![]() |
#21 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dağda Üç - Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye , Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez , Ne Dirisi Ne de ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin , Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp , Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi , Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz , Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Duy Ulan Soysuz , Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
Ne mutlu Türk'üm Diyene!!!
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kardeşim emeğine sağlık süper bir konu açmışın helal olsun diyorum ve alkışlıyorum seni.
Baktım , baktım düştük hainlerin , katillerin peşine; BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE Bir alıntı şiirde ben eklemek istedim bebek katiline İnşALLAH daha beter olur, o akan kanlar yerde kalmayacak. Bebek katili apoya SENİ, SENİ. Asla unutmayacağız bebek katilii hiç bir zaman silinmeyecek belleklerimizden kadın kaatili, erkek kaatili çocuk kaatili.. UNUTMAYACAĞIZ. Bu yaşlar dinene kadar... Sanmaki bu kanlar yerde kalır Sanmaki bu canların bedeli ödetilmez Her nerede olursan ol, nereye kaçarsan kaç ANNElerin göz yaşlarında boğulacaksın,,, ermeni uşağı, yahudinin oyuncağı SENİ.. SENİ UNUTMAYACAĞIZ.... Elleri kanlı kaatil....... Yanan yürekler seni daima lanet ile anacak Ağlayan gözlerden akan yaşlar seni boğacak Sanmaki bu yaptıklarım yanıma kalacak... UNUTMIYACAĞIZ. UNUTMIYACAĞIZ Bu yaşlar dinene kadar.......... Alma mazlumun ahını sahibi gelir Senden intikamını alır. Zannetme ki bu dünya baki dir Bana kalır, Ne dünya bakidir sana kalır Ne de döktüğün kanlar....Ama biz seni, UNUTMAYACAĞIZ, TA Kİ: bu yaşlar dinene kadar... 22 ekim 2007 Yusuf Girgin
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
EN YAKIN ZAMANDA PAYLASACAGIM SIZLERLE.. ![]() BEGENECEGINIZI UMARIM. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 725
![]() |
![]() çok güzel bir yazıda ogün samast kimki onun fotosunu ekliyorsun?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2231
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Yiğido
![]() hafik Şuan
![]() Son Aktivite: 15.05.2010 08:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bu konu haddini aşmış site yöneticilerini göreve davet ediyorum burası seviyeli bir site böyle düşük konular olmamalı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1461
![]() |
![]() Alıntı:
.............................. ... Konu Klimasuyu tarafından (07.05.2009 Saat 08:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2231
![]() |
![]() Alıntı:
hayırdır rahatsızmı oldun resimlerden....konu hiç bir zaman haddini aşmaz sende öyle yap Kan gönderdi kırk yiğidiyle Kürşat; Sizden haber bekliyor yüzmilyon imdat imdat , Hala tevekkülde mi kararlısınız yoksa; Sukut neyi halleder yaram oyuk oyuksa , Dağdan dağa inenler yoluma çul döküyor Benim ayak izlerim taşralı gözüküyor; Farkına yeni vardım , ben suçluymuşum meğer; Otağımda cellatlar; karşı maktül de gezer.... Suçluyum hainleri gözlerinden tanırım ben; Bir intizar dinledim bu toprağın kalbinden; O ses derki bana ; ey oğul yazıklar olsun sana; Mezarımı kirleten şu mahluka baksana ... Baktım , baktım düştük hainlerin , katillerin peşine; BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Burada haddini aşan bir konu göremedim, site yöneticileri her şeyi çok iyi görüyor ve okuyor senen söylemene gerek yok.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. | Güner | Gümüşdere Belediyesi | 4696 | 27.09.2013 18:31 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
'Kürdistan Parası' da Basacaklarmış! | yerliturkuaz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 07.02.2009 22:37 |
Seçme Kuran Konuları ve Ayetler | _DuMaN_58 | Kuran-ı Kerim | 54 | 12.01.2009 22:40 |
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNETTAR. | KAFKASKAR | Arşiv | 2 | 26.02.2008 12:32 |