|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Belediyesi Kent Meydanı Projesi kapsamında Buriciye Medresesi yan tarafına yaptığı 18 dükkânı, Belediye Sosyal Tesisleri olarak çalıştırmak istiyor. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, burada ki dükkânları Belediye’nin Sosyal Tesisleri olarak işletmeyi düşündüklerini belirterek, ‘Burada ki yani Kent Meydanı’nda ki işyerlerini tıpkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu gibi belediye sosyal tesisleri gibi işletilmesi gibi bir kanaatimiz var. Bu kanaatimizi kamuoyuna açıp paylaştıktan sonra ve tabi kurumlarımızla da paylaştıktan sonra hayata geçirmek istiyoruz’ dedi. Seçim çalışmaları boyunca Sivas’ta eksik olan şeyin birlik beraberlik şuurunun noksanlığı olduğunu dile getirdiğini belirten Başkan Ürgüp, ‘Seçimden önce bu düşüncedeydim. Seçildikten sonra ise bu düşüncem daha da kuvvetlendi. Sivas’ta eksik olan şey birlik beraberlik şuurunun noksan oluşundan kaynaklanıyor. Biz bunu sağladığımı zaman her şeyin üstünden geliriz görüşüne sahibim. Yüzde 70-80 ortak noktayı yakaladığımızda daha faydalı neticeler alırız diye düşünüyorum. Tabi burada ki dükkanlar da kişilerin kazanmış oldukları haklarında zayi olmaması lazım diye düşünüyorum. Onunla ilgili bir takım geliştireceğimiz tedbirle birlikte önümüzde ki ay itibariyle halkımızın karşısına farklı bir konsepte çıkarız’ dedi. OTOPARK HAZİRAN’DA HİZMETE GİRECEK Sivas’ın kanayan yarası olan otopark sorununu bir nebze olsun gidermek için Kent Meydanı Projesi kapsamında yapılan yaklaşık 100 araçlık otoparkın Haziran ayı ortasında hizmete gireceği öğrenildi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, otoparkta süren çalışmanın henüz bitmediğini Kent Meydanı’nda ki dükkânlarla birlikte otoparkında Haziran ayı ortasında hizmete gireceğini söyledi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() otopark sorunuyla beraber güzel bir çalışma yaparlar başkanımıza güveniyoruz başaracağından eminim sivasımız herşeyin en iyisini hakediyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas için çok güzel olacağından eminim...
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her proje her yapılan yeni şey, yeni güzellikler demektir. Hayırlı olsun.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 783
![]() ![]() ![]() |
![]() Bence o dükkanlardan birisi Sivasspor'a verilmeli... ve sivasspor mağazı olmalı biletlerde orada satılmalı... o ilkel kulubeden biranönce kurtulmalıyız..
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Bu sıra O dükkanlarda Kermes Oluyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() Alıntı:
evet hakedıyor bu hade mesajların durmuyor.. Mesajlar: 1.867
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() gayet güzel bir fikir gibi geldi bu bana,
ve sivasspora da verilebilir bir dükkan bu da iyi bir fikir bence, ne diyelim memleketimiz icin en güzeli ve en hayirlisini yapsinlarda gerisi ne olursa olsun.
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4545
![]() |
![]() size katılıyorum ancak dükkanların 1 tanesi değil tamamı Sivassporumuza verilmesinden yanayım
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|