|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 796
![]() ![]() ![]() |
bunu yapan memura kocaman alkış... şaşırmadım sadece güldüm çünkü yine burası Türkie dedirten bir olayla karşı karşıyız.
|
|
|
#12 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2014 19:09
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
kimler 4 yılda bir dogum günü kutlar.
cevap: 29 şubat doganlar. kimler ömür boyu dogum günü kutlamaz. 30 marta doganlar )))))))))))))))))))))))))))))) ) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2233
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burası Türkiye dedirten bir olayla karşı karşıyayız yani...
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fatma Kilci ninem madem doğum gününü hiç kutlayamamış. O zaman bende onun o öpülesi nasır tutmuş ellerini saygı ile öpüyorum ve ona belkide doğum günü ilk armağanı olacağını tahmin ederek, ANADOLU KADINIM adlı şiirimi saygıdeğer ninemize ve tüm Anadolu Kadınlarımıza armağan ediyorum.
İşte gerçek türk kadınlarımız bunlardır. Yeni kuşak kadınlarımız Anadolu Kadınlarımızın ne yazık ki tırnağı bile olamaz diye düşünüyorum... FATMA KİLCİ nineme daha uzun ömür diliyor, saygı ile ellerini ve yanaklarını öpüyorum. Keşke görebilseydim de iki yıl önce yazdığım şiirimi ona ellerim ile armağan edebilseydim.. ANADOLU KADINIM! Sen benim çilekeş Anadolu kadınım! Toprağınla yoğrulur, ürününü toplarsın. Eli öpülesi nasırlaşmış o güzel ellerinle Eşini, koyununu, kuzunu başına toplar, Mis kokulu tandır ekmeğinle doyurursun. O titremiş sesinle, yorgun yüreğinle Yanık yanık söylediğin dertli ninnilerinle Ilgıt ılgıt emzirdiğin o gül gibi yavrularını Kurumuş dudaklarınla öper uyutursun. Kul köle olursun yuvana, işine, eşine, aşına, Yüzünde beliren derin kırışıklıklarda, Ne anılar vardır der, dalar gidersin bazen. Kar yağmış saçlarının her beyaz telinde, Yorgunluğunun sesini duyarsın kulaklarında. Hazandan kalan, hazin dolu yorgun yıllara, Buruk bir tebessümle anar, ah çekersin. Bakışların gizemli sanki sitem doludur geçmişe. Ne yorulmak bilirsin, ne de dinlenmek; Çalışırsın hep durmadan, hiç of demezsin. Sen tarlanda toprağınla boğuşurken Bazen de ararsın kocanı yardım etse diye. Ama o kahvede kesin çayını yudumluyordur. Sen benim çilekeş Anadolu Kadınım! Var mıdır seni koruyan, kollayan, savunan? Var mıdır hakkını ve hukukunu arayan? Var mıdır ellerine sağlık diyen? İşte bayram geliyor, uzat bana yanaklarını, Ver de öpeyim toprak kokan asil ellerini, Kutlu olsun bayramın, yüzün sevgi dolsun. O tertemiz yüreğin ne isterse onu bulsun... Benim bir tanecik Anadolu Kadınım... SABİHA SERİN |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 950
![]() ![]() ![]() |
daha neler ya evet herkesin kimliğinde neredeyse bir problem yapmışlardır bu kesin ama bu kadarı da çok fazla Allahım Allahım birde şöyle bir durum var teyze herr halukarda pekala doğum gününü kutlayabilirdi gerçek olarak bilidiğini yani neyse bu tarz olayları anlamaya çalışmıyorum artık neresini tutsan elinde kalıyor çünkü
![]() ![]()
|
|
|
#17 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
bence bu şahıs gines rekorlar kitabına girse çok iyi olur her babayiğitin harcı değil 29 şubatı 30 a çıkarmak
bravo |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 705
![]() ![]() |
Bu türünün belki ilk örneği olan nüfus cüzdanını yazabilen o memuru bende saygı ile selamlıyorum...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|