![]() |
#351 |
Yiğido
![]() ![]() fatihhoca Şuan
![]() Son Aktivite: 10.04.2011 23:10
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() çanakkaleli arkadaş hemşerimsin bende bigalıyım bursada da ailem oturuyor bu forumu baştan sona okuyun cegceg rumuzlu arkadaş başlatmış sağolsun çok katkısı oldu bize.her şey var orada.gittiğiniz yer en güzel acemi birliği bence herkese kolay gele
şafak 270 iznlerle beraber vesselam necati Konu fatihhoca tarafından (04.04.2009 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() suatkisla1980 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 20:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() slm 13 şubatta sivas 5.piyade er eğit yemin ettik şimdi karstayım herkese hayırlı teskereler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() mehmet_45 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2009 15:29
![]() |
![]() s.a. arkadaşlar bende 12 nisan 2009'da sivas 5.piy. eğt. tug. 1. p. er eğt. tb. k. gidiyorum
89/1/B giden varsa ben izmirden uçakla gidicem manisadanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() bloodbad Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2009 23:33
![]() |
![]() ben 13 ünde teslim olucam kısmetse 12 sinde yola çıkyorum 13 saat yol sürüyormuş...
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Yeni Yiğido
![]() PHaRUcK Şuan
![]() Son Aktivite: 12.05.2009 11:39
![]() |
![]() ÖnceLikLe herkese günaydın..İsmim Faruk İstanbuL'da yaşıyorum..Askerde oLanLara hayırLı teskereLer,gidecek oLan herkesede hayırLı yoLcuLuklar diLiyorum..Forumu baya bi süredir takip ediyordum sanırım gitme zamanı yakLaşınca artık yazma hissi duydum kendimde ((:
Benim de 12 nisan 2009'da Sivas 5.piy. eğt. tug. 1. p. er eğt. tb. k.tesLim oLmam gerekiyo ama ben daha önceden biLEtimi 10 Nisan aLdığım için değiştirmeye uğraşmicam ve kısmetse cuma sbahı 09:10 uçağıyLa Sivas'a doğru yoLa çıkıcam. ÜLkemizde YÖK'ün vermiş oLduğu saçma kararLar yüzünden üniversite okumus biri oLarak uzun dönem askerLik yapmak nasıLmış insaLLah hayırLısıyLa görücez ,)) Neden uzun dönem konu nedir ??Konu şu;Yök denkLik birimi die bi birim kurdu amacı y.dışındaki okuLLarın denkLik işLemLeri için gerekLi başvuruLarı değerLendirmesi.Benim okuLumun da merkezi y.dısnda (A.B.D)oLduğu için ben oraya basvurdum ama onda önceLikLEri eğitimini y.dısında okuyaLanLara tanıdıLar.Neyse bende ABD'ye merkeze maiL attım onLarda bana Yurtdısındaki fark dersLErimi aLdığım takdirde kısa dönem yapabilmek için hak tanıyacakLArını söLEdiLer.Nasıl burda eLektrik müh fLn okulunda fark dersLeri aLıosa imza yetkisi için öLe bişi ama bunun sartı iLLa geneL merkezinde dersLEri aLmak.bu sürenin 6 ay diL kursu ve 1 sene derslEr olmak üzere 18 ay olduğunu söLEdiLer.DurumLar böle oLuncada amaç sevdikLErinden ayrı kaLmamaksa o kadar süre y.dısnda geçireceğime yine ayrı kaLıcağıma hiç oLmazsa gidip askerLiğimi yapmamın daha sağLıkLı oLacağına karar verdim.Gittim diLekcemi verdim içeri ve teciLİmi bozdurup erken sevk için gerekLi işLemLeri yaptırdım. BakaLım artık aLLah sonumuzu her konuda hayır etsin ,)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() yasar_38 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2009 19:14
![]() |
![]() slm arkadaslar bende sıvasa dustum ya tanısmak ısteyen var sa asker tanısalım bende kayserıden yasar tanıs11 Nisan CUMASTERSİ SİVAS'A GİDİYORUM )5. piyade er eğitim komutanlığı 1. tabur topçu / sivas sımdıden herkese hayırlıs tezkereler olsun
![]() bızım aılemız komple sıvas da yaptı ya bende aynı yere dustum ya sans bak ya babam temel tepe de yaptım abılerım de orda yaptı yanı 4 kisi komple sıvasa da yaptık sayılır ya sewgisiz_olurmmu@hotmail.com ekleyın arkadaslar orda tanısalım ya 11 de sabah sıvasa gıdıyorum ınsallah ya sabah 8 de cıkıyorum burdan saat 11 gıbı felan orda olacam ınsallah yaa orda goruselım ya Konu yasar_38 tarafından (07.04.2009 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() cikcan Şuan
![]() Son Aktivite: 11.05.2009 00:23
![]() |
![]() s.a arkadaslar bende 11 ınde ordayım ama askerlik 8 ınde basladı
![]() ![]() arkadaslar bıde gıderken yanınıza neler alcaksınız veya yapanlar neler almamızı tavsıye edersınız yardımcı olursanız baya ıyı olur Konu cikcan tarafından (09.04.2009 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() vio Şuan
![]() Son Aktivite: 10.04.2009 00:27
![]() |
![]() Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 12 Nisanda kısmetse uçakla vatan Sivas'a geliyorum vatan borcunu ödemeye. K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 31'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI SİVAS yazıyor sülüsümde.
Nereye teslim olacağımı bilmiyorum haliyle yardımcı olur musunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() n3co Şuan
![]() Son Aktivite: 18.08.2016 10:34
![]() |
![]() Alıntı:
S.a fatih hocam nasıLsın. 3 ay sonra çarşıya cıkmanın keyfini yaşıyorum. (: hocam hattı değiştirdim ondan ulaşamıyo olabilirsin. sen bana oranın tam adresını ve nerde oldugunu soyle veya taffics varsa numarasını ver ben sana askeri telefondan ulaşırım. şafak demiş 240 bu saatden sonra benmı yapıyım çömez ![]() 12.MEKANİZE Piyade Tugayı. Tugay Kh.ve Kh BLK. Askeri İTFAİYE Ekibi İTF.ULŞ.Onb.Necati ( dersen beni bağlarlar ) ( 1110 ) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() asker degilim ama askerlerimizle aynı kaderi paylaşıyorum evimden sevdiklerimden uzaktayım hemde çok uzakta askerlerimizi çok iyi anlıyorum cenabı allahım askerlerimizi korusun askerlerimizin ve bizim yar ve yardımcımız olsun cenabı allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|