarını doldurmanın peşinde koşturdular insanımıza verdiği değer işte ortada yeri geldiğinde boş boş konuşurlar icraat olarak ne yaptınız dendiğinde kelime oyunları ile bizleri kandırmaya calışırlar kısmet bu günlere imiş bu ülke için bir civi cakan bile benim nazarımda asil bir kişidir düşünün bir kere sivas-istanbul arası tren yolculuğu normalde 22 saat şimdiye kadar normal gittiği söylenemez ortalama 24 saatte yolculuğumuz bitiyordu ben demir yollarından emekliyim bana tren bedava olduğu halde mecbur kalmazsam binmezdim cünkü trene binmek bir işkence oluyordu şimdi Sivas-İstanbul arası 5 saate düşecek olması ne kadar sevindirici gecte olsa bir eser meydana gelecek bu projede emeği gecen herkesi yürekten kutlarım yurdumun insanı her şeyin en güzeline layık hayırlı uğurlu olsun devamı diğer dev projelere
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 675
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |