Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.04.2009, 14:10   #11
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 801 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: KKTC SEÇİMLERİ

Cözümsüzlügü cözmemek icin ugrasan zihniyete hayir´li olsun.
Alt 21.04.2009, 14:35   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cözümsüzlügü cözmemek icin ugrasan zihniyete hayir´li olsun.
Dışardan gazel okuması kolay... Önce orada yaşayın, oranın havasını soluyun... Çözüm dediğiniz şeyin ne olduğuna bakın sonrada halkın nasıl orada oyuna getirildiğini ve yıllar sonra yeniden doğruyu anladıklarını görün... Türkiye ne derse o olur dediler Annan planına evet diyen AKP hükümeti için evet dediler... Zararlarını gördükleri için de şimdi AKP ne derse desin biz vatanseveriz dediler yeniden... Bunun adı çözümsüzlükse varsın çözümsüzlük yanlısı olsunlar ama lugatında Vatanseverlik-Milliyetçilik yazmayan AKP bunu bilemez... Onlar ancak Terör örgütü üyesi Denktaş diye Eroğlu diye çamur attırsınlar maşalarına... Kıbrıs Türk halkı Türkiye'ye olan vefasını birkez daha göstermiştir, son 5 yıldır Türkiye'de yaratılan "Kıbrıslılar bizi sevmiyor" izlenimide kırmış oldular... Bundan 4 sene önce bu geçer dedim... Kıbrıs halkı eğitimli halk doğruyu çabuk bulur dedim, ben bunu der demez halk Denktaş yeniden c.başkanı olsun diye sokaklara döküldü ve bundan 4 sene sonra "Türkiye olmadan değil AB'ye Cennete bile girmem" diyenler kazandı... Buna üzülmek yerine bence Kıbrıs Türk toplumu ile onur duymanız gerekli ki sırtımızdan bıçaklamayan soydaşlarımız var diye...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2009, 16:06   #13
Kadirhan
Yiğido

Kadirhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadirhan Şuan Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2010 13:40

Tecrübe Puanı: 728 Kadirhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

6 yildir kibrista yaşayın birisi olarak bu secimde hak eden kişilerin kazandığını düşünüyorum.Kıbrıs halkı çoğunluk olarak gösterişi seven belirli bir amacı olmayan kişilerden oluşuyor, gözlemleyebildiğim kadar.Adamlara parayı ver gerisi önemli değildir.

UBP seçimden önce kıbrısta şimdiye kadar görülmemiş bir seçim çalışması yaptı( kimlerin desteklediğini bilemem) ve kazandı.Sonuç olarak ben bu partinin kazanmasını istemezdim ama kazandı.Kıbrıs için hayırlı olur inşAllah.

Necip Fazıl Kısakürek
Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2009, 17:11   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kadirhan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
6 yildir kibrista yaşayın birisi olarak bu secimde hak eden kişilerin kazandığını düşünüyorum.Kıbrıs halkı çoğunluk olarak gösterişi seven belirli bir amacı olmayan kişilerden oluşuyor, gözlemleyebildiğim kadar.Adamlara parayı ver gerisi önemli değildir.

UBP seçimden önce kıbrısta şimdiye kadar görülmemiş bir seçim çalışması yaptı( kimlerin desteklediğini bilemem) ve kazandı.Sonuç olarak ben bu partinin kazanmasını istemezdim ama kazandı.Kıbrıs için hayırlı olur inşAllah.
Neden istemezdin UBP'nin kazanmasını ve onun yerine hangi partinin kazanmasını isterdin???

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 00:45   #15
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 801 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dışardan gazel okuması kolay... Önce orada yaşayın, oranın havasını soluyun... Çözüm dediğiniz şeyin ne olduğuna bakın sonrada halkın nasıl orada oyuna getirildiğini ve yıllar sonra yeniden doğruyu anladıklarını görün... Türkiye ne derse o olur dediler Annan planına evet diyen AKP hükümeti için evet dediler... Zararlarını gördükleri için de şimdi AKP ne derse desin biz vatanseveriz dediler yeniden... Bunun adı çözümsüzlükse varsın çözümsüzlük yanlısı olsunlar ama lugatında Vatanseverlik-Milliyetçilik yazmayan AKP bunu bilemez... Onlar ancak Terör örgütü üyesi Denktaş diye Eroğlu diye çamur attırsınlar maşalarına... Kıbrıs Türk halkı Türkiye'ye olan vefasını birkez daha göstermiştir, son 5 yıldır Türkiye'de yaratılan "Kıbrıslılar bizi sevmiyor" izlenimide kırmış oldular... Bundan 4 sene önce bu geçer dedim... Kıbrıs halkı eğitimli halk doğruyu çabuk bulur dedim, ben bunu der demez halk Denktaş yeniden c.başkanı olsun diye sokaklara döküldü ve bundan 4 sene sonra "Türkiye olmadan değil AB'ye Cennete bile girmem" diyenler kazandı... Buna üzülmek yerine bence Kıbrıs Türk toplumu ile onur duymanız gerekli ki sırtımızdan bıçaklamayan soydaşlarımız var diye...

Saygılar...
Ne diyelim... sizin bakis aciniz farkli benimki farkli.. Benim icin bundan önceki Hükümet´in dünyaya Türk tarafının cözümü engelleyen taraf degil cözümü isteyen taraf oldugunu göstermesi bile sempatimi kazanmisti...Okulda Almanlarla Kibris tartisirken iyi bi koz oluyordu

Akp ile Kibris Cumhurbaskanini kirmizi halilarla karsiylayan itibar eden ülkeler oldu asil milliyetcilik budur.Kuru sloganla "Milliyetcilik" olunmuyor...

Ne ile gurur duymaliyim ?
Sectikleri Basbakanlarinin Tr den bahsederken " Yabanci Üke" diye tanimlamasindan mi ?

Birazcik utanma olsa, Kıbrıs’ın her karis topraginda “yabancı ülke” dediği Türklerin kanininn serpildiginden haberdar olsa bu talihsiz aciklamayi yapmazdi sanirim ?

Saygilar...hayirli geceler.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)