![]() |
#6481 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() *****BU GECE*****
Hüzün çöktü yine garip gönlüme, İçimden acılar geçti bu gece, Aşk yüzünden düstüm bunca zulüme, Yüzüme sitemi saçtı bu gece. Olmuyor gönlümde nedense bahar, Gözlerim çevreye ibretle bakar, Elin güzelleri gonca gül takar, Benim sevdiceğim kaçtı bu gece. Işıtmaz odamı sönük ışığım, Vefasız güzele neden aşığım, Yüregim mi deli ben mi kaçığım, Kalbimi boşuna açtı bu gece. Çektiğim acılar, hüzünler yeter, Yaşadığım aşklar ölümden beter, Üzerime çöktü elemle keder, Acılar yürekten taştı bu gece. Kış geldi kafama, hayal buz kesti, Kalbimin içinde fırtına esti, Yürek doldu taşti, kırıldı testi, Aşklar gurbet ele göçtü bu gece. Bilemem aşkta mı bende mi hata, Susturdu gönlümü çevirdi duta, Sevda için kalbe konulmaz kota, Yürek dayanmadı şaştı bu gece. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6482 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() nur43 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2009 23:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. ... Kavuşmalar olsun.. Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın. ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6483 |
Usta Yiğido
![]() KRALIM
Eski kral öldü, üzüldü herkes, Yenisi seçildi yaşa Kralim, Herkesler çok mutlu, heryerde heves, Milletim peşinden koşa Kralim. Seçildin ülkeme koydun hükmünü. Sen mısın alemin mutlak hakimi, Öyle sertçe gelme yerin baki mi? Kafanı vurursun taşa Kralim. Seçtin bir güzeli eyledin eşin, Bundan sonra artık daha zor işin, Sanma ki bu millet bırakır peşin, Heves birgün çıkar boşa Kralim. Milletimi koru etme zulümü, Unutma yanında gezen ölümü, Kurutma gönülde coşan gölümü, Sarayın yıkılır başa Kralim. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6484 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() nur43 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2009 23:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Tecrübe, insanın başına gelen şey değildir; o insanın başına gelenle ne yaptığıdır. ... Demek eğer tüm duygularınızın kaynağı sizsiniz, neden her zaman kendinizi ... 1- Kişisel gelişim amaçları (yaz..İyi niyetinizi, nefretinizi, o anki duygularınızı, ... İlişkide yaptığı hataları yazın. Ne kadar süreceği önemli değil. ... Onları yırtıp atarsanız içinizden bir şeyler kopacak, sanki siz artık siz olmayacaksınız. ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6485 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sende hoşgeldin nur43 aramıza
Güzel şeyler anlatırsn yazınla Şimdi burukluk ve hüzün yaşanır Ozanlar diyarı güzel Sivas'ımız da
![]() |
#6486 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2226
![]() |
![]() Yirmi yaşında asker eyledim
Çok bekledim gelmedin gardaş Vatan için nöbetlerde bekledin Ben bekledim gelmedin gardaş Kim derdi hain pusu alacak seni Kefen ettiler kamuflaj elbiseni Türk bayragına sarmışlar seni Sag bekledim gelmedin gardaş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6487 |
Usta Yiğido
![]() -------Eridi--------
Köz oldu beynimde dolaşan aşkın, Akıttım gözümün yaşı eridi, Dayanmadı gönlüm bak oldu şaşkın, Yüreğimin mihenk taşı eridi. Isındı bedenim kaynadı kanım, Acılar içinde yandı bu canım, Yıkıldı mekanım kalmadı şanım, Yandırdın ciğerim başı eridi. Kar yağdı heryere tüm dünya donar, Gözde yaş kalmadı, yüreğim kanar, Nereye dokunsam orası yanar, Gariban soframın aşı eridi. Terkmez içimi sardı bu yangın, Çekip gitmek bilmez gönülden çılgın, Yok ettin bugünüm, yarınım yılgın, Nazlı yarin kalem kaşı eridi. Alev aldı gözden dökülen yaşım, Kayboldu yanımdan dostlarım, eşim, Yanardı olsaydı bir mezar taşım, Şaşırmış düzenin şaşı eridi. Hasan Ilter
Konu sandalli tarafından (07.04.2009 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6488 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bir.... vardı şimdi yaşlanmış
Eli kolu kalkmaz paslanmış Darbe üstüne darbe yapmış Adı batsın kenan paşaymış Nice yiğidi sorgusuz esir etti Ülkenin aydın günlerine tesir etti Birde anlatır övünür nasıl etti Adı batsın kenan paşaymış Elindeki çomagı başımıza vurdu Zorla gelip yönetti bu yurdu Yirminci yüzyılın kalleş kurdu Adı batsın kenan paşaymış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6489 |
Usta Yiğido
![]() Güzel Bakis
Yıllarca yalvardım ben bir güzele, Bir güzel bakışı çok gördü bana, Döktürdüm derdimi türkü gazele, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Nurlar görünürdü güzel yüzlerden Vaz mı geçilirdi tatlı sözlerden, Işıklar saçılan ela gözlerden, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Elim açtım dua ettim Mevlaya, Bir fayda kılmadı binbir evliya, Gözlerin aşkına düstüm belaya, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Yokluğu içimde yaşadım durdum, Kaybettim sevdayı kafaya vurdum, Hor görünür oldu vatanım, yurdum, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Bir sevda uğruna yandım har oldum, Yitirdim dostları ele hor oldum, Yaktım bedenimi kızgın kor oldum, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Teker teker gitti beklenen günler, Geriye gelmiyor geçmişte dünler, Umut bitti artık kurudu güller, Bir güzel bakışı çok gördü bana. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6490 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nede meşhur köpegimiz
Kangal derler adına Canı bile emanet ederiz Karabaş derler namına Çiftlik kurmus beslerler Islık çalarak seslerler Dost olana dokunmaz Karabaş derler namına Koyun ile eş gezmeyi Dagları mesken etmeyi Çok severler yal yemeyi Karabaş derler namına Kangal ilçemiz yurtları Pek sevmezler kurtları Sahini kollamak dertleri Karabaş derler namına |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |