Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2009, 12:27   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Su Parası Almayacağız

Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım....
Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek....
Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir?

Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun???

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 12:32   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ayrıca asıl olay suyu ücretsiz vermesi değil, bu suyu depolayarak doğal olarak damıtılmasını sağlaması ve buharlaşmayı öneleyerek küresel ısınmanın etkisini en aza indirmeye çalışmak, bizim değil çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir proje bu, Türkiye'de hiçbir şehirde yapılmıyor ama Avrupada son 5-10 yıldır bu işlem yapılıyor, Türkiye'de bir ilk olacak....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 12:38   #13
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2232 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım....
Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek....
Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir?

Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun???

Saygılar...
yok abisi ben hepsini okuyom bak bu yorumunuda okudum.evet çoguna yorum yaptım bunada yaptım..su olayını ikinci kez gündeme aldıgınıda söledim ama demi.ilk önce emeklilere bedava dedi şimdi tüm sivasa bedava veriyo ben bunu eleştiriyorum.tuttu bir su gidiyor....ben yorumumda acınacak bi cümle kelime kullanmadım sadece değişik projeler dedim evet hayvan borsası ve diğer projelerde burda yer aldı onlarıda biliyorum ama ne bilim su olayı sıktı sanki.genede özür be abisi!ben işini bırakıp sivasa çalıştıgını bilmiyodum ha öyleyse adama helall olsun!sende sıkma canını herkes yorum yazar ama su akar yolunu bulur
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 13:01   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...

Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim Dikkat kendine gardaşım

Alt 17.03.2009, 13:11   #15
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2232 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...

Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim Dikkat kendine gardaşım
evet anladıgına sevindim projelerini zekice buldugumuda sölemiştim onuda ekleyim
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 17:58   #16
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 14:15

Tecrübe Puanı: 795 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

yaaa yaaa ne demezsin efendim.. aman amann
Alt 17.03.2009, 18:54   #17
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 733 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hahahhaha duyda inanma suyu bedava yapacaklarmıs ALLAH görtermesin secimi kazanir mazanirlarsa elektirik gibi su faturasi oderiz

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 19:00   #18
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 733 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Saygılar...

Ya kardesim saygıler diyip duruyosun ama senin bu sartlarda boyle bisey yapilacagina inaniyomusn dikkat ediyorum ne zaman biri iktidar karsitini elestiriyosa orada bitiyosun ??

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 20:16   #19
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1120 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

sayın
kıbrıslı abim
benim o lafı söylemekteki amacım sivas sadece su dan ve emeklilerden oluşmuyor
işsiziydi,yoksuluydu,genci,yaş lısı
bunlar içinde bir iki vaat vereydi diye dedim
oltulu belediye başkanı olduğunda sadece suylamı ilgilenecek başka birşey e ihtiyaç yokmu sivas ta onlarla ilgilide birşeyler söyleseydi
sadece projelerim var dedi o kadar
sami aydın,osman seçilmiş,...
hepsi tek tek projelerini açıklıyor
emekliden su parası almıyacağım deyip bırakmıyor
hala da sözümün arkasındayım
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 21:15   #20
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
arikarinkuchi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın
kıbrıslı abim
benim o lafı söylemekteki amacım sivas sadece su dan ve emeklilerden oluşmuyor
işsiziydi,yoksuluydu,genci,yaş lısı
bunlar içinde bir iki vaat vereydi diye dedim
oltulu belediye başkanı olduğunda sadece suylamı ilgilenecek başka birşey e ihtiyaç yokmu sivas ta onlarla ilgilide birşeyler söyleseydi
sadece projelerim var dedi o kadar
sami aydın,osman seçilmiş,...
hepsi tek tek projelerini açıklıyor
emekliden su parası almıyacağım deyip bırakmıyor
hala da sözümün arkasındayım
Canım kardeşim, basında yeralmaması projeleri olmaması ya da açıklamaması anlamına gelmiyor... ben her açıklamasını siteye koyuyorum bana da özel olarak fotoğrafları ile çalışmalarını yolluyor... Bende geldikçe içinde haber değeri taşıdığına inandıklarımı siteye koyuyorum.... Bundan önce 7-8 tane projesini koydum bu başlık altında da bir çoğunu toparladım... İstersen bak üstteki yazılara ilgini çeken, merak ettiğin projeler varsa açmamı istersen detaylı şekilde anlatabilirim....
Herkese saygılar...
Sana Sevgiler aslan yiğido

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)