Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.05.2009, 00:12   #371
ahmet_brs
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahmet_brs Şuan ahmet_brs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.05.2009 00:41

Tecrübe Puanı: 0 ahmet_brs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

yok murat temel tepe deil sadece sivas dedi bana temel tepeye gitceklere temel tepe diolar sanırım
bu arada ben bursadan
ahmet_brs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2009, 00:16   #372
MuratCop
Yeni Yiğido

MuratCop - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MuratCop Şuan MuratCop isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2009 11:12

Tecrübe Puanı: 0 MuratCop FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selam Arkadaşlar bende Sivas 5. Piyade Eğitim Tugayı 1. Piyade Er Eğitim Taburu Ulaştırma'ya düştüm 8 - 12 Temmuz arası istanbuldan yola çıkıp teslim olacağım daha silüsümü almadım 22 yaşındayım adım Murat benimle aynı yere düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. Allah Yardımcımız olsun ...
MuratCop isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2009, 00:23   #373
ahmet_brs
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahmet_brs Şuan ahmet_brs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.05.2009 00:41

Tecrübe Puanı: 0 ahmet_brs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar 89/2b 5. er egitim tugayina düşen arkadaşlar iskampak@gmail.com ekleye bilir msne
ahmet_brs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2009, 12:51   #374
istanbullu34
Yeni Yiğido
NO AVATAR

istanbullu34 Şuan istanbullu34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.05.2009 12:54

Tecrübe Puanı: 0 istanbullu34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm arkadaşlar bende istanbuldanım sivas temeltepe mi ne oraya düştüm 5inci piyade tugayı 8 temmuzda askerim inş nasıl biyer acaba sivaslılar varsa bilgi alabilirmiyiz beklioruz bu a b olayını çıkatanın varya ben bide a b olayı çıkmış ya tertiplerimiz bize 2 ay takıor böle bişi varmı ya 3 gitsem daha iyiydi valla

ya bu temeltepe sivasın neresınde sivaslı arkadaşlar bilgi verirmisinis merkezdemi nerde buyer ya 5,inc, piyade tugayına düşenler varsa msn eklesin 8 temmuzda gidiorum ben istden sivasa belki aynı koğuşa düşcem arkadaşlar bulurum burdan msn verıorum ekleyen eklesin onlyyou.34@hotmail.com

Konu istanbullu34 tarafından (08.05.2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
istanbullu34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2009, 12:59   #375
carpatia85
Yeni Yiğido

carpatia85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

carpatia85 Şuan carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.08.2009 00:38

Tecrübe Puanı: 0 carpatia85 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .5.p.er egt.tug. 1. p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk. simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.
carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2009, 14:30   #376
murat17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat17 Şuan murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.07.2009 19:55

Tecrübe Puanı: 0 murat17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm arkadaşlar. 89/2 b olarak 5.p.eğt.tug. ulastırmaya düşenler beni eklesin
murat.cetin17@windowslive.com

merak edneler için sivas ile ilgili bilgi verebilirm.üni.sivas ta okuduğum için az çok biliyorum
murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 11:44   #377
PHaRUcK
Yeni Yiğido

PHaRUcK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

PHaRUcK Şuan PHaRUcK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 11:39

Tecrübe Puanı: 0 PHaRUcK isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

S.A ArkadaşLar ,)) 5.P.Er Egt.Tug.1.P.Er.Egt.Tb.K.Ligi.U Lastırma 89/1B oLarak 12 nisanda tesLim oLduğum birLiğimden dün saat 11:00 de yemin töreninin bitmesiyLe çıkmış buLunuyorum ,)) ALLah herkese de hayırLı bi şekiLde bitirip geLmeyi nasip etsin ,))

Ben gördükLErimi yedikLErimi içtikLErimi anLatayım umarım herkes için acıkLayıcı oLur ,)) Merak ediLen başka bişi warsa burdan yardımcı oLmaya caLısırım ,))

ÖnceLikLe yaz sezonu da oLsa kesinLİkLe sivas cok soğuk haLa ve inanıLmaz değişken bi havası war.Sabah iştimasında donarken öğLen sıcaktan yanıyoruz aksam istimasını sağanak yağmurLa karsıLıyoruz.BöyLe değişken bi havaya sahip kamufLaj ve içLikLer sıcak tutsada eLLrinizin ve yüzünüzün üşümesini engeLLeyemiyosunuz ne yazıkki :S

Eğitim oLarak çok çok rahat herhangi bi sıkıntı yasamayacağınız bi yer ,)) Yanaşık düzen ve tüfekLi tüfeksiz hareketLEri tugay iştima aLanında yapıyorsunuz geri kaLan eğitimLer HAVANTEPE de..Buradan TEMELTEPEyi de görebiLirsiniz ,)) ALLAh oraya düşenLerin yardımcısı oLsun ,))

Yanınızda kesinLİkLe traş seti,eL,ayak ve dudak kremi,tırnak makası ve sabun harici hiçbişi götürmeyin ben de dinLemedim götürdüm ve valizimi komple askeriyenin verdiği vaLize bosaLttım cünkü fazLasıyLa herseyi askeriye veriyor zaten..

YemekLErimiz dışarıdan geLiyordu.Kimi için çok kötüydü ama ben ki siviLde cok yemek secen biri oLmama rağmen yemekLerimizi cok cok beğeniyordum..

KahvaLtı oLarak gördükLerim: Haşlanmıs yumurta,sucuklu yumurta,çokokrem,siyah yeşil zeytin,çay,kakaolu süt

Öğle ve akşam yemeği oLarak gördükLerim: Makarna,dalyan köfte,et sote,türlü,güveç,ıspanak,bezel ye,kuru fasulye,pirinç ve bulgur pilavı,mercimek sebze ve sehriye corbaları,kıymalı yumurta (daha var da akLıma geLmiyo)

GeneL oLarak cok rahat bi askerLik dönemi geçirdim.DağıtımLarda hep kıbrıs yoğunLuk oLurdu ama bu tertip İstanbul ağırLıkLı oLdu.

Ben ÇanakkaLe GeLiboLu Orduevine düştüm.DağıtımLar Kıbrıs,İzmir(Foça,KozLuk),İsta nbul(Y.Bosna,Hadımköy,Kartal,O rtaköy,Sarıyer,Kadıköy),Ankara (Mamak,Çankaya,EtLik),Bodrum,A ntalya,Hakkari(Yüksekova,Şemdi nLi),Şırnak(Cizre) buraLara oLdu geneLLikLe ,))

Alıntı:
carpatia85 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .5.p.er egt.tug. 1. p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk. simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.
TemeLtepede değiL kardeşim orası farkLı bi yer bu yazdığın yer benim gittiğim yer gerekLi biLgiLeri üstteki mesajımda yazdım zaten ,)) Komanda da değiLsin komanda oLsaydın siLüsünde yazardı o uLastırma oLark gidicek ,))

Konu PHaRUcK tarafından (09.05.2009 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
PHaRUcK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 13:17   #378
bdrm
Yeni Yiğido
NO AVATAR

bdrm Şuan bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.07.2009 15:00

Tecrübe Puanı: 0 bdrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm arkadaşlar bende 89/2 b grubu olarak 8 temmuzda birligime teslim olucam 5.piyade er eğitim tugayı 1.piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma sivas aynı yere aynı tarihte gidecek olan arkadaşlar varsa tanısalım birde bi sorum olacak komandoyu neye göre şeçiyolar orda
bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 13:20   #379
carpatia85
Yeni Yiğido

carpatia85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

carpatia85 Şuan carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.08.2009 00:38

Tecrübe Puanı: 0 carpatia85 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

pharuck
sana bisey sormak istiyorum. simdi biz askeriye gidip listeden baktik nereye gidecegini ve tam olarak yukarda yazdigim yer yaziliydi. biz daha sulusu almadik. suluste listede belirtilmeyen arti birsey mesela komando oldugu gibi bir surprizle karsilasma durumumuz olur mu? yoksa listetede komando olsa yazarmiydi?
carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 00:01   #380
bdrm
Yeni Yiğido
NO AVATAR

bdrm Şuan bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.07.2009 15:00

Tecrübe Puanı: 0 bdrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olsa yazardı kacında gidiyosun sen ama dısardan gelen söylentilerde acemi birligine gittiginde hersey degisiyomuş ulaştırma olarak gidiyoruz ama orda denizci yada komanda olabilme ihtimalimizde varmış
bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)