|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() şuan kaç tane bakan başbakandan habersiz çıkıp konuşabiliyor ve konusursa acaba kendi istediklerinimi konuşuyor.rte her şeyi kendi istedigi gibi yönetiyor bunun acısınıda eriyerek çekiyor.abdullatif şener hiç bişey kaybetmez ama çok şey kazanır.kaybeden sag degil kazanan sag olacaktır.oylarının bölünecegini düşünüp korkanlar var tabi başta akp...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Abdullatif Bey başta AKP oylarını bölecektir ama daha sonra sağın lideri olacağına inanıyorum.. Çünkü solculardan, Atatürkçülerden ve benim gibi Kemalistlerden çok seveni var... Memleketlim olması ayrı konu, hemşehirlim olmasa da ben Şener'i beğenirdim diye düşünüyorum çünkü bir tek özelleştirmede imzası yoktur... Kredi kartları konusunda krizi öngörerek düzenlemeler yapmış ama Tayyip Erdoğan izin vermemiştir. Şu anda o düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar... ABD'de krizi çıkartan Morgage sistemi Türkiye'ye gelirken karşı çıkmış ama Türkiye'ye uygun düzenlemeler yaparak sistemi Türkiye'ye getirmek zorunda kalmıştır...
Çok değerli bir ekonomist ve devlet adamı... Devlet Yönetimindeki deneyimi Tayyip Erdoğan'dan bile fazladır ayrıca Milli Ekonomi görüşü ile bana çok yakın birisidir... Bir iki konu dışında benim ideolojime çok yakın bir görüşe sahiptir... Yani bahsettiğim o bir iki konu olmasa direk partisinde ön saflarda çalışırdım...
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 801
![]() ![]() |
![]() Gecen gün sanirim yine Dogan medyasinda izledim Sener’i sanki eski bir kabine üyesi degil de, ana muhalefet lideri konusuyor saniyor insan...
![]() Kimse, yani ben en azindan Sener 'i kurucusu oldugu partiden istifa etti diye elestirmem.. Ama.. evet iste ama si var.. ![]() Demokrasiye celme takanlarla ortak hareket etmiyorsa! Iktidar icin her yol mübah anlasiyisin esiri belli gruplarin oyununa gelmiyorsa; Bazi cevrelerin Masasi haline gelmiyorsa; Demokrasi disi arayislarda bulunanlarla beraber degilse;... Ozaman hic kimsenin benimde diyecegim olmazdi..! 2.Iddianameyi okuduysaniz Ergenekonun Cumhurbaskani yapacagi kisi bizim hemsehrimiz Abdüllatif bey mis..... Sahsen ben Sener 'in gücünü milletten aldigina inananlardan degilim. Sener 'in hep belli güclere oynadigini düsünüyorum. "Esimi basi acik diye sectim, kendisi kapandi!" sözü bana cok manidar geliyor. Tamam siyaset cok ta temiz bir is degil ama...bu kadar da el-insaf... Muhsin Yazicioglunun dedigi gibi : 2 saniye sonrasina sahip olamadigimiz bir hayat icin bu kadar firildak olmaya DEGMEZ! ![]() Selametle..
![]() |
#34 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yiğido
![]() ![]() sinan58_34 Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2010 13:23
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() ilginc hayırlı olur ınsallah yeni olusumlara herzaman acıgız ama bu vatana millete hayırlı olacaksa
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1109
![]() |
![]() Hayırlı uğurlu olsun. güzel şeyler yapacağını umuyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Abdüllatif Şener parti kuruyor | yiğidoturan | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 13 | 12.07.2008 21:41 |
Şener beklentiyi cevaplandırırım dedi! | albina58 | Anasayfa Haberler | 0 | 19.04.2008 12:05 |
Şener yeni parti mi kuracak? | arikarinkuchi | Arşiv | 14 | 24.03.2008 21:10 |
ŞENER SON KEZ SİVAS`TA | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 13.11.2007 04:53 |