Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.05.2009, 18:44   #61
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Kent Meydanı Bakımsız

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ALLAHIN İZNİYLE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN ÜRGÜP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GİBİ 11 TRİLYONU TAKIP KAÇMADAN,HARAM YEMEDEN SİVASIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERECEKTİR!

SİZ DAHA ÇOK GÜN SAYARSINIZ AGALAAR!!! KALEMİZ İLELEBET BİZDE KALACAK İNŞALLAH!

GEL BİZ ŞUNA .. SİVASTA YOLSUZLUK BİTMİŞTİR.. DİYELİM
.....
Hay ağzına sağlık alperen kardeşim bazıları hazımsızlık çekiyor
Alt 06.05.2009, 18:54   #62
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 747 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi hala irdeliyosun.....deşiyosun..... 55-29=26 bu çıkan sonuç yukarıdaki mesaja senin dilinde cevap vermemi engelliyo.......ne kadar tahrik etsende.......
Alt 06.05.2009, 19:06   #63
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ben herkesin düşüncesine saygı duyarım ama daha 1. ayını yeni doldurmuş başkandan ne bekiyebilirizki bence sizin yaptığınız ön yargıdan başka bir şey değil siyasi görüşüme gelince bana hitap edecek parti henüz Türkiyede yoktur onun için ben doğruya doğru konuşurum sizden hesap felan sormadım böyle bir yetkim zaten yoktur sadece bilginiz varsa paylaşalım dedim buda benim agresifliğimle yorumlanamaz sanırım beni yanlış anlama lütfen
Alıntı:
Ön yargıyı bir yana bıralım her belediye başkanı sivasımız için hizmet etmeye geliyor sayın ürgüpte sivasımızın bir insanı 5 sene sayın sami aydın beye tahamül gösterdik 1 aylığına olsun sayın doğan ürgüp beye tahamül gösteremiyoruz Her seferinde bu konu silinmezse diyorsunuz burada konular silinmez tabiki sitemizin kurallarına uygun konulardan bahsediyorum
Bu mesajlarında önyargıdan bahsediyorsun. önyargılı olmamamız gerektiğini vurguluyorsun.

Merkez_Alperen Nickli Üyeden Alıntı
ALLAHIN İZNİYLE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN ÜRGÜP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GİBİ 11 TRİLYONU TAKIP KAÇMADAN,HARAM YEMEDEN SİVASIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERECEKTİR!

SİZ DAHA ÇOK GÜN SAYARSINIZ AGALAAR!!! KALEMİZ İLELEBET BİZDE KALACAK İNŞALLAH!

GEL BİZ ŞUNA .. SİVASTA YOLSUZLUK BİTMİŞTİR.. DİYELİM
Alıntı:
Bu mesajlarda da 1 aylık belediyeyi savunarak belediyeyi savunanları savunarak ön yargı yapıyorsun. daha önünde 4 yıl 11 ay olan bir belediye için Sivasta yolsuzluk bitmiştir diyorsunuz.
Alt 06.05.2009, 19:09   #64
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1019 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Arkadaşlar nacizane kendı görüşüm kimseyi boşuna suçlamayalım geçmiş dönem hatasıyla doğrusuyla geride kaldı. Ben Doğan Beyin başkan olmasını istemıyordum ama başkan oldukdan sonra da sitede en cok savunanlardan birisiyim. Cünkü ilimize güzel şeyler yapacagına inanıyorumve eleştirmek içinde şuan cok erken oldugu görüşündeyim.

Ancak Kent meydanının o kadar bakımsız olmasına yabani otlarla dolmasına bir anlam veremıyorum. Tam belediyenın karşısında olan bir yer bunu başkan nasıl farketmez ve gercekten de o bölge bir cok köpeğin yuvası konumuna gelmiş Sayın başkan odasından pencereden bakınca bile bunun farkında olabilir.

Sadece bir çim biçme makinası ve o bölgedeki sokak köpekleri için bir barınagın Belediyemıze maliyeti çok az olsa gerek. Şehrimizin göz bebeği olan böylesine öenmli bir yerin bu kadar boşlanmasına gönlüm razı değil...

Başkanımızın yeni secilmiş olması bir çimin bicilmemesinin bahanesi olamaz...
Alt 07.05.2009, 09:04   #65
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi hala irdeliyosun.....deşiyosun..... 55-29=26 bu çıkan sonuç yukarıdaki mesaja senin dilinde cevap vermemi engelliyo.......ne kadar tahrik etsende.......
Ben bazıları dedim sen niye alınıyorsunki? Yoksa sizdemi hazımsızlık cekiyorsunuz İrdeliyorsun,değişiyorsun demenide yadırgadım ben neyimki değişeyim?Çok tehessüf ederim lafın nereye gittiğini bilde konuş Hem sonra benim dilimde ne var, ben Türküm türkçe konuşuyorum yazdığım mesajlarımda tahrik unsuru görmüyorum kimseye kırıcı veya aşağılayıcı kelime kullanmadım tahrik bunun nersinde
Alt 07.05.2009, 12:44   #66
Mobius
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Mobius Şuan Mobius isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 18:13

Tecrübe Puanı: 0 Mobius FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaşadığımız kentin sorunları ve bu sorunları çözmede ki düzeyimiz,dengeli duruşumuz hepimizi ilgilendiren partiler üstü bir konudur..
sorun;ne yapmalı..
çözüm;nasıl yapmalı..
Bu güzel kent bize vatanlık etmiyor mu?..
Mobius isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2009, 12:51   #67
Kuzey
Yiğido
NO AVATAR

Kuzey Şuan Kuzey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2014 09:39

Tecrübe Puanı: 597 Kuzey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote]Sonuçta Sami Bey de Osman Bey de bu şehrin başkanlarıydı. Bu şehri seven istese de istemesede bu şehrin insanlarının fikrine saygı göstermek ZORUNDADIR:[quote]

Sami aydını Şimdi korumayın O meydanın Havuz dışında ESki hali ne güzeldi Yeşillikti Şimdi kel oldu KEnt MEydanın bu hala gelmesinde sorumlu aynı zamanda Sami Aydındır
Doğan Ürgün daha 1 ay oldu geleli hemen eleştiriyorsunuz daha görelim ne yapacak biz kısa dönemli düşünüyoruz MEsela Aksu yapıldı Ne güzel proje denildi Güzeldide fakat Alt yapısının iyi olmadığını Taşkın olmasıyla gördük Az daha can kaybı oluyordu Biraz tarafsız düşünelim particilik yapmayalım.
Kuzey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2009, 13:00   #68
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen kimi savundugunu bilmiyosun ki secimlerden önce sami aydını yerden yere vurdun şimdi dönmüş sami aydını destekliyorsun ....
Senin benle alakalı ne takıntın var bilmiyorum ama sadece işine gelen yazıları makasla keser gibi kesmene bir anlam veremedim..
İstediğin mesajımı bul,araştır..
Sami Aydın'ın eleştirdiğim yerleri de oldu,övdüğüm yerleri de ,zaten bir önceki mesajımda Sami Aydın'ı "ekseriyetle" savunduğumu söyledim..Yani çoğunluk itibariyle..
Toplu ulaşımı eleştirdim,temizlik konusunu eleştirdim,yollarda biriken suları eleştirdim..Aksuyu övdüm,Paşabahçeyi övdüm..Övdüklerim eleştirdiklerimden fazla çıktığı için oyumu da Sami Aydın'a verdim..Ve savundum da..Ama senin bana olan takıntını anlamış değilim.
Alt 07.05.2009, 13:04   #69
Kuzey
Yiğido
NO AVATAR

[quote=sultansehir;407218][quote=Kuzey;407215]
Alıntı:
Sonuçta Sami Bey de Osman Bey de bu şehrin başkanlarıydı. Bu şehri seven istese de istemesede bu şehrin insanlarının fikrine saygı göstermek ZORUNDADIR:

Benim mesajımızı dikkatli okursanız Doğan Bey'i sadece meydanı görmediği için eleştirdim ki bunda da haksız olduğumu sanmıyorum siz beğenmiyorsunuz madem sami bey kesti ortalık açıldı Doğan Bey in görmesi daha kolay olmaz mı eksikleri? Ayrıca o cadde de ve meydan da bulunan çoğu içi boş ağaçtan ne anlıyoruz bilmiyorum o projede diğerleri gibi yarım kaldı takdir edersiniz ki yarım olan birşeyi eleştirmek de en az bir aylık başkanı eleştirmek kadar yanlış birşey bence. Eksiklerini söyleyelim ama mesela oraya çiçekler koyulsa istanbulu bilenler gülhane ve sultanahmet de çiçeklerle yapılan şekilleri filan bilirler çok güzel görünüyor öyle bir çalışma olabilir ve ağaçlarda tarihi eserlerinin görünümünü engellemyecek şekilde dikilebilir bencede.
Sonuçta O hala Sami aydın Koydu Ağaçların büyümesi ne kadar uzun zaman alıyor bilirmisiniz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Bu halimi kötüydü Bence Şimdiki çok kötü.
Alt 07.05.2009, 13:17   #70
Kuzey
Yiğido
NO AVATAR

Bu eski fotoğraf Daha iyi anlatıyor.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)