Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.03.2009, 09:52   #11
lele58
Yeni Yiğido

lele58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

lele58 Şuan lele58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2010 10:36

Tecrübe Puanı: 0 lele58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Görgü tanığı Emek: Beni dinlemediler

artik hersey icin cok gec.bir yerde rüsvet yeniliyorsa devleti ne hayir beklersiniz.acil servisdeki mahluk (diyorum özür dilerim).. bilincli tecrübeli birisi olsaydi bunlar bugun yasanmazdi.iste bunlarin tecrübesiz bilincsizlikler yüzünden gelecegimiz olan muhsin bey ve onunla birlikde 5 kisi vefat etti.ve o gazetecinin sesi hala kulaklarimda.. nasil vicdanen rahatlar nasil geceleri uyuyabiliyorlar.. anlamiyorum..ates düstügü yeri yakar :(( dayanilcak gibi degil ALLAH im sen bizlere dayanma gücü ver ölenlere ALLAH tan rahmet mekanlari cennet .. ölüm sana hic yakismadii
lele58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 10:21   #12
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Hereşey de olduğu gibi illa sonucu ölümle sonuçlanacakki ondan sonra önlem alalım. Bu 6 canın hesabını kim verecek ? Allah bilir ama, erken bulunsalardı belkide şimdi yaşıyor olacaklardı. Ne yazıkki olan hep ölene oluyor. Belli bir süre sonra herşey unutulup gidiyor.
Bunda gerekli hassasiyeti ve ciddiyeti göstermeyen her kim olursa olsun kınıyor ve ayıplıyorum.
Alt 28.03.2009, 12:57   #13
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2203 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

ihmal varsa Allah sorsun, ne diyeyim..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 13:03   #14
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1116 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

söylenecek birşey bulamıyorum :S
böyle bir durumda kim ne diyorsa-söylüyorsa en ufak bi ayrıntı değerlendirlmeli
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 13:08   #15
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ne olursa olsun, candır can, ihmali olanlar hesap vermeli, gerekirse tazminat davası açılmalı... Belki geri gelmeyecek ama ihmali olanların hesap vermesi gerekli...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 22:05   #16
candy_58
Tecrübeli Yiğido

candy_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

candy_58 Şuan candy_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2010 14:47

Tecrübe Puanı: 686 candy_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

şu birkaç gündür yaşadıgımız olaylar insanların hayatlarının nekadar ucuz oldugunu gösterdi bize bir uçak düşüyor ve günlerce bulunamıyor insanın inanası gelmiyor böyle bir olaya bu Başkanımız olmasa bile herkesi üzücek bir olay okadar ekip ararken köylülerin kendi çabalarıyla bulmasıda garip demekki halaköylerimizde insanlık var yardım var önem var dedirtiyor bizlere .Tek bişey merak ediyoruz diğer partilerin üst yöneticilerinden böyle bişey olsa Dünyayı Türkiyeye getirip bulurlarmıydı ? Yoksa aynı davranışlarmı sergilenirdi?
ama bunlar Başkanımızı ve arkadaşlarını geri getirmiycek...
Alt 28.03.2009, 22:54   #17
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1360 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

o yalnız yaşadı yalnız öldü....
Alt 29.03.2009, 01:33   #18
aşıkNoksani
Yeni Yiğido
NO AVATAR

aşıkNoksani Şuan aşıkNoksani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2009 16:57

Tecrübe Puanı: 0 aşıkNoksani FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

besyo cu arkdasım..bastaki haberını aynen alıyorum..bırkac sıteye bırakmayı dusunuyorum...
tum bunlar bır araya gelınce ınsanın aklına 'aceba ?' lar gelıyor....bana göre ülkedeki ensağlam ve tek MİLLİYETÇİ KALE en güzide neferini kaybetmiştir..buyuk bir yara almıştır......yakın zamanda meydana gelecek küresel gelişmeler olayı daha iyi süzmemize vesile olabilir..
devletın butun ımkanları kullanılmış.(mış)...hangı ımkandan bahsedıyorlar anlamıyorum...enkazı bulanlar bile köylüler....devletin bütün imkanları bukadarsa, acizliklerini doğal şartlara bağlıyorlarsa bıraksınlar idareyi kardeşim...bu imkanlarla ,bu zihniyetle ofis bile yönetilmez...
kaldı ki,bir olay yerini yönetemeyen bu zihniyet, TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni yönetiyor...
vay bizim halimize....
bana ihmaller cok büyük...ama tarih de tekerrürden ibarettir..malesef ölen öldüğüyle kalıyor...
aşıkNoksani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)