![]() |
#6581 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
![]() Saqopa Kajmer----------Bir Pesimistin qözyasLArı!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6582 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bülent Ersoy
Ağlama Sevdam Gözyasimin her damlasi sevdigidir Bu hasretlik zor gelsede cekilir Gözyasimin her damlasi sevdigidir Bu hasretlik zor gelsede cekilir Bir gün olur bu acilar silinir Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Benden ayri gezme gülüm amandir Sensiz benim gönlüme bir birandir Benden ayri gezme gülüm amandir Sensiz benim gönlüme bir talandir Bu dünyada bir muhabbet kalandir Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama.............. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6583 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MüsLüm Gürses.
Mutluluk getirsin bütün arzular Gönlünde kalmasın umutsuzluklar Sevgiler açsın hayallerinde Sana tüm dileğim her şey gönlünce olsun Mutsuzluğun acı vermesin Yalnızlığın düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanlarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim her şey gönlünce olsun Umutsuzluklar bütün acılar Ağlatmasın seni derin sancılar Kötü günler bütün hasretler Dileğim sevdiğim senden uzakta oLsun Mutsuzluğun acı vermesin Yalnızlığın düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanLarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim her şey gönlünce olsun |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6584 |
Navigator
![]() Niran Ünsal
Hayranım Seninle bir an, ömre bedel Geçtiğin yollara gönlümü serdim ara sıra gel Gözüne kurban, sözüne hayran Gözgöze geldiğim her seferinde, eridi bu can Hayranım, kaşına gözüne maşallah Razıyım, çilene derdine eyvallah Çarpıldım, boyuna posuna bismillah Razıyım çilene derdine ah... Bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim Bir çift tatlı söze, yaralı gönlümü mest edeyim Bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim Tatlı sohbetinle, yaralı gönlümü mest edeyim Ah yalvara yalvara, ağlaya ağlaya eriyorum ah Seviyorum ah, Söyledim halimi anla biraz beni, bana da günah Seviyorum ah, eriyorum ah, Söyledim halimi anla biraz beni, bana da günah Hayranım... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6585 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() dj-arifcoskun..........
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MeLody58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6586 |
Yiğido
![]() ![]() tanju_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2014 20:18
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() ali kızıltuğ-benim o köylerden alacağım var.....................
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tanju_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6587 |
Navigator
![]() Ömer Danış
Manolya Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı manolya Sevgilerin Kanatlisi manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya Ask dedigin bin cefayla dolmakli Ask dedigin sevip mutsuz olmakli Yapragina Hüzün serip solmakmi Caglamaktan sel usandi Manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı Manolya Sevgilerin Kanatlisi Manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6588 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 19:09
Tecrübe Puanı: 615
![]() |
![]() candan erçetin -------------------gamsiz hayatttttt
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar memet24'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6589 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1295
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Volkan Konak-Tahirle Zühre
Nazım Hikmet'in güzel şiiri Volkan Konak'ın eşsiz yorumuyla.. TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. Meselâ bir barikatta dövüşerek meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken meselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahir'i Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. HOŞGELDİN KADINIM Hoş geldin kadınım benim hoş geldin yorulmuşsundur; nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını ne gül suyum ne gümüş leğenim var, susamışsındır; buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim acıkmışsındır; beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam memleket gibi yoksuldur odam. Hoş geldin kadınım benim hoş geldin ayağını basdın odama kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde ağladın, avuçlarıma döküldü inciler gönlüm gibi zengin hürriyet gibi aydınlık oldu odam... Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6590 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() new kids on the block
step by step
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |