|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() lele58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2010 10:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() artik hersey icin cok gec.bir yerde rüsvet yeniliyorsa devleti ne hayir beklersiniz.acil servisdeki mahluk (diyorum özür dilerim).. bilincli tecrübeli birisi olsaydi bunlar bugun yasanmazdi.iste bunlarin tecrübesiz bilincsizlikler yüzünden gelecegimiz olan muhsin bey ve onunla birlikde 5 kisi vefat etti.ve o gazetecinin sesi hala kulaklarimda.. nasil vicdanen rahatlar nasil geceleri uyuyabiliyorlar.. anlamiyorum..ates düstügü yeri yakar :(( dayanilcak gibi degil ALLAH im sen bizlere dayanma gücü ver ölenlere ALLAH tan rahmet mekanlari cennet .. ölüm sana hic yakismadii
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hereşey de olduğu gibi illa sonucu ölümle sonuçlanacakki ondan sonra önlem alalım. Bu 6 canın hesabını kim verecek ? Allah bilir ama, erken bulunsalardı belkide şimdi yaşıyor olacaklardı. Ne yazıkki olan hep ölene oluyor. Belli bir süre sonra herşey unutulup gidiyor.
Bunda gerekli hassasiyeti ve ciddiyeti göstermeyen her kim olursa olsun kınıyor ve ayıplıyorum.
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ihmal varsa Allah sorsun, ne diyeyim..
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1116
![]() ![]() |
![]() söylenecek birşey bulamıyorum :S
böyle bir durumda kim ne diyorsa-söylüyorsa en ufak bi ayrıntı değerlendirlmeli
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1215
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne olursa olsun, candır can, ihmali olanlar hesap vermeli, gerekirse tazminat davası açılmalı... Belki geri gelmeyecek ama ihmali olanların hesap vermesi gerekli...
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() şu birkaç gündür yaşadıgımız olaylar insanların hayatlarının nekadar ucuz oldugunu gösterdi bize bir uçak düşüyor ve günlerce bulunamıyor insanın inanası gelmiyor böyle bir olaya bu Başkanımız olmasa bile herkesi üzücek bir olay okadar ekip ararken köylülerin kendi çabalarıyla bulmasıda garip demekki halaköylerimizde insanlık var yardım var önem var dedirtiyor bizlere .Tek bişey merak ediyoruz diğer partilerin üst yöneticilerinden böyle bişey olsa Dünyayı Türkiyeye getirip bulurlarmıydı ? Yoksa aynı davranışlarmı sergilenirdi?
ama bunlar Başkanımızı ve arkadaşlarını geri getirmiycek...
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1360
![]() |
![]() o yalnız yaşadı yalnız öldü....
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() aşıkNoksani Şuan
![]() Son Aktivite: 25.07.2009 16:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() besyo cu arkdasım..bastaki haberını aynen alıyorum..bırkac sıteye bırakmayı dusunuyorum...
tum bunlar bır araya gelınce ınsanın aklına 'aceba ?' lar gelıyor....bana göre ülkedeki ensağlam ve tek MİLLİYETÇİ KALE en güzide neferini kaybetmiştir..buyuk bir yara almıştır......yakın zamanda meydana gelecek küresel gelişmeler olayı daha iyi süzmemize vesile olabilir.. devletın butun ımkanları kullanılmış.(mış)...hangı ımkandan bahsedıyorlar anlamıyorum...enkazı bulanlar bile köylüler....devletin bütün imkanları bukadarsa, acizliklerini doğal şartlara bağlıyorlarsa bıraksınlar idareyi kardeşim...bu imkanlarla ,bu zihniyetle ofis bile yönetilmez... kaldı ki,bir olay yerini yönetemeyen bu zihniyet, TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni yönetiyor... vay bizim halimize.... bana ihmaller cok büyük...ama tarih de tekerrürden ibarettir..malesef ölen öldüğüyle kalıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
HZ. ALİ ile ilgili konular | Esengül | Dini Bilgiler | 331 | 15.03.2010 13:33 |
SEN BENİ ÖMRÜMCE UNUTAMASSIN | EyüphanAydın | Arşiv | 14 | 25.06.2008 19:11 |
Kitap ve Sünnette Ehlibeyt'i Sevmek | eyupk | Kuran-ı Kerim | 1 | 05.06.2008 12:33 |
DUA Edelim!!!! | serkanka58 | Arşiv | 5 | 23.01.2008 15:07 |