![]() |
#221 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() nasıl bir araziymiş böyle 1 gün geçiyor yüzlerce insan arıyor hala bulunamıyor.yazıklar olsun bu nasıl bir ihmaldir böyle insan hayatı bu kadar ucuz mu ..kedi mi taşıyor insan mı taşıyor o helikopterler..dangalaklar Allahtan kriz masası oluşrulmuş 1 gün oldu hala bir sonuç yok....
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Aksam oluyor ...:-(
( Ümit ile ümitsizlik arasi gelip gitmek cok zor ...:-((
![]() |
#223 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
![]() " Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar "
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dualarımız sizinle inşallah sağlık haberlerini duyarız
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Yiğido
![]() ![]() myway Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2011 02:09
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Bir haber sitesinde okuyucu mesajları arasında bir tanesi dikkatimi çekti,
Diyor ki : ŞİİRDE ir kısım yer dikkatimi çekti helikopterin düştüğü dğ berit dağı k.maraş ın Afşin ilçenin enyüksek dağlarıdır şiirde şu kısım dikkatimi çekti Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp YARPUZ bu kelime AFŞİN ilçesinin eski isimlerinden biridi sizlerde paylaşmak istedim Muhsin Yazıcıoğlu'nun şiirinde şu sözler yer alıyordu: Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Tevafuk mudur bilmiyorum?? :( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
![]() Alıntı:
ballıbabagillerden, çiçekleri birbirinden ayrı halka durumunda, nane türünden, güzel kokulu bir bitki arkadaşlar Sivaslı köyde yaşamışlar bilirler.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Yeni Yiğido
![]() mustafa_diken Şuan
![]() Son Aktivite: 13.06.2009 02:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() AllaH Sevdiklerine Bağışlasın İnş. Biran önce sağ salim bulunur
Allah Sevdiklerine Bağışlasın İnş. biran önce sağ salim bulunur Konu mustafa_diken tarafından (26.03.2009 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Fani olarak Ümidim bitti, ama Yaradan dilemezse hic birsey olmaz...
![]() |
#228 |
Yiğido
![]() ![]() zaralı ülkücü Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 20:03
Tecrübe Puanı: 611
![]() |
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. CİHAN
![]() |
#229 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yüreğim o kadar acıyor ki...Offfff Allah'ım her şey senden!:(
![]() |
#230 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Muhsin YAZICIOĞLU öyle bir insan öyle bir lider diki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözu onun için gecerli değil. Hepimiz milyonlar gözlerimiz dolu bir ses bir haber bir umut belkide bir mucize için beklıyoruz. Tabi annelerle mukayese edilmez caresizlıkten yazacak bişey bulamıyorum inşallah anlatmak istediğim anlaşılmıştır :(
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alemin nuru Muhammed | ...Kangallı... | Dini şiirler | 7 | 20.02.2009 10:30 |
Sivas'ın Nüfusu Yine Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 24 | 29.01.2009 22:35 |
Kızılırmak'ın Debisi Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2008 17:40 |
Kassam Komutanı Şehid Düştü...Kassam'dan İntikam Yemini | eyupk | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 27.07.2008 11:39 |
Sivas'ta eve çığ düştü | arikarinkuchi | Anasayfa Haberler | 5 | 31.01.2008 00:02 |