Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.03.2009, 10:49   #151
gul-i_ahmer
Usta Yiğido

gul-i_ahmer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gul-i_ahmer Şuan gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43

Tecrübe Puanı: 711 gul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aklıma 3 ihtimal geliyor
1-helikopter kaçırıldı
2-yogun kar yagısı yada cıg altında kaldılar
3-helikopter başka yere düştü

evet 3.sü olabilir çünkü helikopterde yer belirten cihaz yokmuş yada çalışmıyormuş.acaba bu mallara helikopter maraşa düştü diye kim dedi.yozgat semalarında yada hiç akla gelmeyecek başka yerdede düşmüş olabilir.maraşta düşseydi tahminim şimdiye bulurdu.1000 kişi arıyor.hoş gece bir ara sayın bakan ara verdirdi am 1000 kişi 18 saatte bulamıyorsa bu iş te nir iş var
ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!

Alıntı:
gul-i_ahmer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!
ayrıca helakopter kaçırılmış olsa telefon görüşmesi olmazdı ve çığ altında olsalardı ihh habercisi söylerdi ve konuşmaları okuduysanız bir ara yaralı olan ismail gübeş bacağının kırık olmasını sölüyo ve bi ara helakopter içine girdiğini sölüyo

Konu gul-i_ahmer tarafından (26.03.2009 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 10:59   #152
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5509 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

ÜLKEDEKİ İŞLERİN NASIL DÖNDÜĞÜNÜ ANLATAN BİR KAZA.
KÜÇÜK OĞULUN OYUNCAĞI KAYBOLSAYDI BULUNURDU.
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 11:04   #153
Kadirhan
Yiğido

Kadirhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadirhan Şuan Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2010 14:40

Tecrübe Puanı: 751 Kadirhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Helikopterde konum belirten
cihaz yoktu ya da çalışmadı

bu nasil is yaw..Muhsin baskana suikast yapilmis demk ki.. :(

Necip Fazıl Kısakürek
Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 11:05   #154
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sayın muhsin yazıcıoğlunun ve yanındaki arkadaşlarının sağ salim döneceğine inanıyorum allahtan ümit kesilmez dualarımız hep onlara
Alt 26.03.2009, 11:10   #155
gul-i_ahmer
Usta Yiğido

gul-i_ahmer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gul-i_ahmer Şuan gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43

Tecrübe Puanı: 711 gul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kadirhan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Helikopterde konum belirten
cihaz yoktu ya da çalışmadı

bu nasil is yaw..Muhsin baskana suikast yapilmis demk ki.. :(
evet abi bencede suikast yapıldı apaçık ortada herşey

22 mart pazar günü muhsin başkanın çağlayan mitingine bende gitmiştim video çektim burda paylaşmak isterim video nasıl ekleniyo yardımcı olursanız sevinirm

Konu gul-i_ahmer tarafından (26.03.2009 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 11:21   #156
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55

Tecrübe Puanı: 962 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya vallahi deli olacam nasıl iştir bu hala anlamıyorum....hiçbirşeye adapte olamıyorum kaç saat ya kaç saat nasıl hala bir iz bir ip ucu yok nasıl olurda o kadar insan arayıp bulamaz bence başka bir yere düştüler başka açıklaması yok gibi geliyor bana .... Tabi oradaki hava şartlarını bilmiyoruz ama bu kadar donanım ve sistem var göya.... bir şekilde enkaza ulaşmaları lazımdı,ulaşamadılar.....Allah ım tek çare sensin habersiz beklemek insanı bitiriyor bu kim olursa olsun sonuçta karşıdaki insan sen onların üzerinden yardımını esirgeme ve onu arayanlara yardım et en azından bir haber alalım hayırlısıyla inşallah.....
Alt 26.03.2009, 11:24   #157
ÇİRKİN KIZ58
Usta Yiğido

ÇİRKİN KIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇİRKİN KIZ58 Şuan ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06

Tecrübe Puanı: 736 ÇİRKİN KIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ALLAH yar ve yardımcınız olsun Sizlere dua etmektem başka birşey yapamamanın acısını ve ızdırabını yaşıyorum.
''Ne yazıkki Ailelerine sabır diliyorum
Sadece üzgünüm demek ne kadar acı veriyor anlatamam.
ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 11:29   #158
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1132 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Hala haber yok mu ?? Delirmemek elde degil bu ne biçim i$ Allahim !! Insallah bulunur kaç saat geçti aradan inanilir gibi degil ! Hava $artlari nedeniyle dün gece hava çali$malari durduruldu ama unutmasinlarki 5 ki$i var o kazada , kim bilir ne haldeler simdi ya ALLahim yar ve yardimcilari olsun ...
Alt 26.03.2009, 11:34   #159
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2333 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın muhsin yazıcıoğlunun ve yanındaki arkadaşlarının sağ salim döneceğine inanıyorum allahtan ümit kesilmez dualarımız hep onlara
İnşALLAH diyorum yüce Rabbim yardımcıları olsun bütün dualarımız onunla ALLAH'ım onu sevdiklerine bağışlar Nolur ALLAH'ım tüm darda kalanları koru (AMİNNNNNNNN)
Alt 26.03.2009, 11:34   #160
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İşte o son görüşme

Allahtan umut kesilmez dualarımız sizinle

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)