|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Internetin yeni ciktigi yillardi.
Bir Arkadasima gittim Annesiyle sohbet ederken. Bir tanidiklarinin kizinin internetten tanistigi biriyle evlenecegini söyledi arkadasim Annesi o hangi köy diye atildi. Biz gülmekten cevap veremedik. O hala hangi köydenmis o ben orayi hic duymadim dedi. Ve bize cikisti yarin siz yaslanmayacaksiniz, alay edin bakalim benimle diye. ![]() Kuvvetli bir alkis istiyorum canim teyzem Binnaz Sultana. ![]()
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
gercekten çok komik
Alkış sesini duyuyormusun avuclarım kızardı
|
|
|
#13 |
|
Navigator
Cok tsk ederim degerli abim.
Bende size saygilarimi yolluyorum. Alkislayan elleriniz dert görmesin ins. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2010 15:47
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() koptumyaa
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?'
diye bagiran sarisina, bunada alkış nütfen ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#16 |
|
Navigator
Böyle düsünen kücüklere birer alkis lütfen..!
>Madem okumanın yaşı yok, bırakın da çocukluğumuzu yaşayalım. >"Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp" atasözü, sözlülerde geçerli olsun. >Artık yeni bir kardeş istemiyorum. Her seferinde harçlığım yarıya iniyor. >Dersler, biraz daha neşeli hale getirilsin. Ya da sınıfta uyumak yasak olmasın. >Cetveller daha uzun yapılsın. Her seferinde kalkıp öğrencinin yanına gitmek zor oluyor. >Sınıf başkanının yetkileri azaltılsın. Her teneffüs kola ısmarlamaktan bıktım. Zaten kaç kuruş harçlık alıyoruz ki... >Geç kalınca sınıfa almamak iyi bir uygulama. Ama, "yok" yazılmasın... >Sözlüye kaldırılan öğrencilere "Son arzusunun olup olmadığı" sorulsun. Bu büyük bir incelik olur. >Birisi her gün kalemimi ve silgimi aşırıyor. Bu işi toptan halledip çantamı yürütebileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. >Kopya çekerken yakalanınca ya dayak atılsın, ya da sıfır verilsin. İkisi birden biraz fazla oluyor. >Dünyadaki aç insanlara yardım yapılsın. Kimse açlıktan ölmesin. Annem onları hatırlatınca hiç sevmediğim yemeği bile yemek zorunda kalıyorum. >Ben bu köşeden öğretmenime seslenmek istiyorum. "Öğretmenim, ne olur bu kadar fazla ödev vermeyin. Çok bunalıyorum, koltuğun üstünde uyuyan kedimin, akvaryumdaki balığın hatta masanım üzerinde duran biblonun bile yerinde olmak istiyorum... Bu da gururuma dokunuyor. >Camcılar, çocuklara indirim yapsınlar. Hiç olmazsa gol olan şutlardan para almasınlar. >Test usulü yazılılar çok hoşuma gidiyor. Ama yanlışlar doğruyu götürmesinler. >Ara sıra velilere de yazılı ve sözlü yapsınlar? Pekiyi almanın o kadar kolay olmadığını öğrensinler. >Ev ödevim varken misafir gelmesin çünkü onların gelmesini bizim öğretmen mazeret kabul etmiyor. >Pazarla pazartesi arasına da bir gün koysunlar. Pazartesi sabahları yüksekten düşmüşe dönüyoruz. >Okulda aşı olunacağını önceden haber versinler. Herkesin içinde ağlamak çok ayıp oluyor. >Babam atari jetonlarının fiyatını bilse, eminim, bana verdiği harçlıktan utanırdı. >Büyükler, biraz anlayışlı olsa, çocuk olmanın tadına doyulmaz. >Akacak kan damarda dursun, saklanan samanların zamanı gelsin. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
puhaha
![]() ![]() ![]() gülmekten karnım ağrıdı valla
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() |
Alkış Alkıııııııııııııııışşşşşş
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]()
|
|
|
#19 |
|
Navigator
Nereye? Sabah sabah durakta dolmuş bekledimi gören ve pek muhabbetimiz olmamasına rağmen beni arabasına alan yan komşumuza bir teşekkür ediyorum. Yolda yanımızdan hızlıca geçen arabaya "Nereye gidiyosun ulan p......k? " diye bağırmasını kınıyorum. Ama üstüne alınıp "şehir merkezine abi" diye cevap veren kendime de büyük bir alkış istiyorum... Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduĵnu öğrenen babamın ilk tepkisi; "Keşke korunsaydım". Dalgalar durulunca Alkolün kanda yeterli (!) miktarda olduğu bir gece MSN açılır ve ''içtim yine dalgalanıyorum ben'' yazılır. Ertesi sabah aldığınız maille kendinize gelirsiniz: ''Orada dalgalar durulunca sen beni bir ara. BABAN'' *Bir alkış da bozulan çamaşır makinesinin gider borusunu açmak için boruyu ağzına alıp hüpleten ve bütün suları midesine çeken teyzeye gelsin. *Bir alkış da, vejetaryan olduğunu restoranda garsona "Bana etsiz bir şeyler öner, çünkü lezbiyenim" özleriyle anlatmaya çalışan yurdumuzun güzel amcasına gelsin. Telsizinin anteni kabak gibi gözüken simitçi kılığındaki sivil polisten "Amirim bi simit." diyerek simit isteyen arkadaşa da kocaman bir alkış... *bir alkışta sabah erken okula gidecek çocuğunu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığı sütün bardak ebadını o kadar abarttığından, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık "İneğin kendisini getirseydin bari" diyen çocuğa lütfen. En büyük alkışı (üzülerek) radyocu olma sevdasıyla ÖSS tercihlerinde Radyoloji bölümünü yazıp ve nasıl bir zekaysa kazanan yurdumun cahil kalmış gencine istiyorum. *Erkeklikten dem vururken, o anın gazıyla, ''Erkek adamın erkek sevgilisi olur!'' diyen dayıya da kocaman bir alkış lütfen. *bir alkışta sahip olduğu Atatürk fotoğrafı hakkında "Bu resimden kimsede yok, biliyor musun?" diyen babaya "Niye, sen mi çektin?" diyen anneye * Yabancı plakaya alışık olmayan polisimizden bir anons "AG... Elli dört... Beş yüz kırk... Beş binnnn... Uff! Almancı kardeşim, çek şu arabanı gözünü seveyim." diyen yurdum polisine bir alkışşş *Bir alkış da bir üst geçide "Atam izindeyiz!" yazısını asıp, altına "Kemal Atatürk" imzasını atan belediyemize gelsin lütfen. Alinti.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|