|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() yav arkadaşlar başkan daha bulunamadı neden bir ümit demiyorsunuzda peşinen rahmet diliyorsunuz tabiki ALLAHIN rahmeti hepimizin üzerinden eksik olmasın ama belkide hayatta
2 kişi hala kayıp sizler beşinen baş sağlıgı diliyorsunuz ben ayıplıyorum kusura kalmayın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
haberler bizleri oyalıyo güya arandı süsü vermek istiyo yok mağaralar aranıyo falan filan hepsi boş sözler...bunların hiç biri olmuyo birebir nişanlım orda şahit!!! Alıntı:
ARTI KORUCULARLA KONUŞTULAR KÖY KORUCULARI 6 CESET VAR DEMİŞ Konu gul-i_ahmer tarafından (28.03.2009 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() [quote=gul-i_ahmer;392848][b]nişanlım bursa il başkanı ve maraşta şuan ve komutanlarla konuştu başkanımızın vücudu paramparça halde bulunmuş !!!!!
haberler bizleri oyalıyo güya arandı süsü vermek istiyo yok mağaralar aranıyo falan filan hepsi boş sözler...bunların hiç biri olmuyo birebir nişanlım orda şahit!!! ben hala inanmıyorum neden diger cesetler paraparça degil hepsi helikopterin içinde sapasaglamda bir tek yazıcıoğlumu parçalandı lütfen böyle heberlerin tam emin olmadan vermeyin arkadaşlar [ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=AKÇAMAGRALI58;392853]
Alıntı:
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞEALLAHUTEALA BEN YANILIYORUM İNŞEALLAH BU HABERLER DOĞRUDUR BAKALIM BEKLİYCEZ NELER OLACAK?? Alıntı:
Alıntı:
Konu gul-i_ahmer tarafından (28.03.2009 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|