![]() |
#61 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
![]() abi hala irdeliyosun.....deşiyosun..... 55-29=26 bu çıkan sonuç yukarıdaki mesaja senin dilinde cevap vermemi engelliyo.......ne kadar tahrik etsende.......
![]() |
#63 | ||
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Alıntı ALLAHIN İZNİYLE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN ÜRGÜP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GİBİ 11 TRİLYONU TAKIP KAÇMADAN,HARAM YEMEDEN SİVASIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERECEKTİR! SİZ DAHA ÇOK GÜN SAYARSINIZ AGALAAR!!! KALEMİZ İLELEBET BİZDE KALACAK İNŞALLAH! GEL BİZ ŞUNA .. SİVASTA YOLSUZLUK BİTMİŞTİR.. DİYELİM Bu mesajlarda da 1 aylık belediyeyi savunarak belediyeyi savunanları savunarak ön yargı yapıyorsun. daha önünde 4 yıl 11 ay olan bir belediye için Sivasta yolsuzluk bitmiştir diyorsunuz.
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar nacizane kendı görüşüm kimseyi boşuna suçlamayalım geçmiş dönem hatasıyla doğrusuyla geride kaldı. Ben Doğan Beyin başkan olmasını istemıyordum ama başkan oldukdan sonra da sitede en cok savunanlardan birisiyim. Cünkü ilimize güzel şeyler yapacagına inanıyorumve eleştirmek içinde şuan cok erken oldugu görüşündeyim.
Ancak Kent meydanının o kadar bakımsız olmasına yabani otlarla dolmasına bir anlam veremıyorum. Tam belediyenın karşısında olan bir yer bunu başkan nasıl farketmez ve gercekten de o bölge bir cok köpeğin yuvası konumuna gelmiş Sayın başkan odasından pencereden bakınca bile bunun farkında olabilir. Sadece bir çim biçme makinası ve o bölgedeki sokak köpekleri için bir barınagın Belediyemıze maliyeti çok az olsa gerek. Şehrimizin göz bebeği olan böylesine öenmli bir yerin bu kadar boşlanmasına gönlüm razı değil... Başkanımızın yeni secilmiş olması bir çimin bicilmemesinin bahanesi olamaz...
![]() |
#65 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Ben bazıları dedim sen niye alınıyorsunki? Yoksa sizdemi hazımsızlık cekiyorsunuz İrdeliyorsun,değişiyorsun demenide yadırgadım ben neyimki değişeyim?Çok tehessüf ederim lafın nereye gittiğini bilde konuş Hem sonra benim dilimde ne var, ben Türküm türkçe konuşuyorum yazdığım mesajlarımda tahrik unsuru görmüyorum kimseye kırıcı veya aşağılayıcı kelime kullanmadım tahrik bunun nersinde
![]() |
#66 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Mobius Şuan
![]() Son Aktivite: 12.05.2009 18:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Yaşadığımız kentin sorunları ve bu sorunları çözmede ki düzeyimiz,dengeli duruşumuz hepimizi ilgilendiren partiler üstü bir konudur..
sorun;ne yapmalı.. çözüm;nasıl yapmalı.. Bu güzel kent bize vatanlık etmiyor mu?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kuzey Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2014 09:39
Tecrübe Puanı: 597
![]() |
![]() [quote]Sonuçta Sami Bey de Osman Bey de bu şehrin başkanlarıydı. Bu şehri seven istese de istemesede bu şehrin insanlarının fikrine saygı göstermek ZORUNDADIR:[quote]
Sami aydını Şimdi korumayın O meydanın Havuz dışında ESki hali ne güzeldi Yeşillikti Şimdi kel oldu KEnt MEydanın bu hala gelmesinde sorumlu aynı zamanda Sami Aydındır Doğan Ürgün daha 1 ay oldu geleli hemen eleştiriyorsunuz daha görelim ne yapacak biz kısa dönemli düşünüyoruz MEsela Aksu yapıldı Ne güzel proje denildi Güzeldide fakat Alt yapısının iyi olmadığını Taşkın olmasıyla gördük Az daha can kaybı oluyordu Biraz tarafsız düşünelim particilik yapmayalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İstediğin mesajımı bul,araştır.. Sami Aydın'ın eleştirdiğim yerleri de oldu,övdüğüm yerleri de ,zaten bir önceki mesajımda Sami Aydın'ı "ekseriyetle" savunduğumu söyledim..Yani çoğunluk itibariyle.. Toplu ulaşımı eleştirdim,temizlik konusunu eleştirdim,yollarda biriken suları eleştirdim..Aksuyu övdüm,Paşabahçeyi övdüm..Övdüklerim eleştirdiklerimden fazla çıktığı için oyumu da Sami Aydın'a verdim..Ve savundum da..Ama senin bana olan takıntını anlamış değilim.
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Yiğido
![]() |
![]() [quote=sultansehir;407218][quote=Kuzey;407215]
Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu halimi kötüydü Bence Şimdiki çok kötü. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |