![]() |
#41 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Telin 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2009 11:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sayın başkanımız Muhsin YAZICIOĞLUNA dava arkadaşlarına cenabı ALLAH tan rahmet,yakınlarına ve tüm sivas halkına sabırlar dilerim.(lütfen bu masajı okuyan YAZICIOĞLUNA ve dava arkadaşlarına 1 FATİHA 3 İHLAS okusun) ALLAH razı olsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Yiğido
![]() Çolaklı Şuan
![]() Son Aktivite: 21.08.2009 20:35
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
![]() Sayın hemşehrimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefat haberini alarak derin üzüntü duyduk. Başta yakın aile bireylerinin ,bütün hemşerilirimizin,Büyük Birlik Partisi üyelerinin ve Tüm Türkiyemizde kendisini seven dost ve arkadaşlarının başları sağolsun ,Allah ailesine sabır versin.Mekanı Cennet olsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() dogan-f Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2010 23:49
![]() |
![]() ALLAH ( c.c ) mekanını cennet etsin inşallah,ülkemiz büyük bir liderini daha bağrına basmışdır.Elbette takdir böyle ise söylenecek bir şey yok ama hükümetin ve son teknolojiye sahip yetkililerin yapamadıklarını 18 kişilik teknolojik imkanı olmayan köy halkının yapmış olması çok düşündürücü bir durumdur.Tekrar tekrar başımız sağ olsun diyorum Allah ailesine ve bizlere sabır versin.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HELİKOPTER KAZASINDA ÖLEN MUHSİN YAZICIOĞLU VE DİĞER 5 KİŞİYE ALLAHTAN RAHMET, AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nasıl oluyor aklım almıyor, koskoca helikopter açık arazide düşüyor ve günler geçtikten sonra bulunabiliyor. O soğukta ve onca saat sonra ne beklenebilirdi ki, her ne kadar umudumuzu kaybetmemeye çalışsakta, bir mucize bekliyorduk. Kişi veya kişiler hangi görüşten olursa olsun onlar birer insandı, babaydı, evlattı, eş ti, başkandı. Bu kurtaramama rezaletini kınıyorum. Göz göre göre hayatlarını kaybettiler. Biz yaşanılan bunca felaketten sonra bile hala birşeyleri öğrenememişiz. YAZIKLAR OLSUN BIZE..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Yiğido
![]() alperen058 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2009 16:00
![]() |
![]() Rabbim en güzel makamlarında ağırlar inşallah..
Allah bize ve ailesine sabırlar ihsan eylesin
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 877
![]() |
![]() hepimizin basi sagolsun,
rabbim mekanlarini cennet kilsin, ölümünde hayirlisini versin bak halen ulasilamiyor cansiz bedenlerine... daha demin dayim ile konustuk telefonda, aglayan bir ses ile dostunu kaybetmis olmanin acisi ile kivraniyor, kolay degil yillarca ayni yolda yürümek, zamanla yollari ayrilsa da onlar dosttu, ve günün birinde böylesi aci bir ölümde onu kaybetmek... ne denirki sözün bittigi yer iste burasi...
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 19:09
Tecrübe Puanı: 615
![]() |
![]() Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!
-------------------------------------------------------------------------------- Geçtiğimiz hafta ölümü anlatmıştı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, geçtiğimiz hafta Karaman ziyaretinde ölüm üzerine bir konuşma yaparak, “Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok” şeklinde konuşmuştu. Önceki gün 5 kişiyle birlikte bindiği helikopter düşen ve hala kendisinden haber alınamayan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 19 Mart günü partisinin Karaman Seçim Bürosu’nda şunları söylemişti: “Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin. Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.
![]() |
#49 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
![]() ben hala o kelimeyi demek istemiyorum yüzünü görmeyince kıymatli hemşerimizin...
TÜRKİYE SİVAS VE BİZLER SENİ ASLA UNUTMAYACAGIZ EY KOCA ÇINAR... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Yiğido
![]() berlin24 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2010 20:34
![]() |
![]() Dışardan da bir insan olsam hem sivası hem sivaslıyı hemde muhsin yazıcıoğlunu çok sevmiştim. allah rahmet eylesin tüm sivaslıların başı sağolsun
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|