![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1219
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım.... Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek.... Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir? Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun??? Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() Ayrıca asıl olay suyu ücretsiz vermesi değil, bu suyu depolayarak doğal olarak damıtılmasını sağlaması ve buharlaşmayı öneleyerek küresel ısınmanın etkisini en aza indirmeye çalışmak, bizim değil çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir proje bu, Türkiye'de hiçbir şehirde yapılmıyor ama Avrupada son 5-10 yıldır bu işlem yapılıyor, Türkiye'de bir ilk olacak....
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2232
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...
Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2232
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 795
![]() ![]() ![]() |
![]() yaaa yaaa ne demezsin efendim.. aman amann
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Yeni Yiğido
![]() sivasli_boy Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2013 16:16
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() Hahahhaha
![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Yeni Yiğido
![]() sivasli_boy Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2013 16:16
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() Alıntı:
Ya kardesim saygıler diyip duruyosun ama senin bu sartlarda boyle bisey yapilacagina inaniyomusn dikkat ediyorum ne zaman biri iktidar karsitini elestiriyosa orada bitiyosun ??
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1120
![]() ![]() |
![]() sayın
kıbrıslı abim benim o lafı söylemekteki amacım sivas sadece su dan ve emeklilerden oluşmuyor işsiziydi,yoksuluydu,genci,yaş lısı bunlar içinde bir iki vaat vereydi diye dedim oltulu belediye başkanı olduğunda sadece suylamı ilgilenecek başka birşey e ihtiyaç yokmu sivas ta onlarla ilgilide birşeyler söyleseydi sadece projelerim var dedi o kadar sami aydın,osman seçilmiş,... hepsi tek tek projelerini açıklıyor emekliden su parası almıyacağım deyip bırakmıyor hala da sözümün arkasındayım
![]() |
#20 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Herkese saygılar... Sana Sevgiler aslan yiğido ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|