|
|
#41 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 846
![]() |
Alıntı:
yazdığım yazı çok açık zannediyorum. Ben sadece bu foruma göre bir yazı yazmadım. ve direk sizede boş mesajlar yazıyorsunuz demedim. Neden üstünüze alınıyorsunuz anlayamadım doğrusu, ben sivasspor.com ve sivaslilar.net te ilk kuruldukları günden beri bulunan birisiyim ve mümkün olduğunca işlerim el verdiği sürece takip ediyorum. Ama dönem dönem yaşanan ve son zamanlarda yine çokça rastladığım gereksiz konular ve mesajlar dikkatimi çekiyor. Beni üzen şey anlamsız ve gereksiz olduğunun düşündüğüm bu mesajların büyük bir forum kirliliği yaptığı görüşündeyim. Örneğin yeni mesajlara tıkladığımda karşıma çıkan manzara gerçekten çok üzücü neden mi? çünkü sayfaya çıkan yazıların %98'i forum oyunları vb konular ve o kadar gereksiz ve anlamsız oyunlar varki, yani afedersiniz cılkı çıkmış durumda. yani sitemizde oyun bölümü var oyun oynamak isteyen girsin oynasın, ben şahsen öyle yapıyorum. Bu arada forum oyunlarına karşı değilim ama, biraz abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. Saygılar. Alıntı:
Alıntı:
yazılarımda asla kimseyi aşağılamam. lütfen dikkatli okuyunuz...
Konu ErdalGüler tarafından (21.04.2009 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#42 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BEN DIKKATLI OKUDUM.
Öncede yazdigim gibi gereksiz seyleri silebilirsiniz. Allaha emanet olun. Üzerime de alinmadim kime yazdiginizi tam olarak anlamakta güclük cekmistim, degerli kardesim.
|
|
|
#43 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 846
![]() |
evet silmek isterdim ama ne yazık ki moderatör değilim. Hatta Rüştü abi moderatörlük görevi teklif etmişti, ama ne yazık ki sürekli giremeyeceğim için kabul etmedim. çünkü o görevi tam anlamıyla yapamazdım.
|
|
|
|
#44 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilgililerden rica ederiz silerler.
Kabul etseydiniz iyi olurmus. Kardesim siz bir liste yapin luzumsuz gördügünüz seyleri. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ince olan fikirleriniz dogrultusunda size bir fani dünya hayati versin. .
|
|
|
#45 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
bu tavır hiç hoş değil, senin gibi birisne yakıştıramadım doğrusu. öncelikle şunu belirteyimki ben gerekli gördüğüm güzel şeyleri taşıyorum siteye, sende bu konuda oldukça aktifsin bunu biliyorum. Ayrıca sadece ben niye konu açayım herkese düşüyor bu görev... Birde Ben mümkün olduğunca hergün giriyorum siteye, imkanımız bu kadar çalıştığımız yere ihanet edemeyiz sonuçta işimizi bırakıp akşama kadar internette dolaşacak lüksümüz yok. aslında İmkanım var ama bu çalıştığım iş yerine işime saygısızlık olur. Birde insanlar birisi yazı yazsın biz yorum yapalım diye beklemek yerine kendileri konu açsınlar, yada durmak yok oyuna devam diyelim. Herkes kendi bilir isteyen oyun oynasın isteyen yorum yapsın, ama insan geriye dönüp baktığında nasıl bir iz bıraktığına baksın. Bu siteye kimler geldi kimler geçti, ama önemli olan kalıcı olabilmek, sayın başkanımızı sivassporumuz 1. lige çıktığında ziyarete gittiğimizde bize aynen şunu demişti. Şimdi bu lige çıktık amacımız kalıcı olmak, ligde ortalarda olalım ama hep bu ligde olalım sözü oldu. gerçekten çok etkileyici bir düşünceydi. Burada da durum aynı önemli olan çok mesaj yazmak, çok konu açmak değil kalıcı olabilmek işte bunu başarabilmek farklı bişey. neyse umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır...
bende senin ilk yorumunu okudugumda sana yakıştıramamıştım |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
Arkadaşlar sitemizin en aktif en araştırmacısi,en renkli kişilerinden sayın kardelençiçeği nickli HANIMEFENDİYİ bacımızı 10-000.mesajından dolayı tebrik eder bundan sonra sitemizde 100-000 lerce mesajlar yazmasını bütün kalbimle temenni ederim sizden ricam hep beraber bu bacımızı tebrik edelim
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1204
![]() |
kardelen cicegi ablam tebrikler nice 100.000bin mesajlara
![]() |